.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Град
    плД рулЗззззЗзз

Мом4ета как искате едно моми4е да се държи с вас?

Искам да попитам мом4етата, какво трябва да направим ние моми4етата за да запо4не някое мом4е да ни харесва =] как да ви свалим по лесну :P и като ви свалим как да се държим с вас ?

Град
    your mind,your body and your soul
    haha interesna tema.i na men shte mi e interesno da vidq kakvo shte otgovori mujkata polovina.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Аз лично много се кефя когато някое момиче дойде и почне да се заяжда, да ме блъска, рита(на майтап ест.), да спорим за нещо... такива неща. Общо взето да не стои надалеч и да се крие зад бритончето си, ами да действа!
    Impossible is Nothing...

Guest
    men shte me svali kato po4ne da igrae gutbol s mene xaxa

RQ

Мен примерно, ме дразни това някое момиче да ми звъни постоянно и да ми досажда където и да е било ( докато се сваляме де ) ... Ам как може да ме свали някое момиче лесно ли ... не съм се замислял, но една мини поличка, един поглед, едно намигване ... мен ми е достатъчно ... за това ги карам наред Но пак казвам ... не досаждайте на дадено момче ... когато има време то ще е с вас ... това е моят съвет
    ... k33p w@lkinG ...

Град
    плД рулЗззззЗзз
    Аа зна4и за ся добре се справям

Град
    Майнатаун
    Зависи много от човека За мен например трябва да ми досажда много Т.е. да прекарва много време с мен

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Да се държи се едно не съм там да си прави кефа на себеси и на другите но ако тръгне да ме сваля да дойде да се гушка в мен целувки това онова!!!!Общо взето е това!!! =D> =D> =D> =D> ЕКСТРА ТЕМА!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Kolkoto hora tolkova i na4ini da bydat vpe4atleni... Nqma universalna formula po koqto vinagi da "bleji6" uspeh. Dryj se estestveno i govori - ne e garanciq no opredeleno uveli4ava 6ansovete ti
    Скандали, въргали, надути кавали,
    Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
    Без тях да живеем ще можем, едва ли.
    Към всичко това ще изпитваме глад...

Град
    pLaZmA wOrLd
    Да не се прави на недостъпна щото след 2 дена ми чука на вратата
    За държанието да не ми се лигави !
    Да ме обича истински както винаги аз правя
    Общо взето е това

Град
    sf-to
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Дръжте се АДЕКВАТНО и показвайте достатъчно ясно какво искате,а не го задържайте във вас от притеснение или пък да говорите едно,а да мислите съвсем друго...
    iskam da te celuvam e dostatu4no qsno ama ne vur6i raota pri men
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

аз пък обичам да ми се лигавят многу ,да ми се фърлят по врата да ме обарват :P да ми се подмазват ...

vliuben
    Guest
    Emi prosto iskam da se zakachq s men kakto gore nqkoy beshe kazal da ne se krie a da byde po otovrena da mi go pokazva da doyde da me pregurne i da me celune eto tova e dostatychno spored men za da moje 1 momche da razbere che nqkoe momiche go haresva a pak ako nego gushnesh i nego celunesh prosto napravi neshto drugo i mu go pokaji ima mnogo variqnti no sega nqma da trugvam da gi izbroqvam che 1 chas nqma da mi stigne da gi napisha

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Лични предпочитания -> Да се интересува с мен...Да ми досажда (умерено).Да НЕ се лигави.Да бъде добра и да говори смислено.Да не чака само аз да говоря и да бъде мила
    Общо взето е това, но всеки си има лични преференций.А за вас момичета остава да отгатнете, кой какъв е и какво предпочита :P

da deistva da ne se sramuva i da prekarva pove4e vreme s men

Град
    Middle of nowhere
    някои неща станаха ясни, аз да обобщя и да се присъединя към общите предпочитания - да прекарва повече време с мен, да бъде приятна събеседничка и да се държи през по-голямата част от времето мило и прилично, но и понякога да изпада във.... "по-лигави" настроения, но да не прекалява и най-важното - да ми казва всичко директно, без намеци
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

rosu
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    men shte me svali kato po4ne da igrae gutbol s mene xaxa

Guest
    Защо го задаваш тоя въпрос все едно ти трябва да сваляш момчето? Защо той да не сваля теб?

