- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Как да преодолея раздялата по-бързо?
Абе хора даите ми съвет принципно не съм свикнал момичетата да ме зарязват ама това се случи...проблемат че на мен ми пука за нея....Тя зе да ме лъже след кат скъсахме и аз с 1 дума "сбогом" и обясних че неискамда иаме мн обши неща даите идея как да се освястя по бързо (без варианти напиисе)не пия и не пуша предупреждавам ама по жени ходя естествено...
Moderated by krem4et0
т.7и т.1 от Правилата на форума!
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...
излизай повече с приятели забавлявай се намери си нова приятелка немисли за бившата...УСПЕХ
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
NAPISHI po qsno ....nishto ne razbrahh![]()
Иэлиэай с приятели,эабавляваите се,эа да не мислиш эа това!
[size=7][b][u]fosse cos
Ne misli za neq.Minalo e vecheIzlez s priqteli,zapoznai se s drugi momicheta.Vse shte se haresash s nqkoe ot tqh.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Излизай повече с приятели , разсейвай се с нешто и не мисли за нея.
просто тя е минало..някаква далечна част от живота ти, за която въобще не ти пука...и запълни свободното си време..останалото е живот![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
Здравей,IvYyYyYy!Трябва да се абстрахираш от мисълта за нея!Най-добре излизай,забавлявай се с приятели,купонясвай,всичко се преодолява!Не се затваряй в себе си(това ще е най-лошото)!Лято е,порадвай му се!Ходи по други градове,смени малко обстановката,това определено ще те разсее и ободри!Успех в съвземането!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Мм тази тема май е за раздел Любов.. Но както и да е..Според мен също трябва да излизаш повече с приятели.. да ходиш по дискотеки, кафета.. абе общо взето места, на които има много хора.. Това е единствения лек.. иначе като си сам мислиш само за това и ти става още по - гадно..![]()
Love Ickooo
Ами замени една болка с друга.....Помъчи се да я забравиш, не мисли за нея, излизай повече......Първоначално написано от IvYyYyYy
![]()
накратко да си фана друга идеята ми допада ама трябва да поработя по въпросамерси и обещавам да не се затварям в себеси
мерси за отговорите
![]()
Izlizai s priqteli kefi se.Hvani si novo gadje![]()
mi ko da ti kaja .. hmm iZliZaneto s pRiqteli i spodelqneto e mn dobur suveta i kato si s priqteli 6te te razsmivat i 6te ti e priqtno i taka po-malko vreme 6te misli6 za neq .. i nali znaesh Lubovta idva kogato NAi malko q o4akva6!
There are 6 billion people in the world ..
6 billion souls..and sometimes..
all u need is 1..