.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Zov za pomosht

Guest

Zov za pomosht

Ne mojem da sprem da plachem sas sestra mi. Hora, nqmam sili da vi kaja kak se chustvam. Bashta mi se prebra dosta piinal tazi ve4er i izhvarli edinstvenoto mi , nai golqmoto mi priqtelche koteto mi Ei taka s leka raka go hvana i go izhvarli na dajda i gramotevicite Gorkata mi macaranka, neznam placha kato malko dete sas sestra mi , tarsihme go cqlata ve4er no ne uspqvam da go namerq. Neznam kade e Mnogo si go obiham a i beshe skap podarak za men. A bashat mi spi i ne iska da govori sega na tazi tema..otkacham, placha i pisha ednovremenno. Molq vi se kajete mi kakvo da pravq, ta az shte umra bez kotenceto mi

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Bashta ti e idiot.Potursi go pak,i razpitai horata okolo vas dali sa go vijdali. Stiskam palci da go otkriesh.
    moq nevinnost i greh.....

Ох,миличката! Не плачи,моля ти се!Потърси го или пусни обява или разлепи за изгубено котенце.
    Ще го откриете,успех! [-o<

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Някъде наблизо е,вероятно се е скрило или някой го е прибрал,поразпитай..Късмет!
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ujas.Neznam kakvo mojesh da napravish osven pak da go tarsish iz raiona i da razpitash horata dali sa go vijdali.Kasmet da go namerish!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    Bashta ti e idiot.Potursi go pak,i razpitai horata okolo vas dali sa go vijdali. Stiskam palci da go otkriesh.

Град
    OUT OF SPACE
    da jivota e gaden zapo4vai da svikva6

Guest
    az imah edno ku4e koeto sam go gledala sedem godini i go obi4ah stra6no mn no edin den mi zvannaha na zvaneca i mi kazaha 4e e umrqlo mina godina a az o6te ne sam go zabravila mn si go obi4kam

Guest

Bashta ti e idiot
    e bravo be.po umno izkazvane nemojahteli da napi6ete.da obijdate taka 4oveka zaradi nqkakvo si kote.ai da si imame uvajenieto

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Баща ти е постъпил повече от ужасно Все пак не вярвам той да се е грижил за това коте, а ти и сестра ти. Ако е искал да се отарве от него, да ви е казал предварително да му тарсите нов дом. А не като боклук да го изхварлиш И това ти казвам, че ще го помниш, защото тези неща се помнят в детството-казвам го от личен опит
    ♥ ♥ ♥

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Някъде наблизо е,вероятно се е скрило или някой го е прибрал,поразпитай..Късмет!
    i as tyka misla shtom e imalo dyjd se e skrilo nqkyde
    inache ujasno e postypil bashtati
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

От колко време го имаш?...Потърсете го пак, ако трябва сложете му храна, ако е мн привързано към вас и не е живяло на улицата преди ще дойде...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Bashta ti e idiot
    e bravo be.po umno izkazvane nemojahteli da napi6ete.da obijdate taka 4oveka zaradi nqkakvo si kote.ai da si imame uvajenieto
    ee napravo super."nqkakvo si kote",4oveka se e napil i ei taka si go e hvyrlil na ulicata a ti vika6 "nqkvo si kote"!!a i ne stava vypros samo za tva,se pak tq e bila silno privurzana kum nego i si go e obi4ala a toi prosto go e metnal vynka!are stiga,pisna mi ot elementarni i ograni4eni komentari!da si imame uvajenieto
    sa po temata:utre 6te si e nqkude pred vas,nqma da stoi pred vratata v dyjda q..sig se e skrilo nqkude.aa ba6tati poprincip li e iskal da go hvyrli?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_presi
    Ох,миличката! Не плачи,моля ти се!Потърси го или пусни обява или разлепи за изгубено котенце.
    Ще го откриете,успех! [-o<
    и аз така мисля споко
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Това е супер гадно! Потърсете го пак!Все още има надежда да го намерите!А баща ти е постъпил просто УЖАСНО!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Bashta ti e idiot
    Абе тва 'някакво си коте'има голямо значение за нея...аи да си имаме уважението

Guest
    6tom koteto e po vajno ot ba6tata-ok
    nqma da komentiram pove4e

Разпитайте, разлепете обяви и успех. А баща ти наистина е идиот.

Guest
    mi postapkata mu e naistina gadna!ami potarseto go,razpitaite,razlepete obqvi,ostavete xrana-no vqrvam,4e 6te go namerite!yspex! [-o<

stiskame palci [-o<

Guest
    Spoh mili4ka...edinstveniq variqnt e da go namerish....USpeh!

Недей плака! Остава ти само да потърсиш котенцето. Предполагам, че то доста се е привързало към вас и когато усети глад, понеже вие се грижите за него, ще се върне. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си