.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Тема: ***

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    от какво ще се паникиоса..и жената го има .
    кажи и просто че ти е дошло кфо толко има..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Страх ме е да не се започнат едни паники. Иначе първият път за колко време минава? Може ли да е повече от 2 седмици?

Паника?!Че т'ва да не е нещо ненормално...к'во толко се спичаш

Не знам. Просто ме хвана страх.

Guest
    abe 2 sedmici 4uva6 li se?zavisi pri vseki e razli4no(4-5 dni/6-7 dni)
    a otnosno tova kak da i kaje6 ne biva da se pritesnqva6 nali zatova ti e maika da i kazva6 da i spodelq6.ti ako ot neq se pritesnqva6...nz

Guest
    nqma ot kakvo da se pritesnqva6

Град
    Шумен
    Ми нормално е да се развълнува майка ти, ама чак пък ШАШ, на дали...
    Аз на моята като казах и тя реши , че съм се изплашила и се държеше така, както като малка като паднех и си ужулех коленете
    Ама си го прие спокойно де...
    Просто й кажи, няма да се криеш сега, я
    Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg

Re: Как да кажа за цикъла ми

Цитирай Първоначално написано от LilKittie
    Здравейте. Как да кажа на майка ми, че ми е дошъл цикъла? Страх ме е да не се паникьоса.
    Майка ти няма защо да се наикъосва, тъй като гледам ти си се паникъосала. Просто отиваш при майка си и й казваш, че ти е дошло, а тя най-много да те пита дали си имала проблеми и да ти даде някоя превръзка

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз защо си мислех че си момче

аз й казах по простия начин - " Мамоооооооо, иди ми купи превръзки"

и не, няма да е повече от 2 седмици, сигурно и от 1 няма да е повече
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

na mene purviq put mi be6e 11 dena

Ха-ха!От какво да се паникьоса жената?Ами седни спокойно на една маса и и кажи-мамо,така и така дойде ми...
    Не е трудно.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Паника?! Отиваш и казваш" Приемам поздравления, станах госпожица" аз така казах
    ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ot kakvo ima da se panikiosva? Tova e napalno normalno neshto.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на rakiQ
    казваш и"мамо дойде ми.." не се прави на луда за да не се панира тя

Голям фен
    Град
    София
    Мила, не се шашкай ти първо. Кажи и, няма чак толкова да се стресира! Съвсем нормално е!
    Успех и Честито
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

emi za6to trqbva da znae.
    Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!

Хахаха според мен изобщо няма да се паникьоса даже ще се зарадва поне мойта се зарадва щом и казах тя почна да ме прегръща и да казва "малкото ми момиче стана девойка" много се зарадва
    Всеки ден в който чакаш, е поредният ден който никога няма да си върнеш обратно...

Повече от фен
    Ее,няма от какво да те е страх.Напълно нормално ее,кажи и.

На мен като ми дойде,съобщих на майка ми по телефона(понеже беше в друга държава) ии тя някаква такава ми се зарадва "вече си девойка,госпожица,а у",даже с баща ми дигнали банкет в моя чест
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Паника?! Отиваш и казваш" Приемам поздравления, станах госпожица" аз така казах
    Tova mai e nai dobro

Дам,и моята се зарадва като й казах.Няма нищо срамно в това,нито пък тя ще се притесни.Плюс това имаш нужда да говориш с нея за това,защото май не си много осведомена по случая

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cherry_girl@_@
    Ми нормално е да се развълнува майка ти, ама чак пък ШАШ, на дали...
    Аз на моята като казах и тя реши , че съм се изплашила и се държеше така, както като малка като паднех и си ужулех коленете
    Ама си го прие спокойно де...
    Просто й кажи, няма да се криеш сега, я

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    xaax nqma za kvo da se pritesnqva6, tva si e ne6to savsem normalno

"Мамо,дойде ми цикъла" - жената вика,добре знаеш ли какво да правиш или да ти обяснявам? Ми знаех си...Малко ми беше кофти 1-2 години да говоря на тая тема с нея ама след 15 свикнах и сега като пълнолетна ми е кеф като ме свърши по-рано и тя ми се радва като споделя нещо.
    Иначе ако майка ти е възпитана по такъв начин че тея теми са табу за нея е малко кофти,но все пак й кажи да знае.
    Две седмици е прекалено и е признак за проблем/въпреки че на мен веднъж-още в началото-ми беше 15 дни ама не много обилно/иначе последните години ми е около 11-12 дни, а откакто изчезна проблема с щитовидната ми жлеза е 7 дни.Ако ти е нередовен в началото-това не е признак за нещо нередно,но ако се притесняваш много,говори с личната лекарка/или лекар/
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Guest
    Mi az na moita maika ne si spomnqm da sum i kazvala pomnq 4e mn si mrazeh cikula preebava6e mi vsi4ko 6toto purvite puti i me bole6e deba. tva e prosto 4ast ot razvitieto na jenata ni6to osobeno nito povod za panika. ako ti e neudobno da i kaje6 prosto iz4akai do drugiq mesec kogato i ti 6te si sviknala s misulta :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си