.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Help!!!

Help`me`plz
    Guest

Help!!!

Taka.. Obeshtah si da ne puskam glupavi temi ama eto na

Znam che imashe nqkakuv nachin da mi doide po burzo cikala ama ne pomnq kakvo se pieshE? Help plzz.

Sorry che temata se povtarq ama ne mi se rovi , a s tursachkata ne namerih.

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ne znam da ima takuv na4in.moje samo da go zabavish s nqkolko dni.
    moq nevinnost i greh.....

Има специални лекарства май.За по-късно знам,че има,но за по-рано не съм сигурна.Попитай в аптеката.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Има.
    Ама нужно ли е?
    Влез по спортните форуми и тези за фитнес ,и там си задай въпроса. Знам , че колежките за състезания си "корегираха" циклите и правеха някви "магии", ама и от тях знам ,че е много вредно.

avtorkata``
    Guest
    Ami... edvaam navih priqtelq mi da otidem nna more za 3 dni i se pada tochno togava.. A sled toova sym na more s priqteli.

Не се трови с хапчета за глупости!

Nqkakvi drugi idei?

Regnah se;]

Мисля че като пиеш противозачатъчни и се променя броя на хормоните и май по-рано ти идваше ама не сум 100% сигурна

Попринцип не е полезно ти да си местиш цикъла Защо не пробваш да си с тампони

Можеш да пиеш витамин Ц,но от него ще ти дойде по-късно.Внимавай много с тия неща,защото наистина не са много полезни,цикъла ти се обърква и после при някои трудно се нормализира.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Защо просто не питаш в аптеката? Или лекар? Там поне ще ти кажат кое е лекарството. И не се занимавай с витамини и противозачатъчни.

Единствения начин да го направиш без да се тровиш с нещо е да се молиш много ама много.Понякога на нервна почва се получава.Иначе тампоните са най-доброто решение в случая.

Principno ne bih pribqgnala do takiva nachini prosto situaciata go nalaga.Hodq s priqtelq mi ot 3 god i chak sega shte se doberem do moreto dvamata i to samo za 3 dni.Ne mojem da otlojim pochivkata.A az sled tezi tri dni ostavam za oshte 5 i tova s vitamin c-to i zakusnqvaneto ne mi vurshi rabota. Sry za latinicata.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си