.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    moni123
    Guest

haresvam edno momi4e no ne znam kak da go svalq

shte pomognete li az sam na 14god i tq e ot moq klas

Guest

Re: haresvam edno momi4e no ne znam kak da go svalq

Ще й говориш мили неща. Момичетата много обичат да им се говори.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Дръж се добре с нея.Не се прави на "идиот"!

Супер фен Аватара на rakiQ
    но недей да я притискаш прекалено много!!!!!!!!!! ако е няква дето не обича тия натисканици?!....гледай я хубавоусмихвай и се..говори с нея....направи и чко впечетление...

говори с нея излизайте ваканцията разхождайте се говорете и покажи и че си надраснал другите и не си идиот
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Град
    Terra incognita!
    Здравей!Най-добре излизайте заедно,прекарвайте повече време заедно,прави й комплименти,дръж се добре с нея,не прави глупости,няма да я впечатлиш по този начин!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Просто се дръж мило с нея и не я притискай.

мисля, че с един добре премерен бърз десен прав ще успееш да я свалиш, но все пак зависи и от това в каква кондиция си и в тя каква категория е.

[nrt_wnd]
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Guarana®
    мисля, че с един добре премерен бърз десен прав ще успееш да я свалиш, но все пак зависи и от това в каква кондиция си и в тя каква категория е.
    Правилно така е най лесно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    И аз това ще те посъветвам.В нашият клас момчета като си харесат някое момиче се правят на големи идиоти:Почват да я ритат,скубат,крадат й вещите или я притискат до стената и насила я целуват.Държи се по-нежно,преусмисляй думите си , за да не изтърсиш някоя глупост,не използвай сила и тъпотии,ако нещата не тръгнат.И най-вече имай търпение и воля.Успех!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Ваня Петкова
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    И аз това ще те посъветвам.В нашият клас момчета като си харесат някое момиче се правят на големи идиоти:Почват да я ритат,скубат,крадат й вещите или я притискат до стената и насила я целуват.Държи се по-нежно,преусмисляй думите си , за да не изтърсиш някоя глупост,не използвай сила и тъпотии,ако нещата не тръгнат.И най-вече имай търпение и воля.Успех!
    ама после не питай: "помощ,
    на 33 съм и нямам приятелка
    къде сбърках ?"
    истината е, че женорята обичат да се държат леко грубо с тях

Град
    (: Русе :)
    Не е вярно пък ....
    А да посмее да се държи грубо, а ще му дам начален тласък и ще му покажа пътя към майната му ...
    Иначе по темата ... хмм не че съм песимистка ама нямаш шанс ...попринцип де ако си някой супер хипер мега мулти различен и надраснал възръстта си може и да имаш там някфи си 10-15% шанс ...
    So free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си