- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Тя почна работа и ще се виждаме по-малко
zdraveite na vsi4kituk sam za 1vi pyt v tozi forum i vi molq da mi dadete nqkakav savet zashtoto sam adski obyrkan i neizdyrjam ve4e
Zna4i problema e sledniq.V4era moqta priqtelka po4na rabota kato servitiorka i az est otidah tam na kafence pri neq za da ne e sama v 1viq si raboten den..Taka..gadnoto v slu4aq e 4e mn ot klientite i se po4vat da q zaribqvat ili pyk ako ne se neshto nedovolni nqkoi i kaje neshto na vapreki..a az nemoga da izdyrjam taka da protivore4at na moito momi4e nemoga da gledam kak gadno se darjat s neq i da si traq!Tazi rabota e prekaleno unizitelna za edno momi4e li4noto mnenie si iskazvam ! Nqkoi shte si pomislqt 4e sam revniv i taka natatuk , Da no ne v tova e problema..Problema idva ot tuk 4e tq raboti ot 17:00 do 1:00..8 chasov raboten den..loshoto v slu4aq e 4ese pribira posred noshtite...lqga si spi..spi do 1 sled obqd..opravq se posle 2..i poznaite kakvo ostava za nashata vryzka ostavat nqkakvi 2 chasa za da se vidim da se pregyrnem da se celunem..Rabotata e tam 4e ve4e sme zaedno ot 8 meseca prekarani seki den po minimum 6-7 4asa (imalo e dni i po mn pove4e) i prosto se pritesnqvam 4e tazi rabota nqma da i se otrazi dobre..nqma da se otrazi dobre i na nashtata vryzka (Pone taka si mislq) Molq vi daite mi nqkakav savet MNOGO shte sum vi blagodaren !
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Трябва да й кажеш, че я подкрепяш в нейното начинание и че ще си останеш верен на нея. В краен случай можеш да й кажеш това, което каза и на нас!![]()
Моя съвет е: Изчакай и ще видиш!
Ако нещата тръгнат към смарангясване седнете и си поговорете... Сега да ревеш за Нероден Петко няма абсолютно никакъв смисъл.
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
Pogovori s neq :P
to4no tova koeto kazah i na vas go kazah i na neq..prosto tq raboti tam "nasila" vsmisyl shoto neiniti priqtelki raboteli i tq da neostane po nazad,da ne da si pomislqt neshto...i e gotova da raboti kvo li ne za da se dokaje..nqma nujda ot pari .. a e malka oshte za da raboti spored men ! tezi nai hubavi godini 18-19 nemislq 4e trqbva taka da se pileqt ..btw tq e na 18 az na 19..
tapoto e 4e tezi tezi nqkolko meseca..sa mi poslednite v koito shte sym po4ivka i kam zimata shte trqbva da si namerq rabota..i mi e adski gadno kato znam 4e tq sega shte raboti shte e umorena nqma da ima vazmojnost da mi obrashta takova vnimanie kakto predi..Neznam ve4e adski mi e gadno nz kak da reagiram..vse pak mersi
Pogovori s neq kaji si mnenito.Pyk kato ne i trqbvat pari 6te te razbere i 6te spre da raboti![]()
tochno tova se opitvam da kaja..4e tq go pravi ne ot nujda za pari.. a da se dokaje 4e moje da varshi neshto pred priqtelkite si ...tq ne si haresva rabotata az go vijdam v o4ite i..govorel sam s neq mn po tozi vapros..![]()
dam napulno sym siglasna i moje i ti da si nameri6 raota v sys6toto zavedenie a moje bi i v dr.Първоначално написано от ??
Наистина работата като сервитиорка не е от най-приятните (от личен опит знам),но предполагам ,че тя работи само за лятото,така че ще издържиш някакви си 2 месеца. И погледни от добрата страна,радвай се ,че работи в града в който си и ти ,а не е заминала да работи по курортите.
da no pri polujenie 4e sam sviknal da se vijdme sutrin obed ve4er...dori i da spim zaedno s 2-3 pati sedmi4no..nemoga da si go predstavq 4e nqma da moga da q vijdam..a mi e adski gadno kato otida tam v zavedenieto i q gledam kak se ma4i...nemoga da q pregarna da q celunada i kaja kolko q obi4am ;( mn mi e trudno
![]()
Това че няма нужда от пари не е фактор... Ако питаш мен момичето си мисли напред. Днес има утре може да няма - човек трябва да е подготвен за всичко. И пак казвам лафете. Кат не ще да се откаже нейна си работа. Ще поработи пък ще и писне и ще се кротне.
