За мен л=бовта се заражда в момента, в който видиш даден човек. В първата секунда от познанството ви ти знаеш, че искаш да бъдеш с него. После започваш да го опознаваш и се научаваш да обичаш всичко в него - и хубавото, и лошото.
Преди 2 месеца се запознах с едно момче. Той беше страдал много, понеже му бяха отнели първата и единствената л=бов. Той бил с това момиче 5 години и много се обичали, но в един момент тя започнала да се дрогира и това естествено я променило. Тогава той се зарекъл, че повече няма да й се обажда, а неговото обещание е наистина сериозна гаранция.
И така, аз се запознах с това момче и се вл=бих в него. Толкова силно нещо не ми беше идвало на главата. В началото той много ме хареса и разправял навсякъде как искал да бъде с мен. Това много ме радваше, но в един момент отношението му към мен се промени. Решихме да правим приятелски секс и от тогава аз разбрах, че ме иска само за това.
Сега не искам да бъда с него, но винаги когато той ми звънне аз съм на линия за него. Как да се справя с тази ситуация, как да се измъкна от кашата, която сама забърках?