.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Moderated:Нормален ли е този бюст?

malki gurdi ? kak da se ugolemqt bez silikon i na kolko godini gore dolu e normalno grudnata ti obikolka da e 75 sm ?

Moderated by krem4et0
    т.1 и т.7 от Правилата на форума!

Guest
    Ми моята гръдна обиколка е 95 пък съм само на 11

Guest
    koq 4a6ka nosi6?

Град
    California...why not?
    ох... пак тъпи теми...
    едва ли с боза ще си увеличиш гръдната обиколка обаче аве айде стига с тия комплекси вече, тялото ти ще се развива докато станеш към 21, така че недей да се шашкаш толкова.
    освен това всичко е въпрос на гени и не можеш да ги промениш.
    пък ако толкова мн се притесняваш, като станеш на 25-слагай силикон и мирясвай... баси, едни големи цици не те правят по-пълноценен човек, ве...
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Има разни хапчета за уголемяване на бюста,но с тях можеш само да си сасипеш здравето.Гръдната обиколка не е най-важното нещо,освен ако не си търсиш момчета само за единия секс.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Има разни хапчета за уголемяване на бюста,но с тях можеш само да си сасипеш здравето.Гръдната обиколка не е най-важното нещо,освен ако не си търсиш момчета само за единия секс.

гръдната обиколка зависи и от това колко голям ти е гърба ако имаш по широк гръб и малки цици например пак ще имаш нормална обиколка ама цици няма да имаш от чашката зависи
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Guest
    Всичко трябва да е пропорционално, бе да ви ... , още ли не сте го разбрали? Дори момичето да има малки гърди, но то самото да е дребно - никакъв проблем!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм на 22 години и бюстът ми е около 84-5 см. не е голям, напротив. Но все пак какво да направя? Карам си така и толкова. Поне е твърд и стегнат!

Guest
    tova pre4ili ti ili pre4ilo li ti e ponqkoga ili predi??/

Ох гръдната обиколка не е най-важното нещо бе хора!!Започни да се харесваш такава,каквато си...пък и не виждам по какъв друг начин,освен със силикон, ще си ги увеличиш!Да може и с хапчета или нещо такова,но само ще си съсипеш здравето...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз съм на 22 години и бюстът ми е около 84-5 см. не е голям, напротив. Но все пак какво да направя? Карам си така и толкова. Поне е твърд и стегнат!
    az sam na 16 i moq e tolkova i si me kefi 6te se radvam da porasne o6te malko de ... ne se pritesnqvai kolkoto tolkova
    Love you Kris !!!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    ох бе стига сте се оплаквали ... аз имам една приятелка на която бюста и е по голям от този на Преслава напълно сериозно... не помня точно колко , но над 105 см. не е пълна даже напротив и тия цици и пречат както и да го погледнем , за да тича трябва да си ги държи , защото са прекалено големи и като тича започват да я болят стига с тези комплекси , момчетата не се интересуват колко са големи , стига да ги има
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си