.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

.........................
    Guest

Moderated:Имам бюст.

az sum 6-ti klas i imam leko biust,a tova e malko stranni4ko tuy kato vsi4kite mi suy4eni4ki sa ploski kato duski....
    iskam da vi pitam trqbva da li da se kompleksiram ot tova? qd me e 4e ne s1m kato tqh ,a imam leko biust.......
    niakukuf na4in da go prikriq?
    mersi predvaritelno

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Ami az oshte ot 4-ti klas imam "leko biust" i moite syuchenichki kato segashnite tvoi bqha ploski kato dyski i az go krieh i sega me e qd she sym go kriela po nqkakyv nachin
    Moq syvet e izpychvash se napred vdigash glavata nagore i da ne ti puka koi kakvo shte si misli ,a otnosno momchetata shte te haresvat amm...teq tvoi syuchenichki shte ti zavijdat pyrvata edna godina (ili dokato im porasne i na tqh) no tova si e lichno tehen problem taka ,che izobshto ne se pritesnqvai ot nego

.........................
    Guest
    ami i az otkum 4-ti klas ama sega sum niakaksi po dobre,a i nosq ot 1 sutien4eta,no ot elasti4nite ne znam dali go obiasniavam pravilno.
    iiiiiiiiiiii....niakaksi me e sram da otida s tova sutien4e na u4ili6te

stiga s tiq kompleksi!!!

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    xaxa.macka trqbva da se radvash,ne da go prikriva6.ako iskash si kupi bustie,mislq 4e struvat pod 10 lv i sa mnogo udobni,za malki gurdi za super
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Спокойно след две-три години ще си промениш мнението...Вярвай ми!
    ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ти луда ли си, бе?!

Жените пари дават за цици, ти ще ги криеш.
    Аз си имах още в 3 клас и в 5 сложих сутиен. Никога не съм се комплексирала на тази тема. Обожавам си ги!

Стига спича за глупости, макар че поста ти изглежда леко позьорски. Радвай се и това е.
    Собственост на Canis_Dirus

Guest
    за момичето с еластичния сутиен,казва се бюстие ,авторката купи си и ти такова мн са евтини 4-5 лв са,няма ти увиснат гърдите,пък и не ти обиват стягат както при сутиена, много е удобно ,кво като имаш леко бюст,нека ти завиждат има и още по развити от теб с цомби кат на памела андърсън

Аз не мога да разбера кво се оплакваш.В 6 клас е абсолютно нормално да имаш "леко бюст".Даже съученичките ти са малко назад.Няма абсолютно никаква причина за притеснение.Не си малка,така че свиквай с гърдите.Хубаво е да ги имаш все пак

Guest
    ti si ebati tupata pacha... da si chuvala za pubertet???????? ako ne zemi edin noj i gi otreji i si napravi rakavichki

Изрежи ги с тъпа ножица и ги дари на клиниката за малоцицести хора

Супер фен
    Град
    в килера
    И какво му е странното в 6-ти клас да имаш "леко бюст"... аз като бях 6-ти клас всичките ми съученички си бяха накупили сутиени, дори и да нямаха бюст...

Guest
    Можеш само да се радваш !!!

---
    Guest
    Да ви имам и аз циците Аз съм 8ми клас и имам само някви точки на мястото запазено за ЦИЦИ Много е гадно да си единствена плоска в класа даже бих казала и в училището...Срамота е до теб да има някво първолаче което вече носи сутиен ... Народа мутира ... незнам какво ще става за напред , но определено мен не ме е фанала " мутацията " ... Пък и да си плосък си има 1..2 предимства ... 1-вото е че можеш да спиш по корем-което в тази жега е много успокояващо.И 2-рото е че ако имаш "балкон" 10 декара то просто неможе да се мисли какво ще ти правят момчетата... жива трагедия е ... ДА вярно че всички те харесват но това е само заради циците а не заради друго!Вземи напълней и така да комплексираш циците и след време уж ще изглеждат по-малки Една приятелка напълня с цели 15 килограма за 1 месец и след това циците който бяха 10 декара й прилягаха перфектно на сладкото полузаоблено тяло и сега ходи горда и освободена от теглото на 2 " тераси "=]

ти пкъ....намери к'во да кажеш...хората се комплексират, че нямат бюст, а ти точно обратното. Я се стегни, да не ти пука. Ако имаш "леко бюст" значи не ставаш още за сутиен, ами пробвай от онея еластичните къси бодита. Доста са удобни. Сестра ми е на твоята възраст и тя е в т'ва положение и доста добра работа й вършат тея бодите

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    eh kakva gordost e da si plosak kato daska !!!

Ей!Как може да си комплексираш,заради такова нещо?!Знаеш ли колко момичета искат да са като теб?Я се радвай,вместо да се оплакваш!

Guest
    qbaaa v 6-i klas kat bqh si me4tah za cici be ti si nedobreee ei sq kato stane6 7 6e se kefi6 a i tvoite priqtelki sig 6e te izprevarqt ve4e az sum v 8 klas i imam mini lek buist em ko da se pravi haresvam se takava kakvato sym dali 6e si s maluk ili golqm si ima i pluisove i minusi

Град
    не е установено още :]]
    mi to az si polzvam sutien4eta ot 1 godina ma se kefq a daje sum se kompleksirala ot tova 4e drugite mi priqtelki sa po razviti ot mene i ti se kefi

Град
    Пловдив
    аз съм 7 клас и само аз и едно-две момичета от класа имат гърди... май моите са най-големи...но изобщо не се комплексирам от това... даже се радвам че не съм плоска, защото повечето момчета усмиват плоските ненадарени момичета... не се опитвай да го прикриваш в никакъв случай! а останалите ти съученички нека завиждат и злобарстват...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

i az ot 4klas imax leko biust.ana ti za kfo 6e si krie6 cicite.posle kat stane6 sedmi klas 6e se 4udi6 kak da ima6 po golemi cici.taka 4e se tadvai.

Град
    Ямайка:)
    Не мога да разбера как можеш да се притесняваш от това, то си е нещо напълно нормално. Може би се развиваш малко по-бързо от твоите съученички или, по вероятно, те се развиват по-бавно, но не трябва да ти пука особено мн..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Ей мацка,няма да се притесняваш от такива неща Аз като бях 6ти клас и мен ме беше срам,а не трябва Познавам хора,който в желанието си да крият бюста си,се изгурбват и ходят с раменете напред и тва вече е проблем,като Господ ти е дал показвай амаха и да не ти пука какво ти говорят На мен какво ли не са ми говорили,ще разлееш млякото нз си кво хич да не ти пука,ей Всичко е от завист

Guest
    emi az sam za 7 -mi klas i vsi4ki si imame bustove nosim si sutien4eta i taka e nikoi ni6to ne ti vika vse pak staame jeni normalno e nqma ot kakvo da se sramuva6!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си