.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

kak da svalq nqkoe mom4e?

pisna mi si4kite gadjeta da sa mi ot 4ata..ujasno e,iskam da namerq nqkoi nqkade navunka,v reisa,v diskoto makar 4e sega na disko ne xodq de... v parka i t.n emi primerno sre6tna nqkoi pi4 koito mn me kefi kak da go svalq,sa ako otida i go zagovorq e qsno 4e go haresvam i az pravq 1vata kra4ka neiskam da e taka iskam da go predizvikam ta da doide primerno sam da se zapoznae s men ta kak?

Guest
    q mi kaji supeto ti tam 6te se razberem

Guest
    q mi kaji supeto ti tam 6te se razberem

Zdr

mi prosto izlez ot vas a ne cikli na kompa !

Guest
    q mi kaji supeto ti tam 6te se razberem /////// a i tva 4e virtyalnite gadjeta ne te darqvat s istiska lubov e na1lno v1rno

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Много работи искаш.
    Кат ти харесва някой отиваш и заговаряш, а не се правиш на луда.
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Подари му тунингован NISAN SKYLINE с най-новите чипове за мощност!Ох малеее...... =D> =D> =D> =D>

Guest

a

off mn ste zle,az pitam seriozno a vie... i ne e vqrno 4e ne izlizam na vunka izlizam ama nz kak da se sdobiq s gadje ot ulicata primerno... kato ne mojete da mi pomognete ok! skype mi e monika3948 koito tam go iska

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    ах леле огледай се малко ако има близо кофи до тебе ходи и чакай някои да ти се навие аве ти си мноо зле ве ми излез на кафе лигави се бий на очи а не да бъдеш детето на мама и татко!!!! =D> =D> =D> =D> =D>
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

malkata_sladurana
    Guest
    eeeeee,aide stiga se zaqjdate s momi4eto!

отиди и го заговори, толкова ли е трудно? покажи му, че ти харесва и това е, после е негов ред да действа.

Pfff mn ste zle!Ot tuka absolutno nikoi ne q razbira!Nabelqzvash si momcheto i pochvash da go gledash nahakano...I ako vidish che i toi ne prestava da te gleda si mahash pogleda i prestavash da go gledash...Sled malko go pogledni pak i taka...razberi kade hodi na kakvi mesta i pochni da hodish tam e da sa po tvoite vuzmojnosti ako ne sa...Samo kato se sreshtate sluchaino!Kato se gledate si predavate tui narechenite fluidi i taka se poqvqva izkrica!...Ta tova moje i da podeistva!Uspeh v nachinanieto! \/ :P
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Подари му тунингован NISAN SKYLINE с най-новите чипове за мощност!Ох малеее...... =D> =D> =D> =D>
    ne zabravqi da e sas sistema NOS i da e GT R34
    Който дойде с острие при нас,от куршум ще загине!

RQ

Свали си гащичките докато минаваш покрай някой " готин пич " и ще го свалиш
    ... k33p w@lkinG ...

Град
    Плевен
    една тръба в главата и е свален

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    mi za da svli6 nqkoi 1-vo ti trqbva da si go haresa6.2-rata stypka e da se zapoznae6 s nego zadyljitelno i da mu kaje6 ne6to nevinno no zaribqva6to za da te potyrsi otnovo.3-to vajno uslovie e kogato si prikazvate ti da byde6 sebe si i da ne pravi6 ot takanare4enite kurvenski nomera.budi zabavna sladka i plenitelna...nz dr s kakvo moga da ti pomogna uspeh

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    ах леле огледай се малко ако има близо кофи до тебе ходи и чакай някои да ти се навие аве ти си мноо зле ве ми излез на кафе лигави се бий на очи а не да бъдеш детето на мама и татко!!!! =D> =D> =D> =D> =D>
    pfff i ti mnogo razbira6.Da bie na o4i kato se ligavi i se smee glasno tfa sa taka nare4enite kurvenski nomera da te svetna. nemoje li da bude sebe si???

ami izlizai s tvoi fr po kafeta i razhodki navan. nakarai nqkoq tvoq priqtelka da te zapoznae s nqkoe mom4e, pak i ne e nujno da q kara6. zapoznai se sama s nqkoe.estestveno trqbva da bade6 sebe si, no izbqgvai da se musi6 i mranka6. mom4etata obi4at po-zabavni i ob6titelni momi4eta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си