- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- излъгах го и съжелявам
тоз не те иска явно... но няма как да ти каже направо... не ме интересувш... или е някъф още недорасъл пубер, на който му доставя удоволствие да му тичат подир гъзО
ами може и да сте прави може да не ме иска. ама нормално ли е човек дето не те иска да ти каже че се влюбва във тебохх просто много жестоко ми е обиден и не знам какво да правя
![]()
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
Излъгала си го,незнам за какво,но това трудно се прощава.
Единственото,което мога да те посъветвам е да му обясниш причината за да го излъжеш.Каза,че вече си опитала,но не е помогнало.
Може би има нужда от време да помисли.А пък и може да е от хората,които никога не прощават лъжата,дори и малка да е тя.
Ако наистина не успееш да го накараш да ти вярва,този случай да ти е за урок.
И запомни,че когато държиш на някого не трябва да го лъжеш.Една лъжа може да ти струва повече от колкото си мислиш.
Успех.
Първоначално написано от cashmere
Кви са тия кървища, тия прерязани вени?!?! Вие, деца, нещо сте се чалнали.
![]()
Стига лиготии. Каниш го на кафе - "Така и така, слабо се познавахме, харесвах те, притесних се да ти кажа истината. Съжалявам - беше грешка, постъпих глупаво. Сега нещата са различни и няма да се повтори." Толкоз. Не си излъгала за нещо чак толкова страшно. Той ако те харесва, ще спре с мелодрамите и изобщо ще забрави за случката. Ако продължава да драматизира, просто си търси повод да се отдръпне от теб.
То с тия клич4ета и аз да съм ше бегам !
emi to i na men ne mi haresaha snimkite ama dumite vse edno az gi bqh pisala i tfa be6e ve4e nqkakuv ot4aqn opit![]()
Ne e trqbvalo da go lujesh...Predpolagam si go izlugala, zashtoto se pritesnqvash ot istinata ili kakvo? Prosto mu se izvini i kaji, 4e sajalqvash. Toi ako e svesten shte ti prosti...Ne se zadulbo4avai tolkova...uspeh
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
hah az 6e si otgovorq sama 6toto ve4e znam... toi mi prosti... otne mi okolo 30-tina super mili smsa za edna sedmicai sq vs e ok, ama az ne smqam da go luja poe4e...
![]()
Момиче твърде много се обясняваш на младежа.Той вече знае ,че си негова и тва те прави неинтересна.Кажи му веднъж сериозно че съжаляваш и, че в крайна сметка си го излъгала за да не изглеждаш глупаво в очите му.Добави ,че ако той не го разбира ти няма да се извиняваш вечно за една грешка и прекрати темата.Според мен това е най-уместно в случая.Той няма право да ти се сърди за такова нещо.Аз го осъзнах едно време когато бившия ме лъжеше...само дето аз бях на 14 а той на 16.Сега съм на 17 и ги гледам момченцата в моя клас какво правят.Повярвай ми само му галиш и без това огромното пуберско его.