- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разведени ли са?
\Първоначално написано от Анонимко
/
![]()
![]()
Първоначално написано от mid_get
WOW... 25% ...damn... misleh si,4e 6te e po-malko...basi...demek na vseki 4-ti roditelitite sa mu razvedeni...basi korupciqta![]()
Не са разведени и никога няма да се разведат!!! Просто в момента са разделени, тей като мама е в чужбина, но си идва след 1 седмица. :P
Не се понасят...Маи до развод ше се стига...Ма то ше е по-добре,щот ми беше писнало да се карат...
![]()
![]()
Не са разведени, даже бих казала, че са много щастливи заедно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Da, razvedeni sa ot 18 godini...![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Това бях азПървоначално написано от Анонимко
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Наште се разведоха когато бях на 4 мн тежко го преживях ама сега когато разбирам вече как стоят нещата и се радвам че майка ми не живее с баща ми
Да, разведени са.
Аз съм била много малка, когато е станало това. Щом не са се разбирали, не е имало смисъл да остават заедно, само заради мен... да гледам скандали и т.н.
Мама си има семейство, както и татко. Аз живея при майка ми, но много често ходя и при баща ми. Честно казано, така ми е много по-добреКогато се скарам с едните, отивам при другите...
![]()
Kato sum na 1 se radelqt
Kato sum na 4,bashta mi umira
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
i pri men e p4ti su6totoПървоначално написано от Sexapilna_kukla
bashta mi e nekuv moshenik![]()
Не са![]()
Доколкото съм чула от караниците им, май скоро ще се разведат, защото не се разбират по отношение на доста неща, а това не е от сега. От доста време не са в разбирателство и по цял ден се носят викове и крясъци из нас - поредния скандал. Така наистина ще е по-добре, защото всичкото това напрежение се отразява и върху мен..
Things will never be the same again
Да,разведени са
Razvejdat se ot 3 godini....
Razvejdat se
Think black..
Da,razvedeni sa!Razveli sa se,kogato sym bila na godinka i polovina ..tova pravi gore dolu pred 13 god.!Ponqkoga mi e muchno,no vse pak uvajavam izbora na maika mi,zashtoto veche znam akakyv e bashta mi!![]()
![]()
![]()
Vsyshnost sega se seshtam,che te nikoga ne sa imali grajdanski brak.Vodi se,che ne sa bili jeneni,no sa bili zaedno,,jiveeli sa zaedno!Kakto i da e..![]()
Еми и моите родители са разведени ,но майка ми е женена от 2 години за италианец.От една страна ми е кофти ,защото не е като да си ти е истински баща (не че не съм свикнал с италианеца ,но просто друго си е да си ти е роден).Иначе съм бил на няколко месеца ,когато са се разделили.
Не.