.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Moderated:Как да преодолея раздялата по-бързо?

Абе хора даите ми съвет принципно не съм свикнал момичетата да ме зарязват ама това се случи...проблемат че на мен ми пука за нея....Тя зе да ме лъже след кат скъсахме и аз с 1 дума "сбогом" и обясних че неискамда иаме мн обши неща даите идея как да се освястя по бързо (без варианти напиисе)не пия и не пуша предупреждавам ама по жени ходя естествено...

Moderated by krem4et0
    т.7и т.1 от Правилата на форума!
    Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...

излизай повече с приятели забавлявай се намери си нова приятелка немисли за бившата... УСПЕХ
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

NAPISHI po qsno ....nishto ne razbrahh

Цитирай Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
    NAPISHI po qsno ....nishto ne razbrahh
    Кое не разбра бе ?

По темата: Ами, приятелю, в момента съм в подобна ситуация и мога да те посъветвам самода излизаш по-често с приятели, да се разсейваш и да гледаш да не мислиш за това
    На който му се убива време...

Мега фен
    Град
    София
    Иэлиэай с приятели,эабавляваите се,эа да не мислиш эа това!
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ne misli za neq.Minalo e veche Izlez s priqteli,zapoznai se s drugi momicheta.Vse shte se haresash s nqkoe ot tqh.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Sin City
    Излизай повече с приятели , разсейвай се с нешто и не мисли за нея.

просто тя е минало..някаква далечна част от живота ти, за която въобще не ти пука...и запълни свободното си време..останалото е живот
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

хвани си друга
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Град
    Terra incognita!
    Здравей,IvYyYyYy!Трябва да се абстрахираш от мисълта за нея!Най-добре излизай,забавлявай се с приятели,купонясвай,всичко се преодолява!Не се затваряй в себе си(това ще е най-лошото)!Лято е,порадвай му се!Ходи по други градове,смени малко обстановката,това определено ще те разсее и ободри!Успех в съвземането!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мм тази тема май е за раздел Любов.. Но както и да е..Според мен също трябва да излизаш повече с приятели.. да ходиш по дискотеки, кафета.. абе общо взето места, на които има много хора.. Това е единствения лек.. иначе като си сам мислиш само за това и ти става още по - гадно..
    Love Ickooo

Повече от фен

Re: Moderated:Как да преодолея раздялата по-бързо?

Цитирай Първоначално написано от IvYyYyYy
    Абе хора даите ми съвет принципно не съм свикнал момичетата да ме зарязват ама това се случи...проблемат че на мен ми пука за нея....Тя зе да ме лъже след кат скъсахме и аз с 1 дума "сбогом" и обясних че неискамда иаме мн обши неща даите идея как да се освястя по бързо (без варианти напиисе)не пия и не пуша предупреждавам ама по жени ходя естествено...

Moderated by krem4et0
    т.7и т.1 от Правилата на форума!
    Ами замени една болка с друга.....Помъчи се да я забравиш, не мисли за нея, излизай повече......

Guest
    накратко да си фана друга идеята ми допада ама трябва да поработя по въпроса мерси и обещавам да не се затварям в себеси мерси за отговорите

#~Luda_Fenka~#

Izlizai s priqteli kefi se.Hvani si novo gadje

[b]Obi4ai jivota,liubi i se smei iznai na zemqta vednaj se jivei

Не мисли за нея,излизай,забавлявай се

Guest
    Наеби 10 други... ще разбереш, че тя не е била the one it is!

mi ko da ti kaja .. hmm iZliZaneto s pRiqteli i spodelqneto e mn dobur suvet a i kato si s priqteli 6te te razsmivat i 6te ti e priqtno i taka po-malko vreme 6te misli6 za neq .. i nali znaesh Lubovta idva kogato NAi malko q o4akva6!
    There are 6 billion people in the world ..
    6 billion souls..and sometimes..
    all u need is 1..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си