- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- da si izbrusna krakata ili ne
ot dosta vreme tova se pitam i neznam kakvo da pravq zatova reshih da pusna tazi tema . nqkoi kazvat 4e bilo pedalsko da se brusnesh drugi ti vikat da ne hodish kato king kong i chovek neznae kakvo da pravi a puk az sum i futbolist puk vsichki futbolisti si brusnat krakata za tova se dopitvam do vas kakvo da pravq jenskoto mnenie shte e po vajno za men![]()
Обръсни ги и сложи чорапогащник биебье
znachi spored mene tva e pederasko zashtoto kosmite sa majestvenost zatova jenite gi mahat e razbira se ti ako iskash si gi mahni ako se chustvash po udobno no ako se dopitvash do mnenieto na potrebitelite moeto e NE SE BRASNI
ох много по хигиенично е да си махнеш космите на краката а пък според мен е и грозно особено ако са ти някви мн черни
ако питаш мен - махай ги не му мисли на мен ми харесва не е педалско![]()
Първоначално написано от Kisses{P}
![]()
Освен ако не са ти мн мн мн окосмени кракта,не ги махай.Аз предпочитам мъже с косми,пред мъже,чийто крака са гладки като моите... някакси ми изглежда смешно....
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
mahni giizob6to ne e pedalsko
махай гидаже ако можеш отиди на кола маска,че щи е по удобно.повече ми харесват мъже с гладки крака,абе въобще да нямат косми никъде
![]()
МАхай ги космите !!! Те няаат раута тампък може и на кола маска да идеш... няма лошо
![]()
Забелязвате ли как само жените ни казват да ги махаме?
ЗА БОГА БРАТЯ НЕ СЕ ОБЕЗКОСМЯВАЙТЕ!!!
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
nqma nishto po hubavo ot tova da vida momche/muj s obezkosmeni kraka...apuk i kade to i da e![]()
spored men gi oskubi,che posle shte stanat kato kloni
![]()
Първоначално написано от protoss
![]()
![]()
![]()
Ти Да Не Си Чалнат е ? Жените харесват без косми, ти ако искаш мъже да те харесват - ок ама ... недей да реагираш тъй смешно.
![]()
До преди няколко години и вие се подигравахте на обезкосмените.Първоначално написано от Just_say_no
Как се промени модата толкова![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
педалско било..тфа пък кой го каза(не че са малко хората които го твърдят де ама![]()
![]()
) ..гладко си е най-добре но по-хубаво давай с кола маска отколкото със самобръсначката(само съвет)
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Аммм .. аз не съм чувала някой да се падиграва тай че....Първоначално написано от protoss
![]()
Пък и има ли значение след като сега общото мнемие във форума си каза думата ??![]()
Казаха си мението 15 годишните. Ако те са ти целевата група- бръсни си кракта, прави се модерен, цайси, прически, гелове.
Ако целта ти не са пуберчета с промити от медията мозъци можеш да направиш нещо по-добро за тялото си, отколкото да си бръснеш краката.
ПЕДАЛ или КИНГ-КОНГ ??? ЧОВЕК...... Ако се колебаеш толкова, понеже в единия случай жените щи викат Кинг-Конг, а в другия мъжете - Педал, ми има средно положение... Оставяш си косми колкото да се вместиш между двете определения... Така няма да си нито горила, нито Барби...![]()
На раета?Първоначално написано от wildman
Хоризонтални, или вертикални?
А на каре как ще е?
Или да остави сложни tribal места с косми. Много яко!
Първоначално написано от Анонимко
ave huu ve stoite si kosmati kato iskate .. pff .. basi dimacite !!!![]()
![]()
Да, първо се започва с обезкосмяване на краката и докато се усетиш вече се разхождаш по улицата с рокля и се чудиш дали ще ти отиват къдрици
Затова аз казвам:
![]()
It's a BUNDYful life!
az go kazvam stiga ste govorili gluposti qvno ivie ste obratni xaxaПървоначално написано от Lorraine
Ето го и моето мнениеСпоред мен не само, че НЕ Е ПЕДАЛСКО, но е и по-красиво момче с обезкосмени крака
Само недей да ги бръснеш, а пробвай с кола маска
Харесвам поддържани момчета
Има си граница между поддържани и педали (мразя я тази дума). А това дето според някои е педалско - ми ходете си с косми по краката
Щом така се чувствате по-добре
![]()
Spored men gi mahai no ako ne sa mnogo zabelejimi nedei, a ina4e ako po4ne6 kola maska ili epilator![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!