Ми Ези Тура ... казах си Ези ще е моя ... падна се тура ... така започна днес деня ми

Ми става дума за едно момиче което ме знае от 3-4 години кой съм кво съм що съм ... (една нейна пр ме харесвала на времето)

Въпросното момиче го познавам от 3-4 месеца ... 1-2 месеца само излизахме и си пишехме нон стоп в чата ама ми беше някво готино с нея мога да си кажа всичко пекана е и тя много споделя с мен ... и нали стана така, че се влюбих ... споделих и ... тя сякаш малко се отдръпна от мене и аз така ... не си пишем както преди ...
Почти не сме излизали на кафе от 2 седмици ... ходя там където е просто да я видя да си кажем едно здравей и заминавам ... беше за 2-3 дена на село САМО НА МЕНЕ СЕ ОБАЖДАШЕ И ПИШЕШЕ ДОРИ НА НАЙ-ДОБРАТА СИ ПРИЯТЕЛКА НЕ СЕ ОБАДИ! Тогава си каах въй имам мега шанс с нея ... едно друу и и казах "Следващия път като се видим гушкам си те силно, вплитам бавно пръсти в косата ти и щеш не щеш те целувам" добре видяхме се ... гушнахме се тя си мърдаше ръката по гърба ми аз също и продължах към косата и врата и буф тя се отдръпнаааа

Днес имаше едни проблеми не бях в града иначе щях да бягам до тях зада видя какво става ... и да и помогна както и колкото мога и така избавихме я ...

И неска се случи нещо което направо ме доуби ... блъснаха кученцето ми (ще се оправи до 2-3 седмици ще е като ново) и си писахме споделих и ... какво съм преживял (беше ужасно) и тя ми каза нещо което мразя да ми го казват момичетата "Искам да знаеш, че винаги можеш да разчиташ на мен"

И кво стана май стана така, че съм с пръст в устата ?