- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде могат да ми направят пъзел от снимка? ...идей...
Идеята ми е следната, искам да взема някаква снимка и да я занеса някъде, за да направят пъзел от нея! Не знам къде е възможно да стане това, дали в някакво фото или на друго място?! Просто си спомням, че преди време бях чула, че някой си е правил и наскоро се присетих за това. Много ми се ще да стане номера, защото искам да изненадам приятеля ми с една наша обща снимка, която да му подаря във формата на пъзел, който да подреди и запази.Мисля, че ще се зарадва адски много на нещо подобно! Ако имате някаква информация по въпроса и можете да ми помогнете, моля споделете я с мен! Също така може да ми дадете някоя друга подобна свежа идейка..!
Предварително благодаря!![]()
Леле супер!!! И аз искамммммм!!!
Някой знае ли??![]()
И аз искам.Ще следя темата
Оп вижте това http://www.fotolan.info/product.php?par1=334&par2=-
В студиата на Kodak. (Или Kodac,не съм сигурна.)
Правилата съм си,но преди време и ще те излъжа за цената.
Kisses{P}, мерси за линк-а. Единственото, което ме притеснява е, че не мога да видя превю на снимката, която прикачвам, т.е. как би изглеждала като пъзел. Въпреки това, благодаря отново за линк-а, предполагам, че ще ми влезе в употреба!
MusicIsTheKey, благодаря и на теб, че се отзова.А ти тогава снимка от цифров апарат ли им занесе или от обикновен? Предполагам, че могат и цифрови да правят на пъзел. Сигурно се носят записани на диск и такам.
Между другото беше ли доволна от крайния резултат. В смисъл такъв сполучливо ли се получи?
В най-скоро време се очертава да се разходя в някое студио на Кодак и ще видя за какво става въпрос.![]()
В копи центъра в Ориндж
редлагат такава услуга![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Пъзел се прави на фото шоп или друга програма с филтър
и може супер изгодно да ви излезе ако може да си го направите
аз не разбрах искате ваш пъзел на снимката или просто самата снимка да мине през филтър на пъзел?
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
значи ако го знаете КОДАК-а на Славейков.... там съм си правил... зависи от размера.. мисля че беше около 4-5лв![]()
Ама как излиза като истински пъзел или просто увеличена снимка и нарязана и колко голяма беше за 5 лв?![]()
като истински пъзелеми не е много голяма.. мисля, че от 30 парченца е пъзела
![]()
Ама там трябва да си занесеш снимка от цифровия качена на диск нали, а не хартиена от обикновен апарат или може и двете???![]()
Мерси много за информацията!
А може ли да ми пообясниш къде точно е това Кодак студио, защото мисля днес да ида до там?!![]()
Между другото имаш ли спомен за колко време ти направиха пъзела, в смисъл дали може да стане за ден или отнема повече време?!![]()
Там, където щампират и блузки
Аз съм виждал и става веднага. Имат и готови снимки , а можеш и ти да си занесеш своя на дискетка
Хмм, а къде щампират и блузки??![]()
Не бе, сериозно наистина не мога да се сетя? Някъде там около сергиите с книгите или ??
Амии аз не съм от София и не знам къде са сергийките, но 100% имате поне 50 такива магазини. Питай твой познат или се разходи по някоя голяма улица и ще намеришПървоначално написано от Анонимко
![]()
Правиш поръчката днес и утре ти е готово
А иначе се намира след сергиите. Зад пейката с паметника на Славейков![]()
xaxx 4udesna ideq za tva za pyzela no problema e 4e ne sym ot sofiq a ot ruse i nz v koe foto studio da otida aide ako nqkoi moji da mi kaje neka pi6a aa i snimkata kato istinski pyzel li izliza ili e taka narqzana ? predvaritelno vi blagodarq![]()
В Ориндж налиПървоначално написано от bboy_bunker
Току що се връщам от там, но видях само, че може да си дадеш блузка за щампа
![]()
И на мен ми стана интересно![]()
What you give is what you get!
Еми преди гледах в Красно село...там до пазара има едно фото студио...там правят![]()