- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му призная ли?
Здравейте!
От 4 месеца съм с едно момче.Познаваме се от повече време.Преди бяхме само приятели,но сега сме заедно.Аз много си го обичам,той мен също.Но днес се случи нещо...С най-добрата ми приятелка се напихме.И тя ми направи шпакла,демек ме лиза...Просто на бъзик...А мойто момче не знае.Според вас тва смята ли се за изневяра и трябва ли да му кажа за случилото се?
ne mu kazvai poradi dve pri4ini:
1. nedei
2. nedei za da ne poiska pak da go napravite no i toi da se fklu4i
Аз не го смятам за изневяра и не смятам, че трябва да му казваш...женски работи не се казват![]()
♥ ♥ ♥
ne e iznevqra i ne vijdam pri4ina da mu kazvash,no zavisi v kakvi otnosheniq ste.
moq nevinnost i greh.....
Що пък да не му каже?Страшно много ще се възбуди![]()
Не се смята за изневяра, спокойно![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
parvo si pomisli dali ne si liizbiika,no ako smqta6 4e ne si,za ni6to na sveta ne mu kazvai.
p.p samo mi kaji kak 6te se poglednete v o4ite s priqtelkata ti,nqma li da vi e sram?
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Ne mu kazvai.Za6toto moje da ne e iznevqra no pak moje da mu stane gadno
не му казвай енка си остане м/у вас двете
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
По-добре не му казвай!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
i spored men NE trqbva da mu kazva6 .... no ako iska6 da mu kaje6 govori purvo s tvoita fr i ako i tq e saglasna ... kaji mu ...
ne mu kazvai i verno kak 6te se podlednete sas tvoita fr v o4ite![]()
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
ti sama re6ava6 dali da jivee6 v laja ili nei ne mooga da ti kaja dlai bih mu kazala\,6toto 1 vo 6te vnimavam nikoga da ne mi se slu4i!
Първоначално написано от ™G-Baby™
Pomisli ami ako na nego nqkoi mn dobur fr mu duha i ti kaje kakvo 6te si pomisli6 nqma da go pogledne6 poi4e nali 6toto e mom4e taka4e se ispravi pred nego i mu go kaji toi 6te napravi kakvoto re6i za dobre!!!!!
Недей бе, не му казваи, има някои неща, които просто трябва да се премълчават... нека си остане между теб и твоята приятелка
А, и лечко с алкохола![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...