- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sexa povliq li na vrazkata vi?
kogato go napravihte s polovinkata si promeni li s ene6to m/u vas, obiknahte li go o6te pove4e i kato cqlo kak se razviha ne6tata?
Да, за жалост. Вече не е толкова романтично. Само се чудим къде и как да правим секс. Но иначе го чувствам по-близък, а и той-мен!
Да, станахме по близки и то в буквалния смисъл.Това е нещо като начин да покажеш на другия, че му се доверяваш и че имаш някакви планове за бъдещето включващи него. Връзката става по заинтригуваща, а и като виждаш как доставяш удоволствие на другия...абе не може да се напише с думи. \
/
Razbira se,vruzkata ni se razvi,sega sme si mn po blizki edin s drug,kazvame si vsichko..i kato cqlo zazdravqva otno6eniqta
moq nevinnost i greh.....
saglasna sam s si4ki mneniq,sexa okrepva vrazkata :P
Първоначално написано от ™G-Baby™
От няколко месеца не правим секс с мъжа ми. Разбира се, че връзката ни е все още прекрасна, но липсва нещо...искаме да се направим взаимно щастливи, а не можем...липсва това да сме истински заедно...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
a za6to ne pravite?kuca li nqkade?
Проблемът е здравословен. Нито връзката ни куца, нито секса.![]()
cherinka a bas lovim 4e go otrepa posle...lelellele
Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
![]()
Станахме много по-близки, но не бих казала, че се обикнахме повече.Правете разлика м/у физическото и моралното.
Разграничавайте ги, но при положение, че има любов не е задължително да има секс<=>като има секс това не означава, че непременно 2ката се обичат толкова много! (Но продължението на една дълготрайна, стабилна връзка е секса..).
Просто едно физическо сближаване!
Моля, не ме нападайте веднага за мнението ми.![]()
![]()
Но физическото сближаване допълва емоционалното такова. Има ли нещо по-прекрасно от това след секс да гушнеш голото тяло на нещото, което обичаш и просто да заспите? Или да се гушкате голи и да си говорите...никой не е казал, че хората се обикват повече след или с помощта на секса, просто връзката между тях става истинска.
Да, така е, напълно си права!Първоначално написано от `Death`Whore``
Физическото сближаване някой път много повлява на една връзка и то почти винаги към положително!!!![]()
Аз пък не мисля, че промяната е положителна. Липсва ми платоничната връзка и невинността. на мен промяната не ми харесва особено, защото сексът става доста важен и заема доста голяма част от мислите ми. както казва 1 приятелка-разсейнва ме от важните неща.
da povliq opredeleno
iz4uka me i ne zvunna pove4e suzdadohme mn dulboka vruzka
Виж сега, нормално е да откриеш нещо ново което да ти харесва и да се пристрастиш към него. Тва че нямаш достатъчно сексуален опит не означава че при всички е така... Шса пуйбеш па шса кротнеш и романтиката ще се върне...Първоначално написано от krem4et0
Въпреки че пак ми е малко странно... Съдейки по личния си опит секса е доста добър "романтичен катализатор" да го наречем... Винаги след див секс се разчусвтвам (понякога повече отколкото ми се иска да си призная)
И ако ти липсва платоничната връзка явно никога не си се заглеждала в него след секс... Аз лично подивявам като си видя "любимото същество" щастливо отпуснато, голичко до мен... Мисля си че мога цял живот да я гледам така... от това по-платонично здраве да е!!!!
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
На неграмотно написани теми не отговарям.
ti v sa6nost ve4e go napravi kato napisa neto po temata,t.e otgovori po nqkav na4in (reagira)![]()
![]()