- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- объркан съм :(
значи проблемат е следния:тази година на една екскурзия се заиграх с едно момиче от другия клас просто за една вечер...работата е там че аз започнах да гледам с други очи на нея,смисал не исках да бъдем само приятели.Тя си имаше приятел от 1год.Няколко седмици след тази екскурзия по цял ден си пишехме в скайп и на купони винаги бяхме заедно и какво ли оште неНейни приятелки ми казаха че не сам и бил даже никак безразличен и дори повече...Всичко се нареди тя остави стария си приятел и сега сме заедно,НО не съм сигорен дали изпитва още някакви чуства към стария си приятел.Работата е там,че миналата седмица спах в тях и случайно видях снимка на бившия и приятел на витрината както и други две снимки на които са заедно.Тази година трябваше да бъдем студенти в сф. обаче в4ера разбирам че приятелката ми няма да ходи тази година поради някакви глупости...сега тя ще остане в града в който се намира и бившия и приятел{а града не е никак голям и така тя според мен ще го забрави по-трудно}кажете какво да правя!Страх ме е да не я загубя
![]()
mi razbiram ti problema spored MEN tq moje bi vse o6te ima 4yvstva k1m nego no ne q poznavam i ne moga ni6to da tv1rdq s1s sigyrnost ........
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Омайвай я, покажи й, че си по-добър от бившия й. Защото тя не е сигурна дали е по-добре да тръгне с теб или да си запази старите чувства.![]()
E nali go e ostavila i e predpo4ela teb ... az darja snimki na stariq si fr .... daje imam v protmoneto negov pic i tozi s koito uj hodim ne mi pravi nikfi problemi. Dori i da revnuva toi znae 4e sam s nego a ne sas snimkata na biv6iq.
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Govori s neq.Vuzmojno e da ima o6te 4uvstva kum stariq si priqtela ama moje da sa po skoro priqtelski.Kakvo ot tova 4e ima negovi snimki...vse pak sa hodili 1 godina,taka 4e e normalno da ima spomeni s nego i t.n..Kaji na neq tova koeto kaza na nas,kaji i 4e se pritesnqva6 da ne q zagubi6.Nadqvam se 4e vsi4ko 6te bude nared!!!
mda 6te pogovorq s neq po tozi vupros.blagodarq vi za pomo6ta![]()
thefreak много си прав/а за това което казваш!
Нормално е след толкова продължителна връзка все още да има чувства към бившия, но важното е, че е избрала теб! В крайна сметка не може ли и тя да дойде да живее в София заедно с теб? Трудно е да се поддържа връзка от разстояние.. Пожелавам ти успех и дано всичко между вас да е наред,а бившия да остане в историята..![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Naked in the wind,чул те господ![]()
toCHno kato e v sf do tebe 6te e nai dobre poneje ako ste v raZli4ni gradove tq moje da se po4uvstva samotna i da tursi nqkoi da i oburne vnimanie ... poznai koi moje da e tozi nqkoi.. ne se sduhvai pogovorete i kusmet![]()
There are 6 billion people in the world ..
6 billion souls..and sometimes..
all u need is 1..
priqteli,vsi4ko svur6i...v4era si pogovorihme i se razdelihme,no jivota produljava![]()
awe pi4 zareji taq kurvaaaaa
LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!