- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хиър агейн
Здравейте несъвършенни неприятели тук е вашия по-добър, умен и красив събрат хихи. Отново
Тук може да се правите, че не ме обичате и да ме плюете или пък да показвате любовтта си към мен(Която е несподелена защото вие сте грозни). Имате това изключително право докато някой съвестен(и грозен) Мод не локне темата.
Първоначално написано от 182+44_4adel
Навярно бих бил ако не бях съвършен.
Мнението не е по темата от което следва, че си гаден флуудър, мразя гадни флуудъри с постоянните им офтопици.
Ти си грозен.
ъ? откога не си си пил хап4етата![]()
![]()
доктора ти каза да ги вземаш редовно, защо не го послуша
![]()
![]()
лошо мом4е
Първоначално написано от koli_nikoli
Не съм се и надявал на такъв интерес. Двама идиоти пишат в темата ми за по-малко от минута.
Аз съм гении.
xaxradfa6 ma
![]()
Бог затова ме е направил хубав, умен и чаровен за да радвам идиоти като теб о.О
ima6 li skype![]()
А ти имаш ли шапка с нарисувана обувка на нея?
mn qsnu =] kai de seriozno ima6 li skype
о.О Всики ми се кефят просто нямаше да е по-темата.
Ти си тъп.
ei vie dvamata ste mi lubimcite f celiq forum![]()
О боже опази. Сега влезах в някакъв черен списък, слава богу, че съм хубав и никой не би посмял да ми посегне. А и да посмее съм и як тъй, че бих се оправил
А после аз съм говорил несвързано о.О
Първоначално написано от thefreak
Не съм го и целял идиот такъв. Ако го целя ще умреш от смях, но не заслужаваш да те убива личност като мен.
Чета ти мислите и пак нищо не разбирам от тва дет се опитваш да кажеш. Представи си как се чувстват тези дето немогат да ти четат мислите.
da mojeh da se vklu4a v razgovora , ama uvi , ne sum na takova visoko intelektualno nivo![]()
хахАХах тоя МЕ кЕфи![]()
![]()
АБЕ ИЗРОД, ЗЕЛЕНИТЕ ХАПЧЕТА, НЕ СИНИТЕ БЕЕЕЕЕЕ, ЕЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛОМГ, ПАК СИ ГИ ЗЕЛ С ВОДКА НАЛИ!? МАЛЕЕЕЕЕЕ, УТРЕ В 14:00 В КАБИНЕТА МИ НЕНОРМАЛНИК ТАКЪВ!
=D>
ей Виктор4о :P ни гу убиждай![]()
мн ясну![]()