.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Какви мъже харесвате епилирани или космати?

аз хресвам епилирани някой казват че е гейско ама не
    Хайде хора чакам вашето мнение
    Животът това не са дните които са изминали,
    а дните които сме запомнили.

Като гледам си новорегистрирана Имаше такава анкета преди ... и повечето харесват "епилирани" мъже

Супер фен
    И на мен повече ми харесват епилираните или поне тези, с колкото се може по-малки косми.

Голям фен
    Град
    по морето
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    И на мен повече ми харесват епилираните или поне тези, с колкото се може по-малки косми.
    ми разбира се, че епилиран, само ние ли ще се мъчим като се скубем по цял ден :P

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    Цитирай Първоначално написано от Stefityyy
    ми разбира се, че епилиран, само ни е ли ще се мъчим като се скубем по цял ден :P
    така си е

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    1, която знае какво иска
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    Ами предпочитам да е "епилиран" щото пък с някви големи косми е някво... ууу ...и доста хора казват, че е гейско ама зависи... абе ако са по-така малки биа. Дето вика Stefityyy няма само ние да правим всякакви глупости за тях, а те една епилация да не си направят! ^ как прозвуча

ЕПИЛИРАН!!!!!!!!

eeeeee mn ste gotini vsi4ki az moq priqtel s 300 zora go nakarax da si maxne kosmite na krakata i sq se epilirva po-4esto ot men

Мега фен Аватара на Spider4eto
    само аз ли нямам нищо против косматите

Предпочитам епилирани или с малко окосмяване. Никакви горили!

харесвам или епилирани или такива , които имат по-малко косми или пък са по-русички...мразя горили

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    само аз ли нямам нищо против косматите
    И аз съм така, но на последък почвам да се замисля какво по дяволите не е наред с младото поколение???? За кво требва всички мъже да се изпедерасват, да се обличат в лилаво и розово, да се обезкосмяват... Ебаси, ми то накрая ще бъдеме само жени, мъже няма да има! Ако искате до себе си човек, облечен в розово и обезкосмен - вземете си жена!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на plamka
    Преди бях твърдо за епилирани, но пък като се замисля съм виждала момчета, които харесвам и космати и някак си ги прави по - мъжествени. Общо взето ми е все тая.

ако няма косми не е мъж! е да не е като горила ама и да не прили4а на гей нормално
    По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута

Град
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    И аз съм така, но на последък почвам да се замисля какво по дяволите не е наред с младото поколение???? За кво требва всички мъже да се изпедерасват, да се обличат в лилаво и розово, да се обезкосмяват... Ебаси, ми то накрая ще бъдеме само жени, мъже няма да има! Ако искате до себе си човек, облечен в розово и обезкосмен - вземете си жена!
    Напълно си права и съм съгласна с теб.... Особено за розовото!! А за космите, това че се епилира примерно не е признак, че е гей, може просто да е добре поддържан мъж... хаха вярвам ли си

ne naistina ima az imam edin priqtel koito se pod1rja pove4e ot 1 jena ama si e istinski m1jkar

Ми няколко косама не определят дали си МЪЖ или ГЕЙ,но аз лично предпочитам нормалните космати мъже и съм привърженичка на стария стереотип мъжкар=косми И гладки момченца мога да гледам само по мачовете(футболисти).
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Ако косъмчетата са му руси - нямам нищо против. Според мен няма нищо гейско в това да си правят кола маска на гърдите, стомаха и краката. Ръцете обаче не трябва да ги докосват. Лицето обаче предпочитам винаги да е гладко, а веждите могат да бъдат почистени от излишната "гора", не оформени , а просто изчистени.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Никакви
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен
    Аз пък си обичам мъжете да са с косми.Гадно ми е да гледам или даже да погаля някой симпатяга и краката му да се окажат по-гладки и от моите.Всеки с предпочитанията си,тези са моите.

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Предпочитам епилирани или с малко окосмяване. Никакви горили!
    + 1

Цитирай Първоначално написано от magity
    Напълно си права и съм съгласна с теб.... Особено за розовото!! А за космите, това че се епилира примерно не е признак, че е гей, може просто да е добре поддържан мъж... хаха вярвам ли си
    Абе не е признак, че е гей, ама все пак ми минават разни мисли през главата ... Е, какво значи "поддържан мъж" или пък "обезкосмяването е по-хигиенично"?? За мен един мъж е поддържан, ако прави нещо, за да има по-добро тяло и спазва добра хигиена. А пък кой го насажда в мозъците на децата това, че космите са нехигиенични, не знам. Сигурна съм, че 90% от хората, които са твърдо "За" обезкосмявнаето, не знаят какво е предназначението на космите ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Цитирай Първоначално написано от magity
    Абе не е признак, че е гей, ама все пак ми минават разни мисли през главата ... Е, какво значи "поддържан мъж" или пък "обезкосмяването е по-хигиенично"?? За мен един мъж е поддържан, ако прави нещо, за да има по-добро тяло и спазва добра хигиена. А пък кой го насажда в мозъците на децата това, че космите са нехигиенични, не знам. Сигурна съм, че 90% от хората, които са твърдо "За" обезкосмявнаето, не знаят какво е предназначението на космите ...
    Какво е предназначението?

Твърдо ЗА косматите мъже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си