- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разкажете за забавни случки... :p
Хорица айде разкажете някоя интересна случка с "представители" от противоположния пол![]()
амиис предишното ми гадже бяха много
тои като ме изпращаше до там едно място
и искаше да ми каже колко хубава пеперуда имаш (едно герданче) а аз си подадох ръката за здрависван е
![]()
на сл ден играхме хек в стаята.. и само вратата е отворена а те имат физкултура и бяха на прозореца пред вратата ... и хека хвръкна и аз да го хвана и се изтурсих назад
![]()
после мн се смяхме като си ги припомняхме тези неща...
![]()
Moq priatel edna vecher se napi ujasno.. i lqgame si.. i iskashe da pravim sex samo che az bqh v cikal i se dyrpah i taka bqhme zaspali che rycete mu gi bqh prikleshtila pod mene i dvete... posle 1 sedmica ne mojeshe da gi izpravi shtoto go bolqha.. cqla nosht sym mu spala vyrhu svitite ryce![]()
![]()
![]()
Само ще кажа... лапета с токчета. хаха
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Nie li sme lapetata s tokcheta?!Първоначално написано от S^T^E^V^E
![]()
![]()
![]()
behme se pribili, ne6to si opletohme krakata i padnahme ama edin v/u dr i posle nz na koi se be6e izcepil 4e sma 6tela da go iznasilq![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
С бившия докато се натискахме изкъртихме една ограда, той милия потъна а аз паднах върху него![]()
![]()
. Имаше още един случай когато бяхме в моята стая и се бяхме заиграли нещо и той се наведе да ме целуне, аз се отдръпнах някак си и той ме халоса със зъба си , бах ти малоумника
![]()
![]()
разцепи ми устната. И други подобни има ама сега не се сещам
![]()
Вие нищо не знаете!![]()
беше на морето,бях на 16,едно момиче танцува с мен,мого готина мургава загоряла по-добре да спра дотуктя беше приятелка на един приятел.По едно време ме хваща за ръката и казва ''хайде навън''Седим,гледаме се в очите и си говорим.Бях пийнал но си спомням,че ми каза ''все пак,когато си на морето ако не направиш едно нощно къпане и секс на плажа,все едно че не си бил на море'' и аз ''да'' и после пак влезнахме щото ми звънна джиесема,разделихме се замалко,компанията вика''аре,тръгваме'' и дори не успях да и кажа чао
А винаги винаги винаги съм си мечтаел за ношно къпане и секс на плажа![]()
Light The Universe
Kato pravih za purvi put sex s priqtelq si bo izrugah i mu te4e kruv ot ustataama toi mujestveno se prestori 4e ne go boli stiska si ustnata i produlji
![]()
Не е баш с приятеля ми, а с един съу4еник :P тфа мом4е е мн лудукараме физика и аз за малко се обръщам да погледна назад и ф момента, ф който се обръщам гледам как той си е свалил абсолютно вси4ки долни дрехи и пърди ф лицету на едно друго мом4е
![]()
![]()
Първоначално написано от koli_nikoli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i aS imAh ednA sluchKa f bIfshiq mI pRiqteL.. bQhamE nA eDna pEika i neShty se lIgavEhmE i bQhmE 1 v/u dRug mAi se gYdElichkAhmE i nEshto kO stAna.. i pAdnahmE i dvaMAtA oT pEikAta.. poSlE si bEshE s4upIl tElEfoNA..;\ drugu.. 1-2 pati se bqh napila dokato bqh s nego i toi me izpra6ta6e do nas i ima6e super mn zabavni istorii padah stafah..kakfo li ne prafih ;] na sledva6tiq den mi be6e kazal 4e mu sa e podula ustnata 6toto sam go bila uhapala..i drugi e imalo no ne mi se pi6e ve4e :P