.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    marto_levskara
    Guest

da si izbrusna krakata ili ne

ot dosta vreme tova se pitam i neznam kakvo da pravq zatova reshih da pusna tazi tema . nqkoi kazvat 4e bilo pedalsko da se brusnesh drugi ti vikat da ne hodish kato king kong i chovek neznae kakvo da pravi a puk az sum i futbolist puk vsichki futbolisti si brusnat krakata za tova se dopitvam do vas kakvo da pravq jenskoto mnenie shte e po vajno za men

Guest
    Обръсни ги и сложи чорапогащник биебье

Guest
    znachi spored mene tva e pederasko zashtoto kosmite sa majestvenost zatova jenite gi mahat e razbira se ti ako iskash si gi mahni ako se chustvash po udobno no ako se dopitvash do mnenieto na potrebitelite moeto e NE SE BRASNI

Град
    Over the hills and far away
    ох много по хигиенично е да си махнеш космите на краката а пък според мен е и грозно особено ако са ти някви мн черни

ако питаш мен - махай ги не му мисли на мен ми харесва не е педалско

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от ..:sUnRiSe:..
    \/
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Цитирай Първоначално написано от ..:sUnRiSe:..
    \/

Освен ако не са ти мн мн мн окосмени кракта,не ги махай.Аз предпочитам мъже с косми,пред мъже,чийто крака са гладки като моите... някакси ми изглежда смешно....
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

mahni gi izob6to ne e pedalsko

Guest
    махай ги даже ако можеш отиди на кола маска,че щи е по удобно.повече ми харесват мъже с гладки крака,абе въобще да нямат косми никъде

Град
    на плажа =)
    МАхай ги космите !!! Те няаат раута там пък може и на кола маска да идеш... няма лошо

Забелязвате ли как само жените ни казват да ги махаме?
    ЗА БОГА БРАТЯ НЕ СЕ ОБЕЗКОСМЯВАЙТЕ!!!
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Голям фен
    Град
    по морето
    nqma nishto po hubavo ot tova da vida momche/muj s obezkosmeni kraka...apuk i kade to i da e
    spored men gi oskubi,che posle shte stanat kato kloni

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от protoss
    Ти Да Не Си Чалнат е ? Жените харесват без косми, ти ако искаш мъже да те харесват - ок ама ... недей да реагираш тъй смешно.

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Ти Да Не Си Чалнат е ? Жените харесват без косми, ти ако искаш мъже да те харесват - ок ама ... недей да реагираш тъй смешно.
    До преди няколко години и вие се подигравахте на обезкосмените.
    Как се промени модата толкова
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Супер фен
    педалско било..тфа пък кой го каза(не че са малко хората които го твърдят де ама ) ..гладко си е най-добре но по-хубаво давай с кола маска отколкото със самобръсначката(само съвет)
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    До преди няколко години и вие се подигравахте на обезкосмените.
    Как се промени модата толкова
    Аммм .. аз не съм чувала някой да се падиграва тай че....

Пък и има ли значение след като сега общото мнемие във форума си каза думата ??

Guest
    Казаха си мението 15 годишните. Ако те са ти целевата група- бръсни си кракта, прави се модерен, цайси, прически, гелове.
    Ако целта ти не са пуберчета с промити от медията мозъци можеш да направиш нещо по-добро за тялото си, отколкото да си бръснеш краката.

Град
    Страната на чудесата
    ПЕДАЛ или КИНГ-КОНГ ??? ЧОВЕК...... Ако се колебаеш толкова, понеже в единия случай жените щи викат Кинг-Конг, а в другия мъжете - Педал, ми има средно положение... Оставяш си косми колкото да се вместиш между двете определения... Така няма да си нито горила, нито Барби...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от wildman
    ПЕДАЛ или КИНГ-КОНГ ??? ЧОВЕК...... Ако се колебаеш толкова, понеже в единия случай жените щи викат Кинг-Конг, а в другия мъжете - Педал, ми има средно положение... Оставяш си косми колкото да се вместиш между двете определения... Така няма да си нито горила, нито Барби...
    На раета?
    Хоризонтални, или вертикални?
    А на каре как ще е?
    Или да остави сложни tribal места с косми. Много яко!

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Казаха си мението 15 годишните. Ако те са ти целевата група- бръсни си кракта, прави се модерен, цайси, прически, гелове.
    Ако целта ти не са пуберчета с промити от медията мозъци можеш да направиш нещо по-добро за тялото си, отколкото да си бръснеш краката.

ave huu ve stoite si kosmati kato iskate .. pff .. basi dimacite !!!

Да, първо се започва с обезкосмяване на краката и докато се усетиш вече се разхождаш по улицата с рокля и се чудиш дали ще ти отиват къдрици

Затова аз казвам:

Guest
    It's a BUNDYful life!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    педалско било..тфа пък кой го каза(не че са малко хората които го твърдят де ама ) ..гладко си е най-добре но по-хубаво давай с кола маска отколкото със самобръсначката(само съвет)
    az go kazvam stiga ste govorili gluposti qvno ivie ste obratni xaxa

Ето го и моето мнение Според мен не само, че НЕ Е ПЕДАЛСКО, но е и по-красиво момче с обезкосмени крака Само недей да ги бръснеш, а пробвай с кола маска Харесвам поддържани момчета Има си граница между поддържани и педали (мразя я тази дума). А това дето според някои е педалско - ми ходете си с косми по краката Щом така се чувствате по-добре

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Spored men gi mahai no ako ne sa mnogo zabelejimi nedei, a ina4e ako po4ne6 kola maska ili epilator
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си