.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69

Тема: ***

Град
    Sоfia
    Abe basi,kak da ne i kazva?Nali 6e prote4e,tr da se izhvurlqt prevruzki,da se kupuvat,da se pere belio,da se kpuvat bolkouspokoqva6tim ako q boli,mn umno!Sled tva PMS-a se razpoznava ot 3 km!!
    Гледам звездите - виждам теб,Гледам луната-виждам теб,гледам залеза-виждам теб.Да ти е*а майката,мръдни!!

Паника!??! ахах.. то тва си е за ресторант.На една фр. като и дойде майка и започна да звъни на жените от родата и се събраха да отпразнуват Не мене като ми дойде отидох при майка и и казах "На мене ми дойде" тя се зарадва и започна да ми обяснава там за превръзкиите как се слагали..(малко късно,аз бях оведомена още преди 2 години за тея работи ) Тъй че няма от кво да се притесняваш;]

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    za kakvo trqbva da se panikiosva?!az zvanax na maika mi i i kazax .. mamo tei i tei doide mi i tq se zaradva... ama vednga poiskah da se vyrna v nas,shtoto bqx v drug grad i tei de... ne se pribrax
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Хаха че какво има да се паникьосва?! Това си е съвсем нормално нещо!Не се притеснявай и и кажи просто,че ти е дошло...

Казах, не се паникьоса, даже се зарадва А горе-долу колко време ще е, защото тя каза, че при всеки е различно. На вас колко време ви беше първият път?

Еми честито !
    На мен първия път ми беше пет дена.Но наистина при всеки си е различно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

А през цялото време ли е еднакво. Защото на мен съвсем леко ми е намаляло.

Супер фен
    Към края намалява

Май 8-9 дена,споко на теб,може и 3-4 да е.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Цитирай Първоначално написано от LilKittie
    Първите три дни тече по-силно,а следващите намалява.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    честито ахахах е поне си разбрала , че това е цикълат ти защото аз и това не разбрах на мен ми беше една седмица ама смешното е че първите ми превръзки тате ми ги купи уфф ама тъпо детенце съм била ама все пак бях на 9 какво съм разбирала
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Guest
    не знам аз съм момче и не ги разбирам тея неща но все пак ViKiTooOOOoo е права кажи нещо от сорта на :"приемам поздравления станах госпожица" или мойто е "Мамоо доидоха гости от Червен бряг" :P

Guest
    не знам аз съм момче и не ги разбирам тея неща но все пак ViKiTooOOOoo е права кажи нещо от сорта на :"приемам поздравления станах госпожица" или мойто е "Мамоо доидоха гости от Червен бряг" :P

Супер фен Аватара на Qnchety
    Че тва е нещо нормално. Просто иди и й кажи. Мене кат ми дойде майак ми ми вика "Честито! Вече си жена!:"

Голям фен Аватара на Ice
    Отиваш и казваш "Мамо дай една превръзка, че ми е дошло!"
    Everything happens for a reason..

Re: Как да кажа за цикъла ми

Здравейте. Как да кажа на майка ми, че ми е дошъл цикъла? Страх ме е да не се паникьоса.
    За какво да се страхуваш? Казваш й.

невероятно тъпо е да се притесняваш от това, че ти е дошъл за първи път цикъла! не сте ли говорили с майка ти до сега на тази тема?! помня, че поне година или две преди на мен да ми дойде за сефте много сме говорили с майка и тя главно все ми казваше, че няма нищо страшно, срамно и че не бива да се паникьосвам. това до голяма степен ми помогна, пък и честно да ти кажа тогава надали съзнавах какво става приех го като нещо естествено и нормално, докато ти прекалено си се задълбала в нещата
    "Да си човек, значи да живееш с хората... Да си свързан с тях, да им дадеш най-хубавото от себе си... Най-хубавото от мене това са спомените ми..."

относително е. при мен първия ден е нормално, съпроводено с боли в корема, втория ден е най силно като вече болките отшумяват или съм им свикнала вече от третия ден вече е по- леко. понякога 4ти ден няма. но може да стане така, че да напрви един ден почивка и после пак един ден да ти тече

Град
    In the corner of my mind ...
    На мен първия път ми беше 5 дена май.. В началото течеше па-силно, а последните 2 дена ми намаля..Нооо при всеки си е различно..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

malka_sladkai brotalna f
    Guest
    aweeeeeeeeeeeee EI ZAEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MI TO PA KVO I MAIKATI E JENA-NALI?????????? AMA AZ NA MOITA NE I KAZAH TQ SAMA RAZBRA AKO TE ULESNQVAM -HUBAVO

Повече от фен
    Na men mi be6e 8-9 dena i naprao 6tqh da otka4a.A ina4e bqh dosta 6a6nata i kazah "Mai mi e do6lo" a tq gorkata qde6e i sigurno i e prisednalo,no kaza samo "Dobre,ima prevrazki edi kade si"

Супер фен
    хах ми мене като ми дойде за 1ви път и нали се връщам от училище и майка мие чинии.
    И аз утивам при нея и и викам "Бе мамо сутринта като се събудих имах нещо чарвену на гащите,а вечерта много ме боля корема"

Мамоооооо,дойде ми...

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Е, как ще се притесняваш, това си е в реда на нещата! На моята й казах най-спокойно и тя се развълнува, но не се е шашнала или уплашила, споко бе, момиче! Няма място за притеснение!!!

sladkish_14
    Guest
    Аз пък криех Знаеш ли какво стана,един ден(петък май беше ) връщам се от даскало и знам че трябва да се измия и пълня си (тогава лихенчето) и оп след като се измих трагнах да изхваря водата и кво да вида цялата червена,много кръв имаше след това си крадеш няколко дена превръзки от леля и майка и ги хварлях под леглото на баба заедно с гащичките ...ми акъл,докато на 3-тия ден майка и баба ги намериха многоои вика майка!
    Та по темата :влезни в стаята когато е само тя хвърли и мръсните гащички и излез (ударила ме е лиготията,Извинявам се)Просто кажи че нещо имаш на гащите така и тя щи обесни подробно всичко.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си