- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- боли ли???
боли ли да си махаш коммите на мишниците с епилатор,че ми е зор от много време искам,че ми писна с тея бръсначище ми стане ли нещо
pyrviq put shta boli..aama posle shte sviknesh![]()
![]()
Ами да ти кажа аз първият път като ги махах с епилатор доста ме болешеНо изтърпях и още съм жива
Като ги махнеш няколко пъти с епилатор няма да боли толкова а и е готино, защото после не ти излизат извесно време.Пробвай.
![]()
Zavisi. Ako sa gusti 6te te boli, no samo purvite puti. No e po-dobre za6toto posle stavat po redi4ki i rastutu po-malko i moje6 da gi maha6 s pinseta. Az taka pravq ponqkoga.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
само боли,друго няма да ми стане,така ли???????трябва ли да се намажа с рексоната след това?
Не е много желателно да използваш дезодоранти против изпотяване веднага след това. Кожата може да се раздразни. По-добре намажи с някакво кремче, за да се успокои. Успех!Първоначално написано от Анонимко
Може и малко кръв да ти потече.При мен така стана първия път.Но си заслужава,много по-добре е от колкото със самобръсначката.Първоначално написано от Анонимко
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Неприятно е,но не е болка за умиране.След 3-4 път ще свикнеш и няма да усещаш нищо.След като се епилираш се намажи с някакво кремче да успокоиш кожата,но в никакъв случай не слагай рол-они защото само ще те дразнят.
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Аз не искам да те плаша,но мен лично всеки път ме боли по същия начин.А ползвам вече доста време.Не знам.Затова започнах да го избягвам и съм на крем.
nai hubavo e parviq pat da si gi oskube6 s kola maska !!!! povqrvai mi po dobre e s epilator 6te te boli pove4e![]()