- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 3 момичета в моя живот
Ай и аз малко да се включа в разказите. Моят проблем идва от мен самия. Имах си приятелка която много обичах и и го казвах постоянно и тя вярваше в мен, никога не ме следеше какво правя дали говоря с момичета и там женските му работи...обаче аз ест. съм лаком и прекалих с нейното доверие и се целувах с момичето което тя най много мрази. Разделихме се за известно време ... но през това време аз се целувах с едно момиче което харесвах преди това в училище. Със същото това момиче бях на море ( върнах се вторник ) и правихме секс и спяхме заедно и всичко си беше сякаш ходим. Но аз нямаше как да продължа да бъда с нея не само защото не я обичам а защото обичам Силвия ( 1вото момиче ) но преди да тръгна на море прекарах 1 вечер със едно момиче от съседната къща която също се влюби в мен и ми пращаше смс-и и ми звънеше обясняваше ми се и тей ... разбрах ,че Силвия е тръгнала със момче малко след като заминах , но след като се върнах разбрах ,че са скъсали преди 3 дни. Някак си в мен пак се възвърна надеждата да бъда отново с нея . И след като тя самата ми призна ,че го иска ( тая сутрин ) но снощи бях със момичето с което бях на море ( прибирах се с нея ) и тя беше много разстроенаи изтъкна мен като причина говорихме си за живота и за нейния и за моя . Нейния е по тежък защото е без родител ( майка ) и аз в момент на слабост я прегърнах а тя ме целуна ( аз отвърнах ) и точно на прибиране разбрах ,че едвали не пак съм и върнал надеждите ... и ся не знам к'во да правя. Не обичам да наранявам хората които ме обичат . Иначе мога със няколко думи да ги разкарам от себе си ..целта е да не нараня чувствата им ( което е невъзможно ) но поне да го направя по деликатно .. аз просто не се сещам за начин !
няма начин винаги някой остава наранен такъв е живота а и ти голяма каша си забъркал май единственото което мога да те посъветвам е да помислиш много добре преди да решиш с кое точно момиче искаш да бъдеш и защо и след това да обясниш на другите как се чувстваш успех
Изход само един: обясняваш на всяка как седят нещата. Това е "най-безболезнения" вариант. Иначе има опасност да се оплетеш още повече и да създадеш още повече проблеми
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
Не си губи момичето което те обича зареди някакви няколкодневни авантюри![]()
Който иска можем да си попишеме
oooo mi ti ima6 seriozen problem s vernostta koeto e p1rvoto. vtoro mislq 4e trqbva da izbere6 tova momi4e koeto ti obi4a6 a ne tva det teb nai-mn te obi4a .......... i kakto se kazvaa v lubovta vinagi ima naraneni
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
V tazi oburkana situaciq s tolkova mnogo momi4eta nqma kak nqkoq da ne ostane naranena.Prosto si se zaburkal v edna golqma ka6a,ama vse nqkak 6te q opravi6.Purvo razberi sebe si,prosmilsi 4uvstvata si i razberi koq ot vsi4kite momi4eta obi4a6 i s koq iska6 da bude6.Sled tova obqsni delikatno na drugite,predloji im priqtelstvoto si i taka.Aide uspeh!!!
Фактически с едната се оправих малко тъпо но се получи2рата не спира да ми звъни а 3тата иска утре да сме говорели сериозно ... лоша раотаСъжелявам ! НЕ мога да бъда с теб един мой много добър приятел те обича и не мога да го нараня по този начин .... чао![]()
Т'ва аз го писахПървоначално написано от Анонимко
може би се подразбира но да го изтъкна все пак
![]()
Na kolko ne kaza 4e si :P
Разучи ги малко. Опознай ги. И все пак не може овцата цяла и вълка ситГледай поне овцата инвалид да остане или вълка малко гладен
![]()
![]()
Na tvoito she mu kaja Hubava rabota ma Kurvenska,nishto che si momche!Gledai sa,tuka izhod nqma...Vse edin she e naranen...Taka e!Obache pri vsichki polojeniq tvoita priqtelka (Silviq) shte e ot postradalite,tui kato rano ili kusno shte razbere kvi si gi mazal i vurshil pak...Momche tvoito veche nqma opraviq!Kaji i kvo si napravil i predcenete tq iska li da ostane s tebe i ti dali vaobshte go iskash DOSTATUCHNO ili iskash drugoto momiche...Tuka nikoi nemoje da ti pomogne,samo ti mojesh da si pomognesh sam,kato si sednesh na g*za i razmislish HubaVo!![]()
![]()
![]()
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!
Be q si stoi pri tfoeto momi4e zashtoto v sly4aq nai naranena 6te e tq...!
NE oBI4Ai toZi kOiTo tE pITa oBi4A6 lI me a ToZi KoItO PReZ sYlZi tE mOlI oBI4Ai me!!!