Колкото до теб... държиш се като някоя 12 годишна пикла с първо "гадже". "Ама аз си искам с неяааааа" Я се стегни бе!
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
I az dori nemoga da se poznaq naposledak...poslednite nqkolko meseca..Vsi4ki mi kazvat 4e mn sam se promenil i takiva neshta..prosto tova e pyrvata mi istinska lubov vsi4ko varvi perfektno i neiskam nishto da se promenq."vluben i zaguben" to4noto opredelenie..za men ..mn neshta sme prejiveli i tova shte prejiveem no mi e trudno..vse pak shte se upravq nqkak.
Tq ne se li e dokazala veche ? Po vajen si Ti-obicha te, ti q obichasg, a ne priqtelkite i...koito iskat da se dokaje...![]()
est 4e az sam nai vajen dokazvala mi e go..no nemoje da zagarbi priqtelite si zaradi men i da si kaje "vasheto mnenie ne me int" , reshih makar i trudno da si tarpq..da stradam..no shtom tova e reshila ne bi trqbvalo da i zabranqvam i nalagam da ne raboti tam.shte se pomy4a da se spravq pyk ve4e to vremeto shte pokaje kak shte se razviqt neshtata.10x
еми кажи и да си намери работа с дневни сменнии по лесно е няма да си по цял ден и мисля че ще имате повече време или пък и кажи да намали 4асовете на 6 пр
Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!
Iz4akai da vidi6 dali opaseniqta ti sa verni i ako sa pogovori s neq.Ksmet![]()
Моя приятел работи от 8 до пет, много често и почивните дни. Прибира се, почива си, хапва и излизаме към 8 вечерта. 10 часа вече е труп и умира за сън. Виждаме се по 2-3 часа през ден-два(около 3-4 пъти седмично) и не мисля, че връзката ни издиша или куца. Напротив-обожавам тази сентенция и съм я писала 100 пъти. Раздялата за любовта е като вятъра за огъня-силната се разгаря по-силно, а слабата-угасва. Дори и двамата като сме били свободни преди време пак не сме били по цял ден заедно. Все пак не е нужно да си досаждаме постоянно. А дори и за 1 минуттна целувка можеш да изкажеш толкова много любов.
Абе радвай се,че изобщо я виждаш.Моя като не работи в града и не съм го виждала от един месец,кво да кажа.... Мъчно ми,постянно рева ... Но знам,че като се върне ще ми се обади,ще се видиме и ще си наваксаме порпуснатото...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
nemislq 4e servitiorstvoto moje da se nare4e "rabota" ... seki e vijdal kak nqkoi ot taka nare4enite "gazari" se podigravat sas servitiorkite , kak tezi krasavcite "juanite" se probvat da se dokajat pred priqtelite si 4e mogat da zaribqat sqka dori i servitiorkata!Nemislq 4e tova e na4ina..govorim za zaplata 240 lv ?Normalno li e da nakurnqvat dostoinstvoto i 4esta na edna servitiorka? Prosto tuk jiveem v takav grad "sliven" nz vie ot kade ste no pone tuk horata sa ujasno tapi i nevaspitani ..Ne e rabota da se zanimavash s ruga4i vseki den nali ? Vseki si reshava kakvo shte raboti i koga ?! ili gresha ?
А гаджето ми като работи по покривите и с опасни машини какво да кажа? И взема 200 лева!!!!!! за Свищов 240 лева за сервитьорка са мнооого пари. Тук едва ли и минималната вързват.
Я ела ти във Видин да видиш тука хората кви са - СЕЛЯНИ,ама всички до един ! Пък и една заплата тук за сервитиорка би трябвало да е около 150 -200лв,но в никакъв случай повече от 200.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
abe i az iskah da po4na rabota ama moq ne dava, vika 4e rabotata e mn taka...ako se se6tatei az zaradi nego se otkazah
prosto i kaji
Първоначално написано от ™G-Baby™