.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

qka li e taq pri4eska?

zdrzna4i az sam sas svetla koja i svetli o4i no kosata mi e 4erna...mn iskah da se boqdisam rusa no sedl 2-3 sedmici i 6te mi izrastnat 4ernite koreni ta sega si izmislih nova pri4eska zna4i s kasa kosa do ramenete nqkade nqkvo nakalcano na stapala i s breton nastrani ma ne ot onez det ti vlizat v ednoto oko mi nqkav po kasi4ak i pak trei nakalcano bez da s aiztanqva i nqvsqkade po varhovete na kosata da e bqlo no tei kato kakto vi kazah kosata mi ne e tamno kafqva tq e 4ernaaaaaaaaaaa i s tui bqloto nz kak 6te sedi pls kajete si mnenieto i dali 6te e qko

Guest
    Моя фаворит е свтли очи и черна коса... както и да е, само казвам. Обаче тряа да ти кажа, че ако косата ти е черна едва ли ще са получи желания резултат още от първия път и ще седи един кофти цвят до другото боядисване... Прическата... бива... хубаво е

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    според мен това бяло по краищата на косата е ужасно
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Pri4eskata kefi,no ne se boqdisvai.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Не бяло,нещо цветно дай

ем и аз бих сменила бялото с цветно,ама и то важи като че ли ; )))
    Оригинална идея няква,важното е че прическата не е с бритон 'дето ти влиза вя едното око' ; P

Град
    Over the hills and far away
    нещо не ме кефи мн

мен ме кефи пък =pPP~
    •••IsKaM Te...ZaViNaGi V SurCeTo Mi. IsKaM Te...SuLzi Po LiCeTo Mi.IsKaM Te...Ela Pri MeN i OstaNi.IskaM Te...za VsiChKi GResHkI ZaBraVi.•••
    CaSh&GaDnia-ZaViNaGi V SuRceTo Mi {}

Я аз да ползвам темичката,да питам нещо.Къса коса съм,искам да се боядисвам.Насочила съм се към нещо ярко,по-скоро нестандартно.Ярко червено,цикламено...чудя се дали да е ярко или да е по-тъмно.
    К`ва боя ще ми препоръчате и изобщо ще мога ли да си намеря...цикламена примерно.(не ми се чудете на акъла,досега не съм се боядисвала и нищо не разбирам от тоя занаят)

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Хора, като одъртеем ще гледаме само бели коси, няма смисъл от боядисване в бяло, по-ок нещо по-интересно Аз примерно в зелено или розово бих се боядисала.. ама светло розово или тъмно зелено мн ме кефи.. особено розовото на черно мн ще тича, както и зеленото поне мен ме кефи де Иначе прическата не е лоша, дам..

Мацка, прическата е готина,но за бялото не съм много сигурна дали ще върви . И аз си мисля за розово или може би дори червено по краищата на косата ... какво ще кажеш?
    П.С. Пиши, като си направиш прическата

Според мен е по-хубаво руса коса с розови кичори мн ефектно стои а за прическата харесва ми идеята ти
    Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка....

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от (:DaIaNa:)
    Според мен е по-хубаво руса коса с розови кичори мн ефектно стои а за прическата харесва ми идеята ти
    да тфа беше на мода преди 4-5 години ?
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    L.A. \ Moscow
    az p1k sym rus sas sini o4i i sa radvam! www.rusnaka91.sladur.com
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    az p1k sym rus sas sini o4i i sa radvam! www.rusnaka91.sladur.com

Само не разбрах какво общо има това с темата... [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си