- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Готина за окото, скромна във леглото
zna4i imam edno vupros4e kum vas!Taka zna4i vie vse zqpate nafukani madami s ogromni cici i kusi poli, vse gi obsujdate i plaknete o4i vuv formite im a priqtelkite vi do edna sa dale4 ot taq predstava!Ne moga da vi razbera za6to zqpate oborotnite madami a si padate i obi4ate skromni tihi momi4eta!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Защото тези, които заглеждаме стават само за едно и аз не бих си хванал подобна приятелкаПървоначално написано от key_of_hell
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от key_of_hell
За огромните цици не съмч съгласен ... иначе съответните мадами са тъпи курви, които най-много да ги оправиш веднъж и да не ги погледнеш повече.
Edva li ima ne6to koeto da se dobaviПървоначално написано от JustaMan
![]()
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
a 6tom e taka nujno li e o4i4kite vi da ne se otlepvat ot tqh i da suzdavate kompleksi na momi4etata koito naistina haresvate?
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
не е нужно, обаче те се филмират дори, когато не гледаме други и си въобразяват...Първоначално написано от key_of_hell
![]()
Първоначално написано от key_of_hell
wsqko edno skromno i tiho momi4e moje da stane ot "oborotnite"
li4no na mene oborotnite mi stanaha protivni ve4e! wsqka vtora e polugola ... to naprawo izbora e tolkowa golqm 4e se byrkash weche ...
Li4no na men takiva momi4eta biha mi haresali samo za 1-2 pati w leglotoi pove4e da ne se poznawame, a otdelno az si padam po trudno dostypnite za tezi za koito trqbwa da se borish dylgo i da 4akash ...no ponemislq 4e cenata si struwa...
Ima razlika mejdu grub i bez4uvstven sex... s towa toi da e mejdu 2ma dushi koito imat nqkakwi 4uvstwa
=D> Brao we, mn GOT taka .. No se sumnqvam , che tihite momicheta shte ostanat vuzhiteni ot momcheta, koito ug iskat skromni, a posle govorqt kak shteli da izch*kat nqkoq.. Lele .. mn ste zle we hora.. opraite se..mai tia , koito govorqt , che iskat nqkoq samo za edna nosht ne osuznavat , che i te popadat v taq kategoria.. Kakto i da e.. Nikoi da ne se obigda, no kazvam istinata..
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Когато една жена е красива и пищна, човек се заглежда. Но когато става въпрос за повече от секс, се гледа и вътрешното.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Чаделе, къртиш просто ...Първоначално написано от 182+44_4adel
еми аз ги заглежам ама само и единствено защото другата глава мисли
хората сме различни,мн по-хубаво е да заведеш приятелката си у вас и да я направиш истонски щастлива(тва е мое мнение),а не да бъдеш с нея само за 1 нощ и да се ебете като някви зверове,то тва нещо за якия секс и по-точно секса с чувство тряа да ти идва от отвътре иначе нестава,тъй че всеки сам избира с кой да бъде и как да се отанася с него![]()
така че когато намериш истинската си лубов,то само ще ти дойде
![]()
Първото нещо което поглеждам в едно момиче са очите и. След това лицето и косата. Циците пък хич не са важни. Не обичам курвичките. Тва гърдите ти да влизат 2 мин ореди тебе, а задника 2 мин след тебе нещо не го разбирам
There is no point to fear the yesterday,
There is no point to hope for tomorrow,
There is point to live for the moment
Аз лично заглеждам " оборотните мадами " щото им се смея на акъла, как се обличат и знам какво правятИ даже повечето от тях са " градски феи " , а пък и аз не харесвам скромни момиченца ... харесват ми като приятели, но като гаджета, някак си не върви ... това е
![]()
... k33p w@lkinG ...
Az lichno kato hoda s nqkoe momiche nikoq druga neme interesuva i ne zaglejdam nikoq a ako zagledma nqkoq tova shte e kogato sam s gadjeto za da q podrazna malko shtoto si madam malko draznitel no nishto poveche prosto ako si s edna spored men nqma nikakyv smisal da zagledajdash nz si nqkakvi naduti puyki det se smqtat za nedosegaemi.A i da si sam i da q zaglejdash i ako nemojesh da utidesh da q zagovorish kakyv e smisala da q gledash te nesi padadat po zapushenite momcheta taka che ako nqma da deystvate s tova momiche prosto nqma smisal da q gledate nemi e qsno kakva naslada vijdate v tqh samo kati gi gledate slet kato ste s nqkoq koqto vi obicha i e gotova na vas ta dori tq da e skromna i tiha vajnoto e da se obichate ida ste shtastlivi prosto ste mi mnogo strani i az imam takiva fr i to mnogo da ne kaja vsichki kat mine nqkoa si natperlana s nekakyv sochen zadnik i golemi bombi kato dini black mrazq golemi cici. Edin suvet ot men ako ste s nqkoq i ako q obichate prosto sprete da zaglejdate drugi samo naranqvate tozi chovek i tozi chovek sig kogato neste zaedno si vika "toy neme haresva toy hodi s men samo za udovolstvie" i ima i tako ako obichat naistina mnogo i plachat ako si obicahte priqtelkata ne i davayte povod da byde tyjna i neshtastna a tochno obratnoto pokajete i che tq e edinstvena za teb i che nikoq druga nevi interesuva osven NEQ![]()
A tova pak e nay otvratitelnoto kak moje da iskate samo sex ot edna jena(momiche) ima dalech PO VAJNI NESHTA OT SEXA mnogo ste smi strani i smeshni
Някой ден ще разбереш...Първоначално написано от vliuben
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
sumnqvam se ama nishto ne se zane kakvo shte stane v bydeshteto
лично аз и моите приятели се присмиваме на тея "натруфени" офци" с големи ц*ц* и т.н.Първоначално написано от key_of_hell
и абсолютно никога няма да спя с такова същество, камо ли да тръгна с него .. просто са ми много под нивото, а и са ми гнусни
а за ч*киджиите не отговарям..![]()
Emi to si e za smqh shtoto se smqtat za neshto MNOGO GOLQMO a pak v deystvitelnost za edno GOLQMO NISHTO
Аз пък харесвам скромни момичета...не прекалено страхливи и СЪС сигурност Не, някой превзети.Все пак съм мъж и се заглеждам по-колоритните момичета(но не ги бройкам за кеф),и не си мисля нищо за тях.В повечето случай просто ги сравнявам с това момиче което харесвам вмомента.Аз не съм загорял за секс и гърдите въобще не са важни.Ако се запозная с някое хубаво момиче, и то се окаже тъпа овца, просто я разкарвам.Но ако срещна идеала за мен по характер и сърце, дори и да е гремлин няма да ми пука,за да ходя със нея.
~Само да има хубава коса
Извода - не всички сме еднакви, не всички заглеждаме по един и същи начин, и всеки прави избор за себе си.Затова никак не е правилно да ни слагате под един знаменател.
Както един приятел ми е казвал "Когоато незнаеш за нещо/някого не се опитвай да гадаеш - просто замълчи..."
za6toto mom4etata sa ku4ki kakto kazva edna frbazik de....priroda, vajnoto e samo da gledat ama da ne pipat!
Първоначално написано от ™G-Baby™