- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хай да се позамислим малко :/
такааа първо да кажа че не искам да нападам никой ,а просто ми е чудно много как мислите вие
такааааа представете си момче на 16 със момиче на 11 - ужас нали ?
ама защО?
разликата е сааамо 5 години
и нали разликата няма значение ????
ама какво от това че момичето си играе с кукли а на момчето му се ч*ка...
на кой му дреме .....![]()
явно това момиче ще започне половия си живот много преди да е готова и после какво ли ще стане с нея ....
все едно .... нали?
а защо се случва това ?????
не толкова защото момчето е "педофил"
а може би защото всички момичета от 13 нагоре ходят със по 4+ по големи от тях
често ми се случва да разбирам за двойки 13-23 или 14-24 или даже 15-32 ...
и то да беше от форума ... добре тука все се събират хора с проблеми
ама работата е там че аз тия хора ги познавам
и че не са единсвените случаи
мн ми е интерсно тия момичета мислят ли се за много зрели ?
тооолкова много злели и тооолкова много изпреварили поколението си че да ходят с много по големи от тях
мдааа наистина има момчета на по 22+ години които са си със мисленето на 14-15 годишни
ама не вярвам да са тоолкова много колкото са момичетата които ходят с "батковци"
а всъщност момичета какво толкова намирате в тях ?
след 18-19 години телосложението вече не се променя особено
надявам се не сте от тези които са заради парите или колата защото тогава ще е жалко
вобще ако смятате това за плюс значи ...
мн се надявам да не е така
а момчета вие защо си хващате толкоз по-малки от вас ?
това също ми е много чудно
особено ако сте от зрелите аз съм сиг че можете да си намерите гадже и над 20
мдаа сигурно във някакъв процент от тези двойки съществува истинска любов
но дали е при всики ????
не мисля
мдаа ако ми кажете 25-35 - разбирам
след 20 дори 10 години разлика не е много
ноо ако единия е под 20 и разликата е 4+
......
нз ...
разяснете ми
п.п. ще е хубаво да напишете и дали имате нещо общо с въпроса или сте просто наблюдатели
pi4 napalno sum suglasen s tebe..ima 2 momi4eta 13-14 koito se hva6tat s po 18-22 koito sa bili v zatvora a tiq mom4eta hodqt po maloletni diskoteki i t.n. i 6ti kaja koi sa tiq mom4eta...tva sa tiq tipove deto na po 14-15 sa gi otritvali tva sa zadrustenqcite,zubarite,"golemite holigani" i prosto tva prodaljava i kato nikoi na tqhnata vuzrast ne im obra6ta vnimanie i gi maltretira i bie te trugvat po malkite da si vdignat samo4uvstvieto na nekvi SUPER pi4ove
Радвам се да срещна един човек, дето да мисли трезво... всичко, което каза и аз го мисля + някои неща, но сега лягам![]()
=D>
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Майка ми и баща ми са тръгнали съответно на 15-29и досега се обичат, никога не са се разделяли
![]()
Съгласен съм.
Затвор за такива![]()
meПървоначално написано от Анонимко
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Нямам нищо общо с това.Да,има много такива.Аз съм на 14 и си обичам едно момче на моята възраст.Забелязала съм,че момичета на мочта възраст,дори и по-малки си харесват много по-големи от тях момчета.Не знам защо е така.Може би заради по-развити тела или не знам просто.Но според мен по-големите момчета,даже и мъже,желаят не просто целувчици,държене за ръце и т.н.Те искат секс.А не смятам,че всички момичета,които започват да водят полов живот по-малки са напълно готови и донякъде по този начин си пропиляват живота.Аз не одобрявам.Но това е факт.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
само едно не разбрах в последния пост защо да си пропиляват живота като запо5нат да водят полов живот от по малки?????верно не е хубаво но пък чак да си пропилееш живота........ не мисля....
хората си имат глава на раменете нека се оправят.Умни или не нека се обичат...........![]()
Да,вярно е,че всеки има право на избор.Но какви ще бъдат след няколко години тези,които от малки са започнали да го правят.Аз съм на мнение,че за всичко си има време и нещо,което е направено преждевременно не е нормално.Първоначално написано от edna`
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
защо е лошо да се започва половия живот рано ще отговоря в друга тема
а иначе
аз не съм на 14 ,не съм лигльо и изобщо не става въпрос за мен самия
не е работата там дали мога да си намеря гадже![]()
напротив...
