- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Имам бюст.
az sum 6-ti klas i imam leko biust,a tova e malko stranni4ko tuy kato vsi4kite mi suy4eni4ki sa ploski kato duski....
iskam da vi pitam trqbva da li da se kompleksiram ot tova? qd me e 4e ne s1m kato tqh ,a imam leko biust.......![]()
niakukuf na4in da go prikriq?
mersi predvaritelno
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Ami az oshte ot 4-ti klas imam "leko biust" i moite syuchenichki kato segashnite tvoi bqha ploski kato dyski i az go krieh i sega me e qd she sym go kriela po nqkakyv nachin![]()
Moq syvet e izpychvash se napred vdigash glavata nagore i da ne ti puka koi kakvo shte si misli ,a otnosno momchetata shte te haresvatamm...teq tvoi syuchenichki shte ti zavijdat pyrvata edna godina (ili dokato im porasne i na tqh) no tova si e lichno tehen problem taka ,che izobshto ne se pritesnqvai ot nego
ami i az otkum 4-ti klas ama sega sum niakaksi po dobre,a i nosq ot 1 sutien4eta,no ot elasti4nitene znam dali go obiasniavam pravilno.
iiiiiiiiiiii....niakaksi me e sram da otida s tova sutien4e na u4ili6te![]()
stiga s tiq kompleksi!!!![]()
xaxa.macka trqbva da se radvash,ne da go prikriva6.ako iskash si kupi bustie,mislq 4e struvat pod 10 lv i sa mnogo udobni,za malki gurdi za super
moq nevinnost i greh.....
Спокойно след две-три години ще си промениш мнението...Вярвай ми!
♥ ♥ ♥
Ти луда ли си, бе?!![]()
Жените пари дават за цици, ти ще ги криеш.
Аз си имах още в 3 клас и в 5 сложих сутиен. Никога не съм се комплексирала на тази тема. Обожавам си ги!
Стига спича за глупости, макар че поста ти изглежда леко позьорски. Радвай се и това е.
Собственост на Canis_Dirus
за момичето с еластичния сутиен,казва се бюстие,авторката купи си и ти такова мн са евтини 4-5 лв са,няма ти увиснат гърдите,пък и не ти обиват стягат както при сутиена, много е удобно
,кво като имаш леко бюст,нека ти завиждат
има и още по развити от теб с цомби кат на памела андърсън
![]()
Аз не мога да разбера кво се оплакваш.В 6 клас е абсолютно нормално да имаш "леко бюст".Даже съученичките ти са малко назад.Няма абсолютно никаква причина за притеснение.Не си малка,така че свиквай с гърдите.Хубаво е да ги имаш все пак![]()
ti si ebati tupata pacha... da si chuvala za pubertet???????? ako ne zemi edin noj i gi otreji i si napravi rakavichki
Изрежи ги с тъпа ножица и ги дари на клиниката за малоцицести хора
И какво му е странното в 6-ти клас да имаш "леко бюст"... аз като бях 6-ти клас всичките ми съученички си бяха накупили сутиени, дори и да нямаха бюст...
Можеш само да се радваш!!!
![]()
Да ви имам и аз циците![]()
Аз съм 8ми клас и имам само някви точки на мястото запазено за ЦИЦИ
![]()
![]()
![]()
![]()
Много е гадно да си единствена плоска в класа даже бих казала и в училището...Срамота е до теб да има някво първолаче което вече носи сутиен ... Народа мутира ... незнам какво ще става за напред , но определено мен не ме е фанала " мутацията "
![]()
![]()
... Пък и да си плосък си има 1..2 предимства
... 1-вото е че можеш да спиш по корем-което в тази жега е много успокояващо.И 2-рото е че ако имаш "балкон" 10 декара то просто неможе да се мисли какво ще ти правят момчетата... жива трагедия е ... ДА вярно че всички те харесват но това е само заради циците а не заради друго!Вземи напълней и така да комплексираш циците и след време уж ще изглеждат по-малки
Една приятелка напълня с цели 15 килограма за 1 месец и след това циците който бяха 10 декара й прилягаха перфектно на сладкото полузаоблено тяло
и сега ходи горда и освободена от теглото на 2 " тераси "=]
ти пкъ....намери к'во да кажеш...хората се комплексират, че нямат бюст, а ти точно обратното. Я се стегни, да не ти пука. Ако имаш "леко бюст" значи не ставаш още за сутиен, ами пробвай от онея еластичните къси бодита. Доста са удобни. Сестра ми е на твоята възраст и тя е в т'ва положение и доста добра работа й вършат тея бодите![]()
eh kakva gordost e da si plosak kato daska !!!![]()
Ей!Как може да си комплексираш,заради такова нещо?!Знаеш ли колко момичета искат да са като теб?Я се радвай,вместо да се оплакваш!![]()
qbaaa v 6-i klas kat bqh si me4tah za cici be ti si nedobreeeei sq kato stane6 7 6e se kefi6 a i tvoite priqtelki sig 6e te izprevarqt ve4e
az sum v 8 klas i imam mini lek buist
em ko da se pravi haresvam se takava kakvato sym
dali 6e si s maluk ili golqm si ima i pluisove i minusi
![]()
mi to az si polzvam sutien4eta ot 1 godina ma se kefq a daje sum se kompleksirala ot tova 4e drugite mi priqtelki sa po razviti ot mene i ti se kefi![]()
![]()
![]()
аз съм 7 клас и само аз и едно-две момичета от класа имат гърди... май моите са най-големи...но изобщо не се комплексирам от това... даже се радвам че не съм плоска, защото повечето момчета усмиват плоските ненадарени момичета...не се опитвай да го прикриваш в никакъв случай! а останалите ти съученички нека завиждат и злобарстват...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
i az ot 4klas imax leko biust.ana ti za kfo 6e si krie6 cicite.posle kat stane6 sedmi klas 6e se 4udi6 kak da ima6 po golemi cici.taka 4e se tadvai.
Не мога да разбера как можеш да се притесняваш от това, то си е нещо напълно нормално. Може би се развиваш малко по-бързо от твоите съученички или, по вероятно, те се развиват по-бавно, но не трябва да ти пука особено мн..
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Ей мацка,няма да се притесняваш от такива нещаАз като бях 6ти клас и мен ме беше срам,а не трябва
Познавам хора,който в желанието си да крият бюста си,се изгурбват и ходят с раменете напред и тва вече е проблем,като Господ ти е дал показвай
амаха и да не ти пука какво ти говорят
На мен какво ли не са ми говорили,ще разлееш млякото нз си кво
хич да не ти пука,ей
Всичко е от завист
![]()
emi az sam za 7 -mi klasi vsi4ki si imame bustove nosim si sutien4eta i taka e nikoi ni6to ne ti vika
vse pak staame jeni normalno e nqma ot kakvo da se sramuva6!
![]()