.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Маска за коса

Момче съм искам бързо да ми порасне косата ?
    Има ли смисъл да си купя маска за коса?
    И каква на коя фирма ???
    Мерси

Guest
    няма да ти порасне косата от някъква маска за коса, тя само подхранва. няма смисъл си визамаш

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    kupi si hininova voda,struva lev4e i pomaga ima mn temi za tova,potursi
    moq nevinnost i greh.....

Както каза мацката преди мен-пробвай с хининова вода Знам и за един стимулант за коса на Икаров, но доколкото съм чувала отзиви не е много добър Маската за коса в този случай няма да ти помогне Успех

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз знам , че за косата най-добрата маска е майонезата. Може малко налудничево да Ви се вижда, но е така. Аз си купих органична маска за коса с майонеза и наистина има як ефект. Незнам в България дали има такава, но ако има това е най-доброто Или ако не може с обикновена майонеза, също деиства. Няма да казвам колко витамини съдържа..
    ♥ ♥ ♥

maska za kosa opredelenu nqma ad ti svar6i koi zn kakva rabota ama az v tozi forum bqh 4ela za TRIVITAMINOL i ot tova koeto pro4etoh mislq 4e pomaga za po-byrz rastej samo deto sgastqva kosata koeto nz dali ti trqbav ama siga o6te nqkoi kosym na glavata nqma da ti nateji Prepory4vam ti da pro4ete6 temata za tainata na zdravata gysta,dylga i nz o6te kakva kosa ot polza 6te ti e
    I feel like I am all alone...My words are cold, I don't want them to hurt you...If I show you, I don't think you'd understand
    Cause no one understands...

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    za po burz rastej na kosata trivitaminol..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    za po burz rastej na kosata trivitaminol..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си