- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кецове или маратонки?
оххх вече не знам ко да си купя... коцове и некфи широки дънки или маратонки нещо ПУМА, КАПА, НАЙК ( абе нещо фирмено) и по тесни дънки нещо стилно... не ми идват кой знае кфи идеи.
Raise your fist!
ми каквото на теб ти харесва пове4е![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
кецове и широки гащета![]()
kecoveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee\
/
И на мен ми допада повече идеята с кецовете (:
кецове RUUULZ =D> =D> =D>
Първоначално написано от comics
Глас за маратонки!
А кецовете ги ненавиждам....
Light The Universe
Кубинки!![]()
Кецове+широки гащи(дънки,панталони)=30%
Маратонки+дънки=70%
Каква убийствена статистика,а ?!![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
залагам на маратонките
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Маратонки : Найк, Адидас, Конверс, Рийбок ... имам по един чифт от всички, но като че ли Рийбоците ги уважавам най-много !
... k33p w@lkinG ...
Кецове
След като никога не си си купувал кецки и си стигнал да питаш във форум какво да си купиш по-добре заеби кецките и си купи некфи шит маратонки.Само разваляш цялата идея и стил.За това всички казват ,че кецовете вече са на мода, щото ги носят такива като тебе, които са решили да си купят шоту е 'модерно'.А то никога не е било![]()
awe da va eba otvorih temata seki da si kaje mnenieto a tuk sa mi sa sabrali (ne sik4i) nekfi heit1ri det sa praqt na originalni! awe q duhaite we lainari p1p4asali! deto mislqt 4e ma ebe za tqhnoto fal6ivo mnenie! down haters! peace off muthafuckers!
Raise your fist!
Абе к'во ше се караме, ела да се бием!Първоначално написано от MostHated
![]()
Човече, нз кви са ти изискванията към обувките или кви са били тия твои Найкове, но аз съм с тая марка от 4 години вече в различните им вариации (air max, new balance, etc.) и му казвам на автора - средно скъп НАЙК и нищо друго!!!Първоначално написано от young_rich_famous
![]()
Аз нося някви маратонки.А сега лятото-чехли предимно![]()
Та - маратонки.
хъхъ..