- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- da si izbrusna krakata ili ne
Miii ne gi mahai? Razbiram da gi mahash otdolo i po gurdite .. ama shto po krakata .. DAA GEISKO E ... Po mi haresvat okosmeni ..Gladkite sa mi malko... kakto kaza nqkoi po gore.. smeshni
edni kosmi ne sa nai re6ava6totov kraina smetka moi si s igotin pi4 i sus i bez kosmi ..... ti si re6ava6 ...... a i btw pove4eto useri v foruma sa momi4eta na okolo 14 godinki ... ti kvo o4akva6 kato otg
az puk ne sum nito za nito protiv
kanq se da si pravq kola maska ot sumati my i vreme ama na men ne mi e gadno 67toto sum rus i to mnogo i ne mnogo okosmen i pove4eto narod mi vikat da ne gi maham
a za teb ti s ire6ava6
И аз подкрепям това мнение..Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
awe az sum mom4e i 6e ti kaja da si gi maha6!az su6to si gi maham....na kola maska hodq....a i izob6to ne e pedalsko.........tova go kazvat hora deto gi e qd 4e tvoite kraka sa gladki,a negovite sa nekfi takiva ro6avi.... i ne mu se zanimava da gi maha i takiva.....hora deto imat 4erni kosmi i im stoqt po krakata govori 4e sa hora koito ne se poddurjat!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
То при футболистите обезкосмяване си е неписано правило...
Аз лично не виждам лошо някое момче като иска да е с гладки крака да бъде с такиваТакаче ако имаш желание
направи го
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Според мен не е гейско,но само ако си космат,защото иначе е !![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Podkrepqm...Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
cctct abe ti si lud da se dopitva do mnenieto na 14-16 godishni pikliovci i pikli deto oshte mama gi vodi na uchilishte
=D> Mn umno ti koi znae na kolko si i za6to dane se dopita vseki si ima mnenie i si go kazva tova vse pak e forum....ta po temata ti re6ava6 nqma ni6to lo6o edno mom4e da se brysne ( po dobre epilira) naprotiv tova pokazva 4e dyrji na sebe si i na vyn6niq si vid.Vseki sam izbira na men li4no mi haresva ne da gleda6 kosmi dylgi i 4erni kato korabni vyjetaПървоначално написано от Анонимко
![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
Не знам дали е педалско,ама мен не ме кефят момчета ,които си обезкосмяват краката.Под мишниците,на гардите и на някои места по-надолу-хубу,ама краката,пак ги има такива,които и рацете си обезкосмяват.Аз ли съм сбъркана,вие ли не сте наред?!
po dobre nedei samo jenite si brusnat krakata![]()
И аз съм на мнение,че трябва да ги махнеш![]()
ми не знам ама мен мн ме кефат мом4ета с косми по краката![]()
![]()
![]()
...разбира се, ако не са прекалено много
![]()
Ако имаш 2 косъма на кръст не ги махай,но ако имаш повече и ти самия ще се чувстваш много по-добре ако ги махнеш...ДАВАЙ!не му мисли толкова,брат ми си ги маха и всичките му съученици и не смятам,че са педали![]()
И аз мисля така...Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
МмМм! Обожавам епилирани момченца. Някак изглеждат по-чисти... знам лиИзобщо не е гейско според мен, а и според по-голямата част от моите приятели и приятелки. Напротив - яко е. Ако питаш мен изобщо не му мисли и ги махай, ама тряа да знаеш, че с кола маска ще е доста болезнено
![]()
ВиНаГи иМа дВе мНеНиЯ - гРешНоТо и МоеТо...
щом си футбулист разрешено ти ене.. ебавам се
таа.. махни ги ако са много.. ако са малко и не те дразнят осттави ги.. ноо.. ддз по добре ги махни
![]()
maHai gi mn po qko e bez kosmii ....
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
ei geni mn me kefi kato ne si brusnete krakata i osobeno pod mi6nicite mn e gotino da ste kato maimunki puk kakvo vi puka kakvo kazvat momi4etata nie mn se kefim ako ste kosmati.