.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: IskAM SAVET

Guest

IskAM SAVET

Zna4i istoriqta e slednata imah si priqtel do minalata sedmica v kompaniqta ni ima edno mom4e koeto i to si imashe priqtelka do minalata sedmica, ot ogava toi po4na da mi zvani drugi sami mi kazvali 4e kazval 4e me haresva i az imam nqkvi 4ustva kam nego ma oshte ne sam se osaznala ot minalata mi vrazka i nz kakvo da pravq. I oi go e strah da mi priznae 4e me haresva i 4aka az da napravq parvaa kra4ka, ma i az taka i men me e strah i 4akam nego toi da napravi parvatta kra4ka. DAITE SAVET PLS

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Ми гледай сега..от какво те е страх?Него го разбирам защото когато кажеме на момиче такова нещо те но забиват по няколко шамарчета и затова ни е срам,страх...а теб не мога да те разбера,не си се осъзнала от миналата връзка,какво има да се осъзнаваш,оставати да направиш крачката към него!!!!Но без обиди цинзми и други!!!!Успех \/

Guest
    Sprieteli se s nego no po-dobre ne zapo4vaite vryzka dokato i dvamata ne ste napylno sigurni pogovorete za tova kogato si gotova

Guest
    Първо трябва да си сигурна,че нямаш чувства към бившето си гадже.Много неприятно би било за новото момче да го зарежеш,защото ти липсва бившият.
    Ако си сигурна,че вече всичко е приключило между теб и досегашното ти гадже,опитай да се опознаете повече с другото момче.Излизайте по-често сами и ходете на различни места - кино, пицария, в парка и т.н. Постепенно ще разбереш дали момчето е човекът,когото търсиш.А и след като се опознаете,ще ви е по-лесно и на двамата и няма да е необходимо някой да прави първата крачка - тя ще дойде от само себе си (първата целувка например).Успех!

ataka pochnete ot nai dolna tochka - priqtelstvoto i to s techenie na vremeto shte se razviqt neshtata, pak shtom e sramejliv napravi parvata krachka i posei plamaka na lubovta mu vas pak vremeto shte pokaje.!!!!!
    *# lucky men #*
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Първо трябва да си сигурна,че нямаш чувства към бившето си гадже.Много неприятно би било за новото момче да го зарежеш,защото ти липсва бившият.
    Ако си сигурна,че вече всичко е приключило между теб и досегашното ти гадже,опитай да се опознаете повече с другото момче.Излизайте по-често сами и ходете на различни места - кино, пицария, в парка и т.н. Постепенно ще разбереш дали момчето е човекът,когото търсиш.А и след като се опознаете,ще ви е по-лесно и на двамата и няма да е необходимо някой да прави първата крачка - тя ще дойде от само себе си (първата целувка например).Успех!
    Това бях аз,забравих да се регна

Град
    sf-to
    kogato se uveri6 4e i ti go haresva6 davai
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Poznata mi e tazi situaciq.No vse pak nqkoi trqbva da napravi ne6to.Ako si sigurna v tova 4e go haresva6 preodolei srama si i deistvai!Uspeh!!!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Понякога като започнеш от приятелство е трудно да минеш към по- друго... защото знаеш, че рано или къцно ще изгубиш това, което си спечелил докато се "сприятеляваш"... а понякога един приятел за винаги е много по- ценен от връзка за някакъв си период...
    Личен опит
    Действай, няма какво да изгубиш, стига да си сигурна, че си готова да минеш на абсолютно нов човек, характер, поведение, поглед над живота, вкус, желания, мечти.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Напълно съм съгласна.Ясно и точно.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си