- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- акт за нередовност в градския транспорт
Всъщност ако някой път си направиш труда да прочетеш какво пише на гърба на една такава карта ще видиш че някъде там пише нещо от сорта "невалидна, изтекла или предоставена на чуждо лице карта се отнема"Първоначално написано от Анонимко
Колкото до глобите http://www.skgt-bg.com/ там ще намериш каквото те вълнува.
Иначе извън протокола една редовна карта или билет не ти гарантират по никакъв начин безпроблемно пътуване както се очаква. Контролите са хиени..гадни алчни копеленца които в процеса на практика са придобили психологически умения. Усетат ли в теб някаква слабост ще ти се заядът за нищото само и само да вземат някакви пари от теб.
Последната ми случка е много добър пример...истории за контроли безброи за това ще бъда кратък:
Возя си се гратис (естествено) качват се контроли...казах му че нямам билет той ме подмина..срещу мен седи момче от провинцията, което лично видях как си продупчи билет той му се заяде че бил повреден и невалиден и го свали...
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!