.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Prosto spodelqm

tajnata_mimi
    Guest

Prosto spodelqm

Ot 06.06. ne sam vijdala priqtelq si,za6toto pretarpqh zlopouka i na6ite ne mi davat da se vijdam s nego.Ot togava ne sam i izlizala,za6toto ne moga Stra6no mnogo mi lipsva,samo se 4uvame po telefona,na6ite ne znaqt za tova i ako razberat ne znam kakvo 6te stane.Ve4e ne izdarjam,iskam da izlezna,da go vidq,a ne znam tova koga 6te stane.Mnogo mi e ma4no za nego,ot vreme na vreme si poplakvam.Znam 4e 6te go vidq kato se opravq,no kolko vreme 6te mine do togava ne znam.

lorena
    Guest
    znam kak se chuvstvash... az moq ne sum go vijdala ot edna sedmica ..i mi e tolkova gadno ...a za teb - predstavqm si.Ne se otchaivai \/

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    That`s it ?!
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    zna4i p1rvo da te pitam za6to va6te ne ti davat da se vijda6 s nego i vtoro 6tom tolkova ti lipsva za6to 4aka6 vijte se kaji 4e otiva6 do nqkoq fr
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на sasha_90

Защо родителите ти не ти дават да се виждаш с гаджето?

щастливката
    Guest
    На колко си години? И какво е станало та не ти дават да се виждаш с прияте ли? разкажи по подробно така нищо не се разбира от това където пишеш

tajna
    Guest
    Ami 6te zapo4na malko po-otdale4!Predi tazi data(lo6a za men)edna ve4er s ba6ta mi se skarahme,dori me udrq,maika mi q nqma6e i az se obadih na priqtelq mi da doide da me vzeme.Toi doide i otidohme u tqh.Na drugiq den vsi4ki mi zvanqt,no az ne im vdigah,maika mi idva do tqh da me vika da se pribiram no ne tragnah,sled tova doide s policai i te i kazaha 4e ni6to ne mogat da mi napravqt i 4e ne mogat da me nakarat da si tragna ot tam,za6toto sam palnoletna(na 19 sam)i maika mi si tragna s policaite.Na sledva6tiq den otidoh pri maika mi na rabota tam se razpravqhme tq mi kaza da se pribera i pove4e nqma da izlezna ot nas i t.n.az tragnah no ne se pribrah,a otidoh v priqtelq mi.Ve4erta ba6ta mi doide i uspq da me prikotka da se pribera,pribrah se s maika pak razpravii.Priqtelq mi doide no ne vleze,pita maika mi dali 6te me pusne da izlezna tq kaza ne i toi izvika policiq.Posle s tqh se rapravqhme,te kazaha 4e sa mi roditeli i kakvoto kajat te trqbva da se saglasq s tqh i imam dva varianta ili da bqgam ili da se primirq.Trqbva6e da si dam li4nata karta i se ka4ih do nas da q vzema.Ostanah sama u nas,za6toto maika mi i ba6ta mi bqha vanka s policaite.Az togava re6ih da sko4a ot terasata i da izbqgam.Sko4ih i si s4upih krakata,bqh v bolnicata i me operiraha(bqh pisala za tova predi vreme).Togava na6ite podadoha jalba sre6tu priqtelq mi da ne se doblijava dori do bloka.Te si mislqt 4e toi e vinoven za tova koeto stana.Zatova ne mi davat da se vijdame.Tova e istoriqta.Drugoto vi go kazah,4e mi e ma4no i t.n.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си