.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

как да говоря с нея?

здравейте готини хорица....ето го и моят проблем на който ще се радвам да ми помогнете!
    с гаджето с което ходех ...се скарахме лошо......и той ми написа не му пиша повече и тн..... бяхме мн ядосани и не се съобразихме с тва че може да се разделим..

споделих това с майка ми...тя много се разгневи ..ужасно мн му се ядоса.... даже започна да си мисли че е луд....(защото от вр на вр избухва)че не е за мен и тн....
    но аз мн го харесвам и още го обичам....... искам пак да се съберем........днес го видях...и като се видяхме се гледахме супер продължително...и ми идеше да го прегърна и целуна(видяхме се случайно) и после ми написа на смс че ме харесва и ме обича и не може без мен...иска да му дам 2-ри шанс...а аз му казах че тези неща не могат да изясняват по чата ,смс и тн...и утре ще се видим сигорно да се разберем веднъж завинаги........ но проблемът е какво да кажа на майка ми за да я обедя че той не е лош а че ме обича и че аз също го обичам и че ще съм щастлива с него!!

Help me!

Guest
    Само ще ти кажа да говориш спокойно с нея и да я увериш, че мн си мислила и си избрала правилното решенеие за теб.
    И в никакъв ама никакв случай не се изнервяй доакто гооврите и недей да се тръшкаш и да и викаш...
    Бъди убедителна

Тодд
    Guest
    еммм тряяябва ли изобщо да и казваш нещо? тя кфо обшо има?!

Guest
    не мога така...трябва да говоря с нея...рано или късно ще разбере..не мога да я лъжа

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Просто и казваш, че ще се случи това.
    Не е нужно да даваш обеснения, просто е нужен по твърд и категоричен тон.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    ti parvo pogovori sas mom4eto i vij kakvo 6te stane/dali izob6to 6te stane ne6to/i posle 6te govori6 i s maika si

Ще седнеш да поговориш с майка си и ще и кажеш,че за всяка двойка си има трудни периоди и скандали.
    Кажи и,че го обичаш,че искаш да сте заедно...
    Успех!

Guest
    хорица говорих с нея..... мн сериозно и съвсем нормално и тя ме разбра...
    олекна ми.каза да поговоря с него мн сериозно и така )) ще се оправят нещата

мерси на сички

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Иееееееееееееееееееееееее \/ \/ \/ \/ \/ \/ =D> =D> =D> =D> =D> =D> \/ \/ \/ \/ \/ \/
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Съберете се и тримата и се разберете добре!!!!Семеен кръг!После ме викайте за кум!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си