от какво ще се паникиоса..и жената го има .
кажи и просто че ти е дошло кфо толко има..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Страх ме е да не се започнат едни паники. Иначе първият път за колко време минава? Може ли да е повече от 2 седмици?
Паника?!Че т'ва да не е нещо ненормално...к'во толко се спичаш
Не знам. Просто ме хвана страх.
abe 2 sedmici 4uva6 li se?zavisi pri vseki e razli4no(4-5 dni/6-7 dni)
a otnosno tova kak da i kaje6 ne biva da se pritesnqva6 nali zatova ti e maika da i kazva6 da i spodelq6.ti ako ot neq se pritesnqva6...nz
nqma ot kakvo da se pritesnqva6![]()
Ми нормално е да се развълнува майка ти, ама чак пък ШАШ, на дали...
Аз на моята като казах и тя реши , че съм се изплашила и се държеше така, както като малка като паднех и си ужулех коленете![]()
Ама си го прие спокойно де...
Просто й кажи, няма да се криеш сега, я![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Майка ти няма защо да се наикъосва, тъй като гледам ти си се паникъосала. Просто отиваш при майка си и й казваш, че ти е дошло, а тя най-много да те пита дали си имала проблеми и да ти даде някоя превръзкаПървоначално написано от LilKittie
![]()
аз защо си мислех че си момче![]()
аз й казах по простия начин - " Мамоооооооо, иди ми купи превръзки"
и не, няма да е повече от 2 седмици, сигурно и от 1 няма да е повече
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
na mene purviq put mi be6e 11 dena![]()
Ха-ха!От какво да се паникьоса жената?Ами седни спокойно на една маса и и кажи-мамо,така и така дойде ми...
Не е трудно.![]()
Паника?!Отиваш и казваш" Приемам поздравления, станах госпожица"
аз така казах
![]()
♥ ♥ ♥
Ot kakvo ima da se panikiosva?Tova e napalno normalno neshto.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
казваш и"мамо дойде ми.." не се прави на луда за да не се панира тя
Мила, не се шашкай ти първо. Кажи и, няма чак толкова да се стресира! Съвсем нормално е!
Успех и Честито![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
emi za6to trqbva da znae.![]()
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
Хахаха според мен изобщо няма да се паникьоса даже ще се зарадва![]()
поне мойта се зарадва щом и казах тя почна да ме прегръща и да казва "малкото ми момиче стана девойка" много се зарадва
![]()
![]()
![]()
Всеки ден в който чакаш, е поредният ден който никога няма да си върнеш обратно...
Ее,няма от какво да те е страх.Напълно нормално ее,кажи и.
На мен като ми дойде,съобщих на майка ми по телефона(понеже беше в друга държава) ии тя някаква такава ми се зарадва "вече си девойка,госпожица,а у",даже с баща ми дигнали банкет в моя чест![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Tova mai e nai dobroПървоначално написано от Vikitooo
![]()
Дам,и моята се зарадва като й казах.Няма нищо срамно в това,нито пък тя ще се притесни.Плюс това имаш нужда да говориш с нея за това,защото май не си много осведомена по случая
Първоначално написано от Cherry_girl@_@
xaax nqma za kvo da se pritesnqva6, tva si e ne6to savsem normalno
"Мамо,дойде ми цикъла" - жената вика,добре знаеш ли какво да правиш или да ти обяснявам? Ми знаех си...Малко ми беше кофти 1-2 години да говоря на тая тема с нея ама след 15 свикнах и сега като пълнолетна ми е кеф като ме свърши по-рано и тя ми се радва като споделя нещо.
Иначе ако майка ти е възпитана по такъв начин че тея теми са табу за нея е малко кофти,но все пак й кажи да знае.
Две седмици е прекалено и е признак за проблем/въпреки че на мен веднъж-още в началото-ми беше 15 дниама не много обилно/иначе последните години ми е около 11-12 дни, а откакто изчезна проблема с щитовидната ми жлеза е 7 дни.Ако ти е нередовен в началото-това не е признак за нещо нередно,но ако се притесняваш много,говори с личната лекарка/или лекар/
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Mi az na moita maika ne si spomnqm da sum i kazvalapomnq 4e mn si mrazeh cikula preebava6e mi vsi4ko 6toto purvite puti i me bole6e deba. tva e prosto 4ast ot razvitieto na jenata ni6to osobeno nito povod za panika. ako ti e neudobno da i kaje6 prosto iz4akai do drugiq mesec kogato i ti 6te si sviknala s misulta :P