Malko tupa temi4ka 6te pusna ama se izvinqvam za tova.No nqmam kusmet v liubovta voob6te. Vliubih se dva posledovatelni pyti 1-vi put be6e kogato bqh na 11 ili 12 a 2-riq kogato bqh na 12 i ne6to i produlji do predi 1 mesec sq sym na 13 znam 4e ym malka i 4e ima vreme pred men i 4e nqma za kude da byrzam i ne byrzam.Sega ot 1 mesec se zapoznah s mnogo mom4eta i mnogo se opitvat da me svalqt no az ne izpitvam ni6to kym tqh.Imam 4ustvoto 4e nqma da moga pove4e da haresvam mom4e ili 4e sym zabravila kakvo e da haresva6 nqkogo.prevyzmognah starata si liubov s malkata zabelejka 4e toi si e zyzdal lo6o mnenie za mene zaradi nai dobrata mi priqtelka (koqto ne se slavi s mnogo dobro ime) no az voob6te ne sym kato neq i se draznq ot fakta 6tot e svqsno mom4e vse pak. Ta imam dva glavni vuprosa ili 3.Kak moga da razbera 4e haresvam nqkogo?Shte po4na li otnova da haresvam mom4etata? I kakva ob6ta predstava dobivate za men ot pro4etenoto.Izvinqvam se 4e onemam ot vremeto vi s takiva dulgi a moje bi i sku4ni temi blagodarq vi predvaritelno!