- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- izneveri po 4ata???kak go priemate?
ima li takova 4udo? dnes..... gleite ko mi se slu4i vidqh v hronologiqta na moq 4e si e pisal s nekva ov4ica....i ot nekvi po taka ne6ta..... ;( toi otri4a da ima ne6to pove4e s neq ,samo 4at. no i tq dori e ot dr grad.... pff mamaka mu..cql den mi e v glavata, krisvo mi e i nz kakvo da napraviq? redno li e da se razsardq......osaznavam 4e ve4e mn kompromisi napravih i ne zaslujavam tova.....vie kakvo bihte napravili
stana pod4ti 2h i az o6te ne moga da zaspq...nqma i da e skoro
Първоначално написано от ™G-Baby™
E shtom e ot drug grad kvo te gree?Nqma smisul ot sradni...Losho e ako go hvanesh na jivo!![]()
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!
И аз незнам к'во да мисля.Със същия проблем се сблъсках преди известно... Само дето видях какво му е писало моми4ето[sms], за него не съм сигурна..ама тя му се обясняваше в любов, била влюбена в него и някви такиа.щом твоето момче ти е казало, че няма нищо/то така или иначе не може да стане нищо, все пак е от др. град/ не се притеснявай
Според мен не трябва да се притесняваш.И аз си имам гадже,но си пиша с други момчета,е в рамките на нормалното чатене.Това не означава,че не го обичам
![]()
МмМ де да знам аз не съм се сблъсквала с такова чудо но не мисля че трябва да го вземаш навътре все пак това е само чат ако беше нещо реално тогава трябва да се тревожиш а и щом момчето ти е казало че няма нищо към нея...имай му по голямо доверие
НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!
направи го и ти, по този начин ще му покажеш, че не ти е приятно!!!
Ми то по чата не си е изневяра,ама те разбирам,
че ти е кофти и то не е заради тоя чат,а просто щото
какво гарантира,че няма да изневери и наживо ...
просто недовериетоама засега няма смисъл да се
притисняваш щом всичко е наред![]()
Зависи дали е било сериозно. Макар че ако се ебава така с всички, пак си е кофти. Но е възможно и просто да са говорили за такива неща и ти да си го приела като сваляне.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ne se sardi tova e samo pisane po 4at a nali i drugata ne e ot va6iq grad
pff i pri men se sluchi absoliutno sashtoto...mi surdih mu se edin chas....sled tova ne se e povtorilo..
![]()
bahti mnogo gadno mi beshe...znam kakvo ti e sq i na teb
Edva li ima prichina da se pritesnqvash.Vqrno e,ne e priqtno,no naistina tova moje da e prosto maitap.I vse pak tq e ot drug grad.Vijdam,4e ti e mnogo kofti.Ami govori s nego.Kaji mu,4e ne ti e nikak priqtno.Pyk ima i drug nachin.I ti pravi kato negoShte vidish,tova e samo 4at.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Аз бих се подразнила да се закача с друго момиче, ако ще и по чат (естествено, ако не става въпрос за невинни приятелски закачки).
da revnuvam i to mnogo! sledkato az dori ne 4atq s dr m ot kakto sam s nego.....a toi vinagi se prai na sveta voda nenapita...... sega mi e kofti! i ne e bil normalen 4at ot roda na zdr kak si i t.n a naprao si e svalka......govori se za sex...iskat se snimki i t.n . dnes vidqh 4e toi si prodlajava da vliza tam! prosto 6e napravq taka 4e da go hvana ako me laje i togava prosto ne si i predstavq ko 6e mu se slu4i ! nai mrazq lajata. moga da go obi4am ot se sarce,si4ko da mu davam i toi da prai taka...abe q.... moje sled vreme da stradam mn za nego, no ako hvana 4e naistina nekvi po taka ne6ta prai.... krai!ako 6te da si umra ot muka!
a pri polojenie 4e e s mene, kakvo pravi cql den v saitove za zapoznanstva? i za6to da ne barkam, sledkato az se ograni4avam i t.n.........toi mi znae si4ki paroli
kolko ne6ta napravih...... za nego i sa kvo _)_. i ne moga da te razbera ko si se zaql?
i sa ko stana....ti me izkara vinovna .....
Абе не се връзвай толкова много...предупредиго го да престане щом те дразни толкова много.И моя си чати чат пат, но само с познати момичета и знам, че го прави, за да ме дразни и за това не му се връзвам толкова много.А пък дали ако имаше нещо по сериозно твоя би си оставил хроналогията?И ти да я прочетеш...не ми се вярва...
mamka mu daje mi e guzno da se razsardq ili da napravq ne6to po seriozno.....ebati kva zabludena vlubena glupa4ka sam
![]()
o|o {P} ()
и ето ти изневяра
![]()
След туи развот!Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Light The Universe
abe 4ak do razvot nqma se s tigne ama mn seriozno 6te si pogovorime
:P v tav sam sigurna