.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Kakvo da napravq ?!?!?!

Xora pomognete mi kvo da pravq ?!?!?! Ebati sry za taq tema oba4e mi e mn kofti to4no v toq moment , 6oto ot mn vreme ne moga da si haresam mom4e i to4no v momenta v koito si haresah razbrah 4e vaprosnoto mom4e poznava edna moq fr i mai se haresvat nqma ni6to protiv da dragnat ( e malko imam protiv oba4e se pak mi e fr ) no e mn kofti 6oto nz mn trudno sam po4nala da si haresvam mom4eta ... Pomognete mi trqbva li da zabravq za tva mom4e ili da prodaljavam da go haresvam ili da se opitam ne6to da napravq ... i az nz kvo ... Spored men re6enieto e da go zabravq oba4e iskam da 4uq i 4ujdoto mnenie .. molq vi pomognete mi ( znam 4e e tapo da pitam za takova ne6to dori malko me e sram 4e pitam oba4e iskam da razbera ) ...
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлna..прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА:акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:.нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ [!][!][!]

Град
    na onq svqt

Re: Kakvo da napravq ?!?!?!

mi ako ti e mn dobra fr i vartio gadjetata i ti mn go haresva6 probvai da q pita6 dali ne moje da ti otstapi taka da kajem ,ili ako ne iska i ti ne iska6 da zabravq6 za nego prosto se bori ako e nqkoq kyrva 6te mina barzo i ako e po-4yvstvitelen i si stanala po-blizka s nego moje6 da go yte6ava6 taka da kajem nz taka si mislq ti re6ava6
    [ знам че правя правописни грешки ]

mn se 4udq kvo da pravq mn mi e stranno ... to4no momi4eto koeto be6e po4ti nevazmojno da se poznavat a te se ... i toi ve4e i e predlojil a tq o6te ne e otgovorila .. a ako i kaja ne6to tq moje da razduha na vsi4ki
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлna..прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА:акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:.нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ [!][!][!]

Град
    na onq svqt
    em problem e. mi nz ako ti e dobra fr. Ili nz moje da naka6 nqkoi da q pita ako ne iska6 ti sama .pak nali ti kazah ako e nqkoq kyrva deto gadjetata i sa za po 7-8 dena nqma da ima bpg znae kav problem .e ako ne te haresva nali 6te ima izvesni zatrydneniq ama ti si znae6 nai dobre
    [ знам че правя правописни грешки ]

Град
    плД рулЗззззЗзз
    xm mislq 4e ima re6enie na vaprosa ako ne ti e best friend slu6ai sq kfo trqq d apravi6:

ostavi gi da stanat gadjeta, daje im pomogni, stani dobre priqtelka i s momi4eto i s mom4ety. rano ili kusno(spored men rano) 6te skusat i dokato te sa bili gadjeta ti trqbva da se podsigyri6 4e naistina mn haresva6 tfa mom4e. Ako naistina go haresva6 kato skusat po4ni da go podkrepq6, togava toi 6te e slab i lesno 6te se poddade, ti 6te mu zavladee6 surcety i taka va6ata vryzka 6te e dulga i mn mn mn ybafka znam 4e zvy4i gadno, no probvai fse pak ako nqma kfo drygy da prai6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си