- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Zov za pomosht
Ne mojem da sprem da plachem sas sestra mi.Hora, nqmam sili da vi kaja kak se chustvam. Bashta mi se prebra dosta piinal tazi ve4er i izhvarli edinstvenoto mi , nai golqmoto mi priqtelche koteto mi
Ei taka s leka raka go hvana i go izhvarli na dajda i gramotevicite
Gorkata mi macaranka, neznam placha kato malko dete sas sestra mi , tarsihme go cqlata ve4er no ne uspqvam da go namerq. Neznam kade e
Mnogo si go obiham a i beshe skap podarak za men. A bashat mi spi i ne iska da govori sega na tazi tema..otkacham, placha i pisha ednovremenno.
Molq vi se kajete mi kakvo da pravq, ta az shte umra bez kotenceto mi
![]()
![]()
![]()
Bashta ti e idiot.Potursi go pak,i razpitai horata okolo vas dali sa go vijdali. Stiskam palci da go otkriesh.
moq nevinnost i greh.....
Ох,миличката!Не плачи,моля ти се!Потърси го или пусни обява или разлепи за изгубено котенце.
Ще го откриете,успех! [-o<
Някъде наблизо е,вероятно се е скрило или някой го е прибрал,поразпитай..Късмет!![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Ujas.Neznam kakvo mojesh da napravish osven pak da go tarsish iz raiona i da razpitash horata dali sa go vijdali.Kasmet da go namerish!
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от LuCkY^YoU
az imah edno ku4e koeto sam go gledala sedem godini i go obi4ah stra6no mn no edin den mi zvannaha na zvaneca i mi kazaha 4e e umrqlomina godina a az o6te ne sam go zabravila mn si go obi4kam
![]()
e bravo be.po umno izkazvane nemojahteli da napi6ete.da obijdate taka 4oveka zaradi nqkakvo si kote.ai da si imame uvajenietoBashta ti e idiot
Баща ти е постъпил повече от ужасноВсе пак не вярвам той да се е грижил за това коте, а ти и сестра ти. Ако е искал да се отарве от него, да ви е казал предварително да му тарсите нов дом. А не като боклук да го изхварлиш
И това ти казвам, че ще го помниш, защото тези неща се помнят в детството-казвам го от личен опит
![]()
♥ ♥ ♥
От колко време го имаш?...Потърсете го пак, ако трябва сложете му храна, ако е мн привързано към вас и не е живяло на улицата преди ще дойде...
ee napravo super."nqkakvo si kote",4oveka se e napil i ei taka si go e hvyrlil na ulicata a ti vika6 "nqkvo si kote"!!a i ne stava vypros samo za tva,se pak tq e bila silno privurzana kum nego i si go e obi4ala a toi prosto go e metnal vynka!are stiga,pisna mi ot elementarni i ograni4eni komentari!da si imame uvajenietoПървоначално написано от Анонимко
![]()
sa po temata:utre 6te si e nqkude pred vas,nqma da stoi pred vratata v dyjda q..sig se e skrilo nqkude.aa ba6tati poprincip li e iskal da go hvyrli?![]()
и аз така мисляПървоначално написано от sladkata_presi
споко
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Това е супер гадно!
Потърсете го пак!Все още има надежда да го намерите!А баща ти е постъпил просто УЖАСНО!!!
![]()
Абе тва 'някакво си коте'има голямо значение за нея...аи да си имаме уважениетоПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
6tom koteto e po vajno ot ba6tata-ok
nqma da komentiram pove4e
Разпитайте, разлепете обяви и успех. А баща ти наистина е идиот.
mi postapkata mu e naistina gadna!ami potarseto go,razpitaite,razlepete obqvi,ostavete xrana-no vqrvam,4e 6te go namerite!yspex! [-o<
Spoh mili4ka...edinstveniq variqnt e da go namerish....USpeh!
Недей плака! Остава ти само да потърсиш котенцето. Предполагам, че то доста се е привързало към вас и когато усети глад, понеже вие се грижите за него, ще се върне. Успех!