- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- izneveri po 4ata???kak go priemate?
Ми питай го какъв му е проблема, защото очевидно не му е достатъчно да си говори с теб и си търси просто забавление....и даже е по- тъпо за теб, че е чат защото пича явно не иска секс, а някакво друго разнообразие....и да тъпо е да му бъркаш из компа. Кво като ти знае паролите да не си си ги давала тва си е лично пространство
maikoo abe kak nqma da barkam!!!!! toi mi barka nasqkade po kompa i registraciite a az nqma. kade gi ima tiq??? vi ene se 4uvate ili az sam izperkala
Първоначално написано от ™G-Baby™
Като няма физически контакт за каква изневяра може да говорим?! Флирта не се брои за изневяра. Иначе до сега..хиляда пъти да се води, че съм изневерилаКато няма какво да правя редовно се забавлявам с някой в нета, ама никога не съм го приемала на сериозно
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
hvanah go kopelencetoooooooooo!!!!!!!!! sa 6te mu razigraq familiikata
Не мисля,че това е изневяра...Та то момичето дори не е от града-следователно няма шанс да ти изневери наистина с нея.
Може да си е писал така..просто от скука или за разнообразие.не си втълпявай глупости.![]()
Това е чат само се пак. В него хората си пишат кво ли не и тва нищо незначи. Пък особено с тези от друг град. Просто флиртуваме еи така за кеф. Изобщо не трябва да обръщаш внимание на такива работи. Това че обръщаш внимание може да навреди повече на връзката ви отколкото това да не обръщаш
ami vlqzoh s dr profil, se endo dr f mu pi6e i da vidite kvi gi dranka..... a iskam d apitam toi moje li da mi vidi ip to na komputara v aha?
ISKAM DA S EIZVINQ NA SI4KI, PRAVI BQHTE ! NO AZ SI BQH NAUMILAM NE6TO.... A INA4E RAZBRAH CQLATA ISTINA TOI ME E BALAMOSVAL S TAQ ZA DA VIDI KO 6E NAPRAA.SI4KO E BILO S CEL. KAKTO I DA E, ZAEDNO SME SI , RAZBRAHME SE I MOJETE DA ZAKLU4ITE TEMATA. BLAGODARQ NA SI4KI OTNOVO
Момче е.Нормално викам аз. Споко. И аз си имам доста сериозна приятелка и по никакъв начин никога няя да и изневеря с др връзка, но като чатя с някоя приятелка понякога стигаме до такива глупости че все едно ще спим заедно а в някои случаи не сме от един и същи град. Когато са мн добри приятели е нормално да се обичат като приятели. Една моя фр си ме обичаше супер мн и мн държеше на мен а си имаше гадже. Бяхме просто приятели.
o6te si me e qd ama kvo da napraa....obi4am si go![]()