- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разведени ли са?
мн бих искала и мойте да бъдат такаПървоначално написано от ninsy
![]()
заедно са вече 20 и кусур години да са ми живи и здравипреди доста се караха, ама с времето спряха и ся живеем в мир
![]()
ооо да и по-добре за мене!!като ги знам кфи са...те 2-мата не са за 1 място заедно!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
mi mama me rodila na 15 ojenili se jivqli zaedno 2 godini i se razveli.az ne poznavam bashta si ne sam go vijdala nz kak izglejda oba4e mama ima vtori sapryg s koito jiveqt zaedno ot 8 godini
Оооо-наще си живеят прекрасно! Винагис а се разбирали-ако се карат, е заради менеИначе за сега всичко е ОК
![]()
What you give is what you get!
da razvedeni sa![]()
![]()
da,razdelili sa se 1 mesec predi da se rodq te sa bili jeneni 3 mes. a sega jiveq v italiq pri maika si,a pak i az otkkakto se pomnq moq ba6te e brata na maika mi koito i toi tuka jivee. a tuka mi e mn. dobre v italiq spr mi e imam si priqtel vaob6te ba6ta mi e spr ba6ta ama toi ne me iska ina4e e spr az sam 1 da6terq abe takava e bila sadbata vsqko zlo za dobro![]()
Ne sa razvedeni i ne vqrvam da go napravqt, za6toto mnogo se obichat.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Като гледам темите , от тъпи стават по-тъпи ... какво значение има дали мойте / на съседа или тн родители са разведени ? Както се казва " всяка жаба си знае гьола " , това не да не е някво социологическо проучване? Или може би е за домашно на някой ...![]()
Когато поствате тема , поне се замислете за какво я поствате.
ПС: И да не кажете, че съм тъп спамер , мойте родители се обичат и не мисля че ще се разведат ... а и ако се това е тяхно решение ... неможем ( ние със сестра ми ) в тяхното решение...
Да, разведени са. Не ми е проблем честно казано![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
da i ako vidq nqkoga ba6ta mi 6te mu s4upq glavata
Разведени
Da,razdeleni sa.
Ам чи даМа май са очаква включване на нов бащатко
![]()
ne sa razvedeni![]()
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
Ами, отбелязах "не", тъй като майка ми почина (лека и пръст) преди 14 години.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ne i nqma da go napravqt mn si se obi4kat.![]()
Мне.. те се обичаат![]()
Моите са разведени от 3 год...в различни градове са...баща ми си има приятелка и майка ми си има приятел ...
Не са разведени , но не се обичат . Майка ми ми е казвала , че мрази баща ми , не знам дали той я мрази . Често се карат , но пък и си говорят нормално понякога .
Не, но искам да се разведат....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Да разведени са .