- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Иран - конфликта зрее
Ще има ли скоро война м/у САЩ и Иран?
Иранците продължават да обогатяват уран и не се вслушват в съветите на ООН![]()
Война, война! Трябва ни война, за да се осмирят хората в Близкия Изток.
Западна Европа се научи от ужасите на Втората световна и сега категорично избягва такива неща. Сигурен съм, че Близкият изток се нуждае точно от страховита война.![]()
Война има от много време...
Не е смешна работа войната. Махай ги тия емотинки!
Според мен война най-вероятно ще има, но САЩ искат да мине време, тъй като ако атакуват в момента арабският свят най-вероятно ще възприеме тези ходове като цялостна война срещу него и има опастност да се убедини, а при целият арабски свят вс. САЩ, Америка ще бъдат тотално разгромени.
Не, това са размирици според мен. Истинска война се води, когато армия се изправи срещу армия. Засега нямаме такова нещо, освен през 90-те, но тогавашната война беше крайно краткотрайна.![]()
Няма и да се срещнат армия срещу армия. 1-2 бомби и толковаПървоначално написано от MarioGyurov
Game Over!
Офф те вече се чудят какво да измислят...не беше САЩ/Ирак ся и Иран...![]()
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
интересно дали България ще вземе отношение по тоя въпрос, ако има война, де... известно е, че заставаме все на страната на губещите.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Едва ли ще има война преди края на тази.
Ако все пак някога избухне война САЩ/Иран дано България подкрепи САЩ. Ислямът и тероризмът са вредни и само американците се борят против тях.
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Горките американциПървоначално написано от пор
![]()
:P
скоро ще има войни навсякъде както е тръгнало
по филмите американците винаги спасяват света, ама всъщност баш те го унищожават
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Изобщо не ме интересува политиката. А на вас не ви ли е рано за това? В смисъл аз съм на 19 и повечето 19 годишни хал хабер си нямаме.
Тогава се махни от този форумПървоначално написано от Анонимко
Не знам дали ще има война, но се надявам ако има, американците да бъдат разгромени.![]()
Извинявай, но ти не си никой за да гониш хората.Първоначално написано от Guderian
Не си хаби нервите, за да спориш с нищожества. Не си заслужава. Остави го да си мисли, че е велик.Първоначално написано от Анонимко
Тероризмът беше далеч по-рядко срещано нещо преди американците да почнат война с него. Те вместо да се преборят с него го октивизираха и направиха найстина опасен!Първоначално написано от protoss
Напротив. Напоследък има все по-малко войни в сравнение с преди. Напоследък войните са само в латинска америка, близкия изток и Африка, а навремето са били в целия свят. За щастие Европа се обединява и шанса за война тук става все по-нищожен.Първоначално написано от _SL_
Още е рано да се кажеМного неща могат да се случат,да не би да зависи от нас,че да прогнозираме отсега..Е ако трябва да залагам,за война съм
![]()
ако под "навремето" имаш предвид средновековието - да..Първоначално написано от Забавно ми е
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Warriors of teh world ;p
Принципно САЩ имат ебаси педалската политика, водена от чичко шибан Буш, така че сигурно ще заформят някоя и друга воина, каквито са катили. Кога е въпросът...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Водена от кого?!Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Те и еврейте имат отдавна ядрени оръжия, но всички си мълчат и не им правят нищо. Защо ли?![]()
Война естествено,че няма да има!чичко Сам много добре знае,че Иран не са Ирак,както е и наясно с фактът,че при евентуална война позицията на Русия и другите сили от Европа ще е далееч по-остра от преди няколко години...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Дали.... или Путкобритания пак ще бъде заедно с янките, както във всички "воини против тероризма"! А да не говорим за България, Полша, Чехия и всички останали страни, които лека-полека ставаме полуколонии на САЩ...Първоначално написано от Ziezi