Или времената твърде много са се променили откакто аз бях 7ми клас.

П.П. Може да звучи цинично, но кой каквото ще да ти разправя, мъжете изпитваме привличане само към едно нещо у жената... да, точно така външността. Тъжно, но факт. Ще ти дам няколко съвета от мои наблюдения върху привлекателни момичета:

1. Поддържай се в най - добрата си физическа форма - разбирай - бели зъби, максимално най - добра фигура, т.н.
    2. Бъди в тон с модата. Ако искаш момчета да те забелязват по - улицата - КРЕЩЯЩИ ЦВЕТОВЕ !
    3. Заобгради се с 2 или 3 по - грзни от теб приятелки - така ще изпъкнеш.
    4. Дръж се така с момчетата, сякаш от теб зависи дали те ще правят секс или не. ТИ СИ ФИЛТЪРА - НИЕ ТРЯБВА ДА ДОКАЖЕМ НА ТЕБ, ЧЕ МОЖЕМ ДА МИНЕМ ПРЕЗ ФИЛТЪРА.
    5. Играй си с момчетата, никога не показвай сексуален интерест преди тях.

Това са все стратегии на поведение кои съм наблюдавал в някои от най - привлекателните момичета, които съм срещал. Нищо лично.

privlekatelna vun6nost
    da imame ob6ti interesi
    da kazva si4ko direktno bez nameci
    da pokaje 4e po nqkakuv na4im ne haresva (po kakuvto i da e na4in da go pokaje 6te mi e priqtno)
    drugo ne mi trqbva, ako momi4eto e privlekatelno i imame mnogo ob6to i ako mi pokaje 4ustvata si me ima... tva e pri polojeni 4e sum svoboden est samo 4e ve4e mai nqma da sum svoboden ili pone blizkite nqkolko godini

btw, s momi4eto s koeto sum v momenta razbrahme 4e imame mnogo ob6to o6te na purviq den kato se zapoznahme, su6tiq den mi pokaza i 4e me haresva kato se gu6ka6e v mene (6tot i be6e studeno, ama se pak se gu6ka6e v mene, a ne v nqkoi drug) na vtoriq den se opitah da q celuna ama tq ne me razbra i se oburna i samo me gu6na, samo 4e posle razbra kakvo sum se opital da naprava ot edna neina "priqtelka" (togava i be6e) i posle kato se vidqhme me gu6na, celuna me po vruta, pogledna me i q celunah

momi4eto ne trqbva da se ligavi, a posle za da go zadurji6 tu milo s nego, tu studeno, da ne mu se inati6 mnogo.... awe na kratko si4ko trqbva da e umereno, da ne ispada6 v krainosti...

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от young_rich_famous
    Мен примерно, ме дразни това някое момиче да ми звъни постоянно и да ми досажда където и да е било ( докато се сваляме де ) ... Ам как може да ме свали някое момиче лесно ли ... не съм се замислял, но една мини поличка, един поглед, едно намигване ... мен ми е достатъчно ... за това ги карам наред Но пак казвам ... не досаждайте на дадено момче ... когато има време то ще е с вас ... това е моят съвет
    кво да допълна?

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    най-важното е да бъде себе си а не да се прави на такава каквато не е само за да ме впечатли..от там нататък е лесно хване ли ми окото!мн обичам момичето да се закача с мен да ме дразни с нещо и така

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Лично при мен - момичето трябва да е красиво и ако просто ме гледа влюбено,но не трябва да идва и да се прави на отворено,защото такива ме отващават.Трябва в началото да е трудно и после,ако покаже,че има чувства към мене ставам супер щастлив.
    Incomplete..........

нека прай яки свирки и няма да има проблеми

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от Eternal Silence
    някои неща станаха ясни, аз да обобщя и да се присъединя към общите предпочитания - да прекарва повече време с мен, да бъде приятна събеседничка и да се държи през по-голямата част от времето мило и прилично, но и понякога да изпада във.... "по-лигави" настроения, но да не прекалява и най-важното - да ми казва всичко директно, без намеци
    идеално обобщение.Да добава : да знае какво иска от живота и по принцип.Напълно подкрепям горе написаното.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си