.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

chill_out_fen
    Guest

kakvo da napravq ....

kakvo da napravq imam si priatelka obache tq e prochela 1 log sas 1 staro gadje i sega si misli che iskam da se vyrna pri neq no az ne iskam da se vryshtam pri neq tq si ima priatel shtoto i bqh napisal che q obicham i q haresvam no v smisal kato priatelka i tq si pomisli che che e v dr. smisal i sega mi e mn kofti a az neq si q obicham i ne iskam da q zagubq super mn sym vliuben v neq

ami draj se milo s neq, kazvai i 4e q obi4a6 i t.n. (ti si zn vse pak ) i kogato q hvane6 v dobro nastroenie i obqsni 4e obi4a6 biv6ata si samo kato fr, no ne prekalqvai s obqsneniqta da ne se skarate

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IceCold{Frozen`Heart}
    ami draj se milo s neq, kazvai i 4e q obi4a6 i t.n. (ti si zn vse pak ) i kogato q hvane6 v dobro nastroenie i obqsni 4e obi4a6 biv6ata si samo kato fr, no ne prekalqvai s obqsneniqta da ne se skarate
    Blagodarq ti [-o<

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом не ти вярва направи така,че да ти повярва.

Revnost batkov... nikakyv 6ans da se prebori6.
    Jena re6i li si 4e myja i i izneverqva nqma ne6to na sveta koeto da q ubedi v protivnoto... (ima i prekrasni izkliu4eniq razbira se... 6te mi se da se zapoznaq s nqkoe ot tqh )
    Скандали, въргали, надути кавали,
    Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
    Без тях да живеем ще можем, едва ли.
    Към всичко това ще изпитваме глад...

Супер фен Аватара на kindergarden
    еми обясни й,кажи й,че трябва да ти има доверие,защото не вършиш нищо лошо и нямаш очи за друга,че я обичаш твърде много и не искаш да те ревнува за нищо
    успех [-o< [-o<

Град
    София
    Еми кажи и това което казваш на нас. И почни да и отделяш по-голзмо внимание
    Който иска можем да си попишеме

Guest
    Цитирай Първоначално написано от wRinKleS
    Revnost batkov... nikakyv 6ans da se prebori6.
    Jena re6i li si 4e myja i i izneverqva nqma ne6to na sveta koeto da q ubedi v protivnoto... (ima i prekrasni izkliu4eniq razbira se... 6te mi se da se zapoznaq s nqkoe ot tqh )
    напълно си прав.аз съм момиче но съм съгласна със теб.

по темата-ми аз съм в подобна ситуация/мисля си че моя се занимава там с една фльорца и той се ми казва че нищо няма към нея че нищо не прай ама де да го знам аз/та...според мен най добре ще е да поговорите като големи хора затова и да си изясните проблема

saglasen sam s ostanalite taka mislq i az nai dobre krotko i qsno da se razberete kato golemi hora. mi taka de kvo sq.
    *# lucky men #*
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си