.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: photoshop

photoshop

zdraveite...zna4i imam edna snimka na koqto sa mi zatvoreni o4ite,no se snimah s edin 4ovek koito e mn gotin moje li po nqkakyv na4in da promenq o4ite si...pls ako moje mi kajete

mersi predvaritelno
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Re: photoshop

то попринцип всичко е възможно ,ама това е голяма играчка ... може да си изрежеш отнякаде другаде очите и да ги позамацаш хахахах , пробвай , ако искаш може да ми я дадеш аз да си поиграя

Град
    Асеновград, България
    mda ako imash druga snimka na koqto naklona na liceto ti a syshto i raztoqnieto m/u teb i obektiva sa syshtite kato na tazi e mnogo lesno da stane
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    КъДетО пОжЕлАя !
    Ох може ли някой да ми даде линк да си сваля Фотошоп-а.. Че нещо нз как да си гои инстална от дата-та..
    Това любов ли е?!?

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Пробвайте в замундата
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    Middle of nowhere
    http://www.zamunda.net/details.php?id=91400

заповядай, линка
    само че... за да изглежда реалистично ще трябва адски много да си играеш особено ако нямаш никакъв опит в редакцията както ми се струва, по-добре намери някой опитен да го направи вместо теб
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Guest
    dai mi snimkata ti sas zatvoreni o4i i druga na koqto sa otvoreni 6te ti q popravq za max edin den i 6te ti q pratq na po6tata ako iska8 skype: fresh_girl90

Ако става въпрос мога да извърша манипулацията за по малко от 15 мин ... само ,че съм на море и съм в заличка и няам на разположение фотошопче ..съжелявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си