.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

slunceza6titen krem ili olio???

iskam da vi popitam kakva e razlikata mejdu slunceza6titniq krem i olioto?za6toto az li4no sum 4uvala,4e i dvete nali predpazvat kojata ot izgarqne,no s olioto mnogo po-burzo hva6ta6 ten.

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    olioto obiknoveno e s po-maluk faktor i ne predpazva kojata taka kakto maslo.izpolzva se sled kato ve4e imash nqkakuv ten..i da,kojata potumnqva po-burzo,no ako zapochnesh napravo s olio,shte izgorish mn gadno..uspeh dano sum ti pomognala
    moq nevinnost i greh.....

Повече от фен
    4esno kazano az sam bqla kato snejinka predpo4itam olioto

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    олиото е с нисък фактор..бързо почерняваш от него ..стига да не си БЯЛА като платно..ако си ткава е по-добре първо докато хванеш лек загар даа използваш крема за да не почервенееш
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Ot olioto se hva6ta po burzo ten otkolkoto ot plajniq krem. No az li4no predpo4itam plajen krem, olioto mi e mn otvratitelno i mazno.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Ниго
    Guest
    Всъщност и двете са по-голям причинител на рак, отколкото слънчевите лъщи. При това възпрепядкстав синтеза на витамин Д. Най-добрият, полезен и изпитан метод е контролираното излагане на слънце. Стойш известно време на слънце, останлото си на сянка, като избягваш прякото слънце между 12 и 16. Осбено при тези температури крие и други рискове (за кръвното например) и не е много приятно.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    az rabota v sferata na kozmetikata,i shte ti kaja,4e tova za faktorite e palna glupost! I masloto i olioto imat ednakvi faktori. Istinata e prosto,4e olioto popiva po-lesno i zashtitava po-nejno,otkolkoto masloto
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

ами олиото е с по-малък фактор аз по-миналата година се мазах с олио щото бях за по-кратко време на море и целях да хвана бързо тен сеедно сам била не 5 а 10 дни на море ,а пак по-принцип не сам няква беличка а съм си нормална и не изгарям и си купих олио , изгорях и се обелих мн гадно , но на другата година си купих 30 фактор плажно масло и си имах спр шоколадов тен по добре недей с олио ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си