.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: iskam gadje

За какво питате 100 пъти? Момиче\момче се сваля много лесно. Хващаш тигана и готово. Изтъркаха се да ви го казват тоя отговор и вие още не се научихте. То бива бавноразвиващи се, бива, ама чак толкова...

За какво ти е ,само ядове

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az puk sum na 18 i o6te daje ne sum se celuval s momi4e da ne govorim za gadje .
    Споко бе...кво толкова нямам гадже..те ли са най-важните?

Сериозно ли искаш отговор или ... ?

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Еми кажи и, че я харесваш, толкова ли е трудно???
    и тя сигурно ще му върже..
    не става така това е цяла философия с жените която се учи много време, я някой други са родени с нея
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

rosu
    Guest
    Тежък случай Ми сваляй я бе човек!!!

priznai i 4yvstvata si.
    (\__/)
    (='.'=)
    ('')_('')~I'm sweet baby ;] and cool~

Ne E NesHtAsTno MomicHetO izGubiLo LubOvTa Na eDiN GLUPAK,nEshTastEN e GLUPAKAT,izGuBiL i PosLednIat Si sHanS dA sTaNe cHovEK!!!

Цитирай Първоначално написано от Забавно ми е
    За какво питате 100 пъти? Момиче\момче се сваля много лесно. Хващаш тигана и готово. Изтъркаха се да ви го казват тоя отговор и вие още не се научихте. То бива бавноразвиващи се, бива, ама чак толкова...
    Brato, moje i sus tuhla chetvorka, zavisi spored predpochitaniqta

A Шляп^Шляп e mnoo prav/a : za kfo ti e, samo qdove

Извикай я да си играете на вън... и я тръшни в някой храст

az puk sum na 14 i mn mi vurvi s gajetata....nemoga se opla4a :P dori pove4eto ne gi priemam na ser.... :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Да ве, днеска съм на село и моя братовчед (5-ти клас) има гадже ахахахах .... даже й вика ; аре да ми бараш ку*а а, аз ше те държа за ръката да не бягаш ?! ОМГ ХАхьахьхаьха

Брата вика; брачед, рипа ли , рипа ли?

И брачеда вика ; рипа бе, че ако не рипа че го режем !!!

Ахахахахахахахахах

Абе не се впрегаите толкова има време

Град
    Изгубено

Re: iskam gadje

na 13 g sam i nemoga da sihvana gadje haresvam edno momi4e no neznam kakvo da pravq molia pomognete
    nekoi go e hvanal poberteta

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от live2beCooL
    az puk sum na 14 i mn mi vurvi s gajetata....nemoga se opla4a :P dori pove4eto ne gi priemam na ser.... :P
    И кво ? Гордееш ли се с тва, че не ги приемаш на сериозно ?

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    ae pi4 nqma kvo da te zablujdavam ..kvoto si e fakt si e fakt.na taq vazrast 13-14 godi6nite momi4eta si padat po po-golemi ot tqh ..moje bi ne ot lubov a za6toto si mislqt 4e kato hodqt s nqkoi 17-18 godi6en batko sa mn qki ..i sa adskite macki ...na taq vazrast edna golqma 4ast ot momi4etata ne osaznavat kakvo e lubov .. za tqh e vajno edinstveno kakvi sa v o4ite na drugite ...

Град
    Изгубено
    Цитирай Първоначално написано от MimityYy
    ae pi4 nqma kvo da te zablujdavam ..kvoto si e fakt si e fakt.na taq vazrast 13-14 godi6nite momi4eta si padat po po-golemi ot tqh ..moje bi ne ot lubov a za6toto si mislqt 4e kato hodqt s nqkoi 17-18 godi6en batko sa mn qki ..i sa adskite macki ...na taq vazrast edna golqma 4ast ot momi4etata ne osaznavat kakvo e lubov .. za tqh e vajno edinstveno kakvi sa v o4ite na drugite ...
    Evala i az taka mislq =D> =D> =D>

Guest

na 13 g sam i nemoga da sihvana gadje haresvam edno momi4e no neznam kakvo da pravq molia pomognete
    искаш ама нямаааааааа

сериозно, какво седиш пред компютъра. ходи при нея, намери начин да общувате повече и т.н.

деца...новите технологии ебат майката на всяко нормално общуване, не го ли усещате това?

Ауууу какъв ужас Ми то и аз в момента нямам ама... А ти и признай чувствата си и квото стане, стане!Ае успех!

айде и аз се принасям към отбора на негаджосаните ... ама сме в разгара на лятото а и съм на морето да се надявами че скоро ще се влюбя ....

pics dolu na podpisa mi skype:nikolapetrov91 aide mn kytsmet na vas i na mene si \/ \/

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

оплачи се приживе
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Град
    40 Miles from the Sun
    Добре, а защо трябва да се обичат хората в една връзка?Всмисъл не може ли само да се привличат?Защо всички се бутат толкова за тая любов?Защо не намират разликата между любовта и симпатиите?Не може ли просто да сте заедно (тук нямаше никакви сексуални намеци!), без да има чак пък и любов? Да, да, знам, че всички се нуждаят от любов, но тази на приятелите и семейството ми си ми стига, трябва ми само човек до мен, може и без любов ... като за начало ...

Град
    София
    E to na 13 godini ne e strashno da nqmash gadje,az sum na 16 i do sega ne sum imal gadje.I kakvo ot tova,da ne sum stanal po-nisuk ili po-glupav ot tova...

А тя има ли нещо към теб???

RQ

И аз искам гадже и аз, и аз, и аз, и аз, и аз Да пусна ли нова тема, да пусна ли .... леле малеее луда ралта ...
    ... k33p w@lkinG ...

Мега фен
    Град
    Извън границите

Shtom oshte neznaesh kakvo da pravish,nedei da se zahvashtash s gadjeta

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

napravi ne6to sladko i milo ,koeto da q vpe4etli nedei da se pravi6 na golqmata rabota pred neq prosto badi sebe si i ako te haresva 6te potrygne vsi4ko
    It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си