.

Виж резултатите на анкетата: Хареса ли ви филма?

Гласували
64. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

26 40,63%
  • Не

12 18,75%
  • Още не съм го гледал/а

18 28,13%
  • Няма да го гледам

8 12,50%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Град
    Plovdiv
    nadqvam se da e dobur kolkoto prednite filmi
    Lives in the present, towards thr future, keeping the past in a chest, working for the change in consciente, sketching a song in the air!!!

Град
    Ямайка:)
    Още не съм го гледала..хмм тря да го гледам..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

ne sam mn o4arovana......

Не беше кой знае какво, но бива имайки се предвид, че книгата е 720 страници. Най-много ме изкефи актрисата която играеше Тонкс. Много е красива
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Аз обичам амфет в Shark или RedBul...
    Става една такава...енергийна напитка :P
    FUCK EMO !

Цитирай Първоначално написано от RuKsP1n
    Не беше кой знае какво, но бива имайки се предвид, че книгата е 720 страници. Най-много ме изкефи актрисата която играеше Тонкс. Много е красива
    Първо книгата не е 720 страници а 856.
    Второ тва е най-лошия филм не само от поредицата ХП, но и изобщо. Не съм гледал по-лош филм. Малко са хората, които биха го разбрали без да са чели книгата. Там са пропуснати много важни моменти например това, че Хари не получава едно писмо в началото а няколко. Пропуснат е също така и фактът, че и леля Петуния получава писмо.
    И сем. Дърсли не отиват на лекар, когато магьосници идват в къщата на Привит Драйв, за да отведат Хари. Също така са пропснти чувствата на Хари. Те са мн добре описани. Ама МНОГО, но само в книгата. После-Рон и Хърмаяни стават префекти-това също го няма в нигата. Няма го и момента, в който по време на изпита за СОВА по астрономия Ъмбридж напада Хагрид. Няма го посещението на Св. Мънго от Хари, Рон и Хърмаяни, където откриват учителя си по ЗСЧИ от 2рата им година в Хогуортс. Липсват и още мн др неща. Направо нямам думи
    А някои казват, че филма бил хубав, защото свичко било сгъстено и по-напечените моменти били един до друг и така зрителите не можели да си отдъхнат от напрежение. ХА-ха ПЪЛНИ глупости тва беше най-големия виц.
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    чувствата на Хари ги няма описани в нито 1 филм, както в книгите, няма интервюто на Хари, а краят е така извъртян, за да пасва на филма, че смисълът на книгата е коренно променен

филми по книги съкс, уотевър
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Да гледах го и ми хареса .

разбира се аз го гледах о6те на 2 ден от излизането в англия.филма е просто невероятен \/ !!!само дето много са го съкратили доста е махнато от книгата .но все пак филма е супер

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    После-Рон и Хърмаяни стават префекти-това също го няма в нигата.
    Стават префекти в книгата!

Не съм го гледал, но нямам големи очаквания. Най-точно предаден си беше Философският Камък, но книгата беше най-кратка. Следващите филми ставаха все по-орязани и изкривени.

Леле филмът е ужасен!То вярно,че никой до сега не е бил кой знае какво в сравнение с книгите,ама тоя вечее ...Аз го гледах преди доста време с гадно качество,ама достатъчно добро,за да видя,че не само са отрязали половината книга,ами и са променили историята на места пълна излагация
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Фен
    Град
    stara zagora
    няма да гледам филм за Хари Потър докато тоя очилатко не умре.
    Книгите ще чета но филма няма да го гледам
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Guest
    Тъй като аз бях забравила книгата, филмът ми хареса. Само дето умрях да се хиля на тая целувка с Чо

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Ммм, не съм гледала новия филм, нямам никаква представа дали е хубав. Дано. Но попринцип филмите не ми допадат особено...

Голям фен
    Като цяло да,но много съществени и интересни неща са пропуснати(променени)...Ясн ,че не може да се побере всичко,но според мен не са подбрани точните моменти!Иначе ако не си чел книгата филма е интересно направен...Абе става
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си