- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хари Потър
Е вече всички би трябвало да сте гледали филма
Хареса ли ви ?
Един въпрос: откъде го измисли това, че всички би трябвало да са го гледали? Той излезна ли въобще по кината. Това, което аз знам че премиерата му е на 20-ти юли. Тъй че не е ли малко рано да питаш. Това, че ти си гледал нещо пиратско не значи че всички са.
Като ще питаш хората,поне кажи че говориш за петия филм !!!!
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
не съм го гледала още ама не очаквам нещо кой знае какво .. книгите за хари потър са много яки , но филмите са си просто пълна боза..![]()
дори зайците не могат да си ядат аките повторно...![]()
Още не съм го гледала...ама ти си некъв баси маниака![]()
Защо няма отговор "Хари Потър е пендел!"?
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
За резил още не съм го гледала.Утре отивам рано рано да си взема билет.Много държа да е на кино ,ама не ми се даваха 12 лв. ,че нямам излишни.За мен всеки следващ филм е по-добър.ама тоя ще много съкратен.
и аз си мислех,че премиерата е на 20...днес ще ходя да го гледам.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
imam go filma s mn lo6o ka4estvo , no ne sum go gledala o6te , kato go gledam 6te spodelq mnenie![]()
There are 6 billion people in the world ..
6 billion souls..and sometimes..
all u need is 1..
филмът е пълен боклук, половината неща не са като в книгата, мн неща ги няма, други са преработени и се губи половината книга, всъщност сигурно има 2-3 сцени, както са в книгата, уотевър
филмът яко съкс, никой чел книгата не би казал, че е добър
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Мхм. Който гледа филма си прави грешни изводи. Книгите са 100 пъти по-добри.Първоначално написано от alice sw
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
o6te ne sam go gledala ako govori6 za petiq film
oba4e kato go gledam 6te si kaja mnenieto![]()
No cause is lost, if there's been one fool to fight for it!
Петия филм не беше лош, даже беше доста хубавно естествено си предпочитам книгите защото филма е доста орязан...
Не съм го гледал, но май нямам голям мерак.
Гледах го още когато беше на предпремиера и много ми хареса. Вярно е, че не е като книгите, но смея да кажа, че това е най-добрия филм от поредицата до сега![]()
Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на своите мечти !!
Ми тъй като аз мн харесвам книгите и съм гледала сичките филми наскоро си изтеглих и 5-ия филм, ама все не ми остава време да го гледам...
Още не съм г гледала...ама ми се гледа![]()
What you give is what you get!
Филма беше отвратителен. Почти нищо не разбрах и вече не е като приказка , както беше в първа и втора серия. Оттук нататъка явно почва бозата.
мммммммм а ти си ли??? .. яя ако си го гледал издаи таината как го гледаПървоначално написано от m1t3
не се подигравам.. искам да го гледам ... а във фрее и в дата
няма нищооо
.. а бтв чух че е тъп...
Не съм го гледала,но няма и да го гледам.Не съм фенка на Хари Потър.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Вече го има в едно от кината в моя град ама не съм го гледала и май няма да ида щото никой не ще да го гледа![]()
Е, все пак за толкова малко време не могат да поберат цялата книга, нормално е да не се описва всичко, стига това да не се едни от най-важните моменти...
Не съм го гледала и нямам намерение да го гледам.