- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da razbera dali me haresva?
momi4eta plss helps... Na edna priqtelka bar4edkata doide ot sofia i mi haresa mnnoo ama razbrah 4e haresva edin dryg ama toq drygiq samo e varti na prasta i se skaraha... hem se poznavame ot 1-2 dena i postqno mi se gu6ka takava sednali sme tq se oblqga glavata si na kolqnoto mi.... darji mi za raka.. i se 4uda dali me haresva ?
kato slu6am - opredeleno te haresva!!!!!!!!!![]()
и аз имах такъв случай и сгреших фатално така както правиш ти! 1 не и бъди най добрия приятел защото никога няма да те хареса!
Raise your fist!
Еми питай я чисто човешки.. Ма по тия признаци дето казваш определно те харесва
Който иска можем да си попишеме
Teq "priznaci" moje da ozna4avat 1000 drugi ne6ta. Ako iska6 moje da hvurli6 malko bobec 6te ti kaje pove4e.
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
Питай я щото може само така да си "играе" с тебе.На повечето момичета това им харесва.
Направи си устата брато и я питай очи в очи!!!''Аве мацко харесваш ли ме?'' нещо от сорта!!!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
naistina moje da oznachava mnogo neshta nai dobre q pitai chisto choveshki dali ima nqkvi chuvstva kam tebe i taka vse pak sme hora nqma da ta izqde de..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*# lucky men #*
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
За да се увериш напълно я попитай.![]()
Не се притеснявай, може просто да си играе с теб било то с цел "упражнения", било пък за да те вкара в неудобна ситуация ...
Abe sa6ke kakvi sa tiq elementarni razsajdeniq....ne govorq za konkretnata tema,a po princip!Първоначално написано от sasha_90
![]()
Mi na mene mi se sluchva dosta chesto s razni momicheta,ama v povecheto sluchai nishto ne znachi.V drugi sluchai se okazva che prosto me draznqt,a v treti me imat za nai-dobur priqtel kogoto izpolzvat za piusheno meche....
Vuobshte tva jenite sa golemi gadini,ama bez tqh ti otmalqvat rucete....![]()
![]()
![]()
Питай,питай...![]()
При всяко момиче е различно.Първоначално написано от Анонимко
Ми не знам...може и да те харесва,но може пък и да не те.Аз и мойте притятели постоянно си се прегръщаме-те ме гушкат и аз ги гушкам,но не изпитвам нищо към тях(само към 2ма,но нещата там са много по-особени).затова или я попитай или не и казвай нищо а и ти я гушкай-така ще разбреш по държанието и.![]()
Айде успех!![]()
izglejda se 1 te haresva no nikoga ne mojesh da si siguren..i naistina..ne se opitvai da i bydesh nai dobro priqtelche zashtoto shte te obikne kato takova i ako napravish nqkoq dr stypka i shte provalish i tova..taka che..pogovori si s neq i si izqsnete situaciqta..![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
mdamm....opredeleno..dokato govorite go nabludavai zashtoto ponqkoga taka se razbira poveche otkolkoto ot dumitetqh vseki moje da gi kaje
![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