проблемите тук са два
1. че това води до можество реакций които променят "правилата" във тази част на обществото
преди 10 години това би се смятало аз абсурт
а след 10 години? какво правим тогава ?
тряя се озъзнаят някои хора ...
2."батковците " не ги е грижа особено за тия момичета
понякога не е така нооо доста често се среща
така де те ги "развалят"
/това е малко метафорично /
Дам,и аз съм съгласна с теб.Едно момиче от моя клас (демек на 14 год.) излиза с някъв над 20 години ... много глупаво ми звучи.Една моя приятелка каза, че момичетата харесват момчета като бащите им,макар и подсъзнателно.При мен не е така,определено, но при много други явно е така.Не знам какво намират в двайсет годишните ... всмисъл аз няма за какво да си говоря с тоя човек.Та,той ходи на работа (предполагам),а аз още ходя на училище.Просто интересите ни са съвсем различни.Признавам, че и аз не харесвам момчетата на моята възраст,предимно ,защото са шматки - не знаят и те к'во искат.А и всички са фешъни ... доста често съм харесвала по-големи от мен, но най-големият е бил на 19 години, но само съм го харесала, нищо повече - не ми минават разни мисли, просто ме радва.А, бе, няма угодия .. или ще е малък (т.е. горе-долу колкото нас) и още дете, или голям, но ГОЛЯМ.![]()
prekaleno mnogo mislite kak da promenite sveta.tova koeto ste napisali po nikakav sluchai nqma da promeni sadbata na nqkoi (ako moga taka da go nareka).jiveem v 21vi vek vseki e svoboden da pravi kakvoto si iska i vseki sam reshava kakvo da pravi s jivota si no i si nosi sam posledstviqta.ako otdelqhte poveche vreme za sobstvenite si problemi vmesto da se chudite kakvo da pravite s jivota na drugite nqmashe da sme na tova dereje!!!
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
az sym na 15 a priqtelq mi na 19 ... 4 godini razlika ...no 20 godi6en ve4e mi izglejda stari4yk pyk kakvo ostava za pove4e ot 20 .... predi tazi razlika mi izglejda6e golqma no se prizvyrzah stra6no mnogo kym nego i ne mi se struva takava ... mislq 4e momi4etata haresfat po-golemi .. nz za6to moje bi zaradi tova 4e sa po-zreli no ne na vyn6en vid a na harakter , misyl i t.n. ... nz ... as naprimer ... mi haresvat to4no zaradi tova .. po-zreli sa v misleneto si ... a i nali momi4etata se razvivat s nqkade 2 godini po-rano ... iii mom4etata na moqta vyzrast mi izglejdat nqkfi lapeta s malki izkliu4eniq de .... no ... poznavam momi4e koeto na 11 godini napravi abort ... tova e ujas .... a edna ot biv6iq mi klas hode6e s nqkyf s 10 godini po-golqm ot neq ... kazvat 4e za liubovta nqma granici ... ami hubavo ... ma kfo razbira nqkfa pikla kat mene 4e i po-malka ot liubov (s izvinenie kym men de 6tot as mislq 4e ve4e razbiram) amm a tezi momi4eta koito roditelite kato po malki se sa gi ograni4avali da izlizat do kysno bla bla ... kato otidat da u4at v drug grad se razpuskat bez kontrol tva onova ... i stavat tipi4ni bukluci ... a i naistina tezi koito sa otbqgvani ot tezi na tqhnata vyzrast po4vat da mislqt 4e kato se natiskat s nqkoi batko po diskotekata i po4nat da pravqt sex 6te gi haresat ... edno drugo momi4e naprimer ot biv6iq mi klas be6e mn zatvorenka predi ... i minalata godina na edna diskoteka be6e pravila svirki i mislq 4e to4no zaradi tova .....
и аз съм на същото мнение... аз съм също наблюдателка... не знам дали имам нещо общо с темата... моят приятел е почти 3 години по-голям. аз на 14, той на 17... обаче наща разлика не се усеща много много... докато имам една позната /не мога да я нарека приятелка, защото е прекалено тъпа за да ми е приятелка/ която е на 15, а приятелят й - на 24... при тях разликата е толкова забележима че чак става смешно. мислят различно, личи си че са с голяма възрастова разлика, действа различно, говорят различно... изобщо не намирам какво са намерили един в друг... пък и момчето е много хубаво, а момичето...Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
общо зето ми е се едно мн колко е, но да има здрав разум и да може да го използва. А това не съм го забелязала при повечето момчета на моята възраст (16). На мен ми е по-приятно да си говоря с по-големи. Ходила съм с мах. 23-годишен.
