.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 83
    Guest

Аз > Всичко останало

Седях в тоалетната, четях Мики Маус и мислех над философски въпроси, като Памела Андерсън, глобалното затопляне и Малиновия сладолед когато ме осени гениялна мисъл(като всяка моя мисъл) та реших да я споделя с вас.
    Тъй като съм по-умен , кадърен и хубав от вас мога да изхарча, вашите пари по по-як начин от колкото вие самите=> Защо не напишете банковите си номера и не ми ги пратите на лс?

Guest

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

---------> О.О УаааааааУ

Guest
    А,дайте парите тука е!Имам си купувам разни неща..О,йе,йе

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Xixi1.9

---------> О.О УаааааааУ
    Абеее защо кат quote-неш някой дето е гост излиза Анонимко?муахаха...ммм,не ма кефи тая раота (??)

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    teq gluposti ot koq kniga da prepisa i nau4i i az iskam

УаУ Абе да те попитам как е сивото ти вещество,което изглежда е в ограничени количества ?!?!?!?!

Guest
    Йо

oh 4e si mudur... a za6to ne pomisli za tova za6to otgovora na vseki vupros e "113" ili za6to "ozonovata dupka" se nari4a dupka 6tom ne e, kakvo ima ot drugiq krai na bezkrainostta i kude iz4ezvat ne6tata koito iz4ezvat, no nai ve4e za6to otgovora na vsi4ki tezi vuprosi e 113?
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Guest
    Много обичам да чета този форум

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^AnGeL_KisS^
    УаУ Абе да те попитам как е сивото ти вещество,което изглежда е в ограничени количества ?!?!?!?!

Ако беше в неограничено количество скъпа главата ми щеше да се пръсне.
    Иначе е перфектно, чувства се много добре след като спечели от томболата. Ще му предам, че си се интересувала ще е много доволно.

Guest
    Много обичам да съм "Анонимко" аауаххяуауа

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^AnGeL_KisS^

Ако беше в неограничено количество скъпа главата ми щеше да се пръсне.
    Иначе е перфектно, чувства се много добре след като спечели от томболата. Ще му предам, че си се интересувала ще е много доволно.

Guest
    Много съм красива

Guest
    яко,яко,яко,искам да спамя

Guest
    Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    oh 4e si mudur...

Естествено, че съм мъдър. Освен това съм хубав и богат. Но няма нужда да ми се подмазваш, няма да се оженя за теб.(Ако баща ти е милиярдер забрави какво съм казал)

Много съм красива
    kato 4ovek si go kazva sam zvu4i jalko!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

хахаха авторааааа голям си мозак няма що и никой тук няма да ти даде нищу най малко пари
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Guest
    oh 4e si mudur...

Естествено, че съм мъдър. Освен това съм хубав и богат. Но няма нужда да ми се подмазваш, няма да се оженя за теб.(Ако баща ти е милиярдер забрави какво съм казал)
    аз сум много красива,умна,богата,със самочувствие и супер съм зарибена да рефрешвам тая тема по 100 пъти в минута,за да видя дали си ми писал!А ти?Рефрешваш ли тъй често?

Guest
    Много съм красива
    Да ама е верно!хахаха
    Вие сте пъпчиви грозни и секи може да ви ебава!мемеме

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ili_l
    хахаха авторааааа голям си мозак няма що и никой тук няма да ти даде нищу най малко пари

Това е отвратително... а аз очаквах да ми дадете.
    Пише се мозък.

oh 4e si mudur...

sladur!Ba6ta mi ne e milqrder, no godenikut mi e psihar, vnimavai kakvo govori6 da ne ti prusnat zadni4eto sladko!

Guest
    oh 4e si mudur...

sladur!Ba6ta mi ne e milqrder, no godenikut mi e psihar, vnimavai kakvo govori6 da ne ti prusnat zadni4eto sladko!
    Не говори на моя годеник така,ма!Дрисла!

Guest

Досетих се и сам, че има отклонения. Годеник ти е подяволите нормално е да не издържи.

Много съм красива
    Да ама е верно!хахаха
    Вие сте пъпчиви грозни и секи може да ви ебава!мемеме
    uhaaaaaaa pup4ivi i grozni li sme?Dobre moje da sum pup4iva i grozna ama me 4ukat, a teb qvno ne, krasavice!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си