- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Махане на космите на краката
Значи,аз съм момче и реших сега за морето да си махна космите на краката(бая има за махане),обаче се чуда как.Най-добрият вариант ми се струва някакъв крем на Veet,дето като го нанесеш и след малко като се измиеш космите сами падали.А дали ще има достатъчно крем и за двата крака,щото чух че бил малко? Ако знаете нещо по темата или можете да дадете съвет,казвайте,плз!
П.С. А дали след махането им ще почнат да растат още повече?![]()
da ti kaja 4estno nai-dobre stava s epilator no 6tom si mom4e moje i da si gi ob1sne6 ili da gi mahne6 s kola maska
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
da ti kaja 4estno nai-dobre stava s epilator no 6tom si mom4e moje i da si gi ob1sne6 ili da gi mahne6 s kola maska
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
За морето да си махнеш космите с КРЕМ Вийт?!Смятай, че още на следващия ден са се появили. Пък и да, тубичката наистина е малка и едва ли ще ти стигне само една. Най-добре с кола-маска. 2 и половина до 3 седмици никакви косми. И на въпроса дали ще станат повече - ами ще са по-дебели и по-тъмни, също като при бръсненето.
П.П.: Има ненормално (ба*ти определението![]()
) много такива теми, както и има търсачка
![]()
Priqtelite mi momcheta si gi mahat s samobrysnachka.Mojesh da probvash i s depilirashtiq krem na Veet.Efekta e sashtiq.Izrastvat dosta byrzo.Nai-dobriq varqnt e epilator ili kola maska,no shte trqbva da boli malkono pyk pone 2 sedmici nqma da izrastnat.Veche ti si reshavash kak shte gi mahnesh.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
А по принцип тези кремове вредят ли по някакъв начин? И вярно ли е,че може да ти се зачерви кожата и т.н.?
Кажете де,плзПървоначално написано от Анонимко
момче да си маха космите????![]()
![]()
![]()
нали това им е чара![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Ами щом си момче, наистина тоя крем на вийт ще ти свърши работа. Но една тубичка ще ти стигне само за единия крак, ще ти трябват две... и също така след 3-4 дена космите отново ще ти избият и тогава можеш за по-бързо с бръсначката или вече с епилатор да ги махаш, докато не са ти пораснали. Другия вариант е кола маска.
А относно страничните ефекти от veet, може да има леко зачервяване, но само на по-чувствителните кожи, иначе не...
Да, напълно възмоно е кожата да ти си зачерви след това.Затова и на опаковката пише преди употреба да си направиш тест за поносимостПървоначално написано от Анонимко
Но те съветвам да НЕ ползваш такива кремове или бръснач, защото ефекта ще е много краткотраен и след тово ще ти израстнат дори още по-дебели
Най добрия вариант е кола маската
Ако не ти се ходи на козметик, можеш да пробваш и сам или да помолиш накого да ти помогне
Но наистина НЕДЕЙ да използваш крем или бръснач
Дано съм ти помогнала
![]()