- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iskam gadje
За какво питате 100 пъти? Момиче\момче се сваля много лесно. Хващаш тигана и готово. Изтъркаха се да ви го казват тоя отговор и вие още не се научихте. То бива бавноразвиващи се, бива, ама чак толкова...
За какво ти е ,само ядове![]()
Първоначално написано от 182+44_4adel
Сериозно ли искаш отговор или ... ?![]()
и тя сигурно ще му върже..Първоначално написано от Just_say_no
не става така това е цяла философия с жените която се учи много време, я някой други са родени с нея![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Тежък случайМи сваляй я бе човек!!!
priznai i 4yvstvata si.
(\__/)
(='.'=)
('')_('')~I'm sweet baby ;] and cool~
Ne E NesHtAsTno MomicHetO izGubiLo LubOvTa Na eDiN GLUPAK,nEshTastEN e GLUPAKAT,izGuBiL i PosLednIat Si sHanS dA sTaNe cHovEK!!!
Brato, moje i sus tuhla chetvorka, zavisi spored predpochitaniqtaПървоначално написано от Забавно ми е
A Шляп^Шляп e mnoo prav/a : za kfo ti e, samo qdove![]()
az puk sum na 14 i mn mi vurvi s gajetata....nemoga se opla4a:P dori pove4eto ne gi priemam na ser.... :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да ве, днеска съм на село и моя братовчед (5-ти клас) има гадже ахахахах .... даже й вика ; аре да ми бараш ку*а а, аз ше те държа за ръката да не бягаш ?! ОМГ ХАхьахьхаьха![]()
![]()
![]()
Брата вика; брачед, рипа ли , рипа ли?
И брачеда вика ; рипа бе, че ако не рипа че го режем !!!
Ахахахахахахахахах![]()
nekoi go e hvanal pobertetaПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от live2beCooL
![]()
![]()
И кво ? Гордееш ли се с тва, че не ги приемаш на сериозно ?
ae pi4 nqma kvo da te zablujdavam ..kvoto si e fakt si e fakt.na taq vazrast 13-14 godi6nite momi4eta si padat po po-golemi ot tqh ..moje bi ne ot lubov a za6toto si mislqt 4e kato hodqt s nqkoi 17-18 godi6en batko sa mn qki ..i sa adskite macki ...na taq vazrast edna golqma 4ast ot momi4etata ne osaznavat kakvo e lubov .. za tqh e vajno edinstveno kakvi sa v o4ite na drugite ...
Evala i az taka mislq =D> =D> =D>Първоначално написано от MimityYy
искаш ама нямааааааааПървоначално написано от Анонимко
сериозно, какво седиш пред компютъра. ходи при нея, намери начин да общувате повече и т.н.
деца...новите технологии ебат майката на всяко нормално общуване, не го ли усещате това?
Ауууу какъв ужасМи то и аз в момента нямам ама... А ти и признай чувствата си и квото стане, стане!Ае успех!
![]()
айде и аз се принасям към отбора на негаджосаните ... ама сме в разгара на лятото а и съм на морето да се надявами че скоро ще се влюбя ....
pics dolu na podpisa mi skype:nikolapetrov91 aide mn kytsmet na vas i na mene si \/ \
/
оплачи се приживеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Добре, а защо трябва да се обичат хората в една връзка?Всмисъл не може ли само да се привличат?Защо всички се бутат толкова за тая любов?Защо не намират разликата между любовта и симпатиите?Не може ли просто да сте заедно (тук нямаше никакви сексуални намеци!), без да има чак пък и любов?Да, да, знам, че всички се нуждаят от любов, но тази на приятелите и семейството ми си ми стига, трябва ми само човек до мен, може и без любов ... като за начало ...
![]()
E to na 13 godini ne e strashno da nqmash gadje,az sum na 16 i do sega ne sum imal gadje.I kakvo ot tova,da ne sum stanal po-nisuk ili po-glupav ot tova...
А тя има ли нещо към теб???
И аз искам гадже и аз, и аз, и аз, и аз, и аз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да пусна ли нова тема, да пусна ли .... леле малеее луда ралта ...
![]()
![]()
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Shtom oshte neznaesh kakvo da pravish,nedei da se zahvashtash s gadjetaПървоначално написано от Анонимко
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
napravi ne6to sladko i milo ,koeto da q vpe4etli nedei da se pravi6 na golqmata rabota pred neq prosto badi sebe si i ako te haresva 6te potrygne vsi4ko![]()
It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((