- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- photoshop
zdraveite...zna4i imam edna snimka na koqto sa mi zatvoreni o4ite,no se snimah s edin 4ovek koito e mn gotin moje li po nqkakyv na4in da promenq o4ite si...pls ako moje mi kajete
mersi predvaritelno![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
то попринцип всичко е възможно ,ама това е голяма играчка ... може да си изрежеш отнякаде другаде очите и да ги позамацаш хахахах , пробвай , ако искаш може да ми я дадеш аз да си поиграя![]()
Ох може ли някой да ми даде линк да си сваля Фотошоп-а.. Че нещо нз как да си гои инстална от дата-та..
Това любов ли е?!?
Пробвайте в замундата
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
http://www.zamunda.net/details.php?id=91400
заповядай, линка
само че... за да изглежда реалистично ще трябва адски много да си играеш особено ако нямаш никакъв опит в редакцията както ми се струва, по-добре намери някой опитен да го направи вместо теб
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
dai mi snimkata ti sas zatvoreni o4i i druga na koqto sa otvoreni 6te ti q popravq za max edin den i 6te ti q pratq na po6tata ako iska8 skype: fresh_girl90
Ако става въпрос мога да извърша манипулацията за по малко от 15 мин ... само ,че съм на море и съм в заличкаи няам на разположение фотошопче ..съжелявам
![]()