Но и на мен ми е трудно да разбера зрелите мъже какво могата да намерят в едно "малко" момиче. Просто с опеделена разлира се разминават светогледите на двамата, въобще възприятието на света... нз![]()
Аз ако бях момче на 20+ щях да си търся приятелка над 18 поне.
Първоначално написано от Анонимко
За мен приемлива разлика между жена и мъж е 3 най много 4 години.Говоря в зряла възраст примерно, жената да е на 20 а мъжа да е на 24 звучи напълно приемливо.Но тинейджърската възраст разлизка между 14 и 18 фрапираща ми звучи, най-много 2 години, може и 3, но за мен пак са много,но това е си е мое мнение, не мога да променя реалността,каквото мога променям, но то винаги е твърде малко...
Аз съм съгласна с автора на темата.И аз много пъти съм се замисляла защо някакви 11,12,че дори 13,14,15 годишни момичета ходят с толкова големи.Аз на 11,12,13 години съм се събирала децата от улицата и съм си играла с тях,на криеница и т.н...А това,СЕГА,за тези момичета и момчета на тази възраст имам чувството,че биха го приели,като обида,как така ще се срамят да си играят,те вече са пораснали и трябва да си играят с други нещаТова е бъдещето на новото поколение...Народа пропада ли,пропада...Не искам да си представям какво ще е след нащо поколение,ако има въобще такова
Много на зле отиват нещата,ама много.Не че аз съм кой знае колко голяма,дори и аз избързвам в някой неща,например стоенето до по-късно,за 15 годишно момиче,нооо не правя нищо нередно,гаджето ми е на 17,мисля,че е нормална разликата.Е,веднъж ми се случи да "се имам" с един 20 годишен,не съм правила секс с него,само kiss...Но при нас беше различно,защото се влюбих,той също,но си ми го каза човека,че колкото и да му е гадно трябва да прекрати нещата,защото съм малка,и не че не ме харесва,но не иска да страдам.Каза ми,че за в бъдеще може да стане нещо,но на този етап е невъзможно...
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
ти не ме разбра...тия 20 годишните са по тъпи и от нас и 3-пъти не толкова зрели...един здравомислещ 20 годишен пич си фане приятелка на неговата възраст а не пикла на 13-14 с извинение.....нима един зрял би ходил на мачове биел се по цял ден кибиче на пейките и се налива като свиня има няква раота играе нон стоп мач,...цс ама нон стоп ходи по дедтски дискотеки....кой с по зряло мислене ще го направи
а и ще цитирам приятелка на 14 1.57-1.58 "уф..мене някак си ме е срам да излизам с малък то тия на 15-16 срам ме е да се движа с някъв пиклио просто не мога да си се представя"ква си ти мааа пиклооо с извинение не се виждаш къв си тирбошон...както и да е а пък друга приятелка.."ти кво как да ходи лилито с такива глупаци като вас пиклиовци оше"а тва ме разби от смях...добре те се имат за големите,а да ви кажа момичета в тая възраст сте не по-малки боклуци от нас.... ние сме били такива на устата ми беше да и кажа че и на мене би ми се искало да седна с 20 годишна здравомислеща пичка и да водим интересен разговор и да се забавляваме от колкото да слушам оле милинко мноо си те бицъм ама мноо оле ама знайш ли тая ква е проста как ша ми говори че съм тъпа оле а пък много те обичам аз тебе цунк цунк а мило(говори на приятелката си)ти видя ли го оня а....хахахаахх или пък тоя как можа да напраи тва с прозореца....хахахахаах....ха хахах...хахаха оле тая ша я отрепа оле мило бицъм те![]()
![]()
![]()
![]()
аре де чакам отговори![]()
![]()
момичетата каде се изгубихте
Хммм, ама какво да ви кажа...то си зависи от човека. Аз (1, например, преди време бях започнала да се срещам с един, който бе на 24. Еми да ви кажа - твърде различни бяхме. Той мисли само за работа, на мен ми е още до разходки?!
![]()
пък и то си е нормално. А за всички онези дето са тръгнали с 13-14 годишни и те самите са на по 20 и нагоре.....ами абсурдно си е от където и да го погледна. Това, което тези момичета търсят е да се изфукат (най-често, винаги има изкючения), за момчетата ...ами ясно си е. Според мен най-разумната разлика е от порядъка на 2 до 4 години. Не повече. Поне аз така мисля
